2016 Şubat Anneleri

Bizde eşim sağolsun bitirdi kötü hissediyorum kendimi ya hani o istese istermiyim bilmiyorum hani çok istekli değilim ama eşim direk bitirdi

Sıkma canını inan istese bu sefer bu ne anlayışsızlık diyeceksin. Şekil a ben
İstemeyince de beni beğenmiyor musun diye gerginlik yapıyor ve istiyorsun.şekil b ben
Ben kendimi gebeyken çok alımlı hissediyorum. Birde okudpum kadarıyla erkekler seksi bulurmuş gebeyken
Hiç sıkma canını :) stres yapıyorlar başka bir şey değil

Yanlış ifade ettim sanırım. Hatta ilerki yazılarda okudum bulmuşsun cevabı
Of çalışan anne olmak çok zor ya
Bakıcak biri de yok bende napacağımı bilmiyorum

Çok güzelmiş Nette ki resminden bile daha bi güzel. Nerden ne kadardır?
N11 de 70 civarı sanırım canım. Ben idil babynin 8 li setini aldım. Kv de bir hastane çıkışı almış ama onunki papyonlu filan. Bi de bundan alsam mi gerek yok mj acaba? Bilemedim. Bunlar da bizim hastane çıkışlarımız ılki benim aldigim ikinci kv nin

Eklentiler

• 20151114_201636.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 118
  • Screenshot_2015-11-09-08-56-38.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 111
Masallah tospik bebisler cogalmis.bizimki sinirda..gununu doldurup dogarsa 3.50 ancak insallah.

Bu arada özel hayat mevzularini tek twk okudum) bu ara hic halim mecalim yok.ki bu göbisle hic cekici degilim.ilkinde boyle degildim oysa bu kiz beni soguttu )

Kızlar kaç takım hastane çıkışı aldiniz? İlk aşamada giyilecek 5 tulumum bir benim aldigim hastane çıkışım var. 3 takım da alt üst var. Bi hastane çıkışı daha almalı miyim?

Kızlar kaç takım hastane çıkışı aldiniz? İlk aşamada giyilecek 5 tulumum bir benim aldigim hastane çıkışım var. 3 takım da alt üst var. Bi hastane çıkışı daha almalı miyim?

bende dayımızın aldığı 10 lu takım bi tane var
yanına iki adette 5li takım almayı düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_20151117_002732.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar park yatak olarak ne aldınız ne marka önerirsiniz? Bir de dolap olarak ne yaptınız?
Ben baybmall sitesinde park yatak kategorisinde en cok satan chicco nun bir modeli var 3 rengi var adını hatırlayamadım ama sitede en üstteki chicco die acınca yazıyo ondan alacağım inşallah videosunu da izle.. Cok sağlam geldi küçük olması istediğin gibi ve tam portatif yani park yatağın amacına uygun geldi gerçekte görmedim ama model kafamda o canım

Bir kızım okdugu m için size park yatakta için tavsiye hangi marka alırsanız alın ölçü 60*120 alin..bebek hem rahat yatsın hemde büyüdüğünde de.. :))[/QUOTE]

İşte soğudum bende öyle hissediyorum ama eşime bakıyorum dünden razıymış demekki bitirdi bile

Akşamdan beni eşime şakayla trip atıyorum demek oğlun ezilir die hıı tamam felan die ağzını acıp bişe demiyor sinir oldum yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…