Bizde eşim sağolsun bitirdikötü hissediyorum kendimi ya hani o istese istermiyim bilmiyorum hani çok istekli değilim ama eşim direk bitirdi
Sıkma canını inan istese bu sefer bu ne anlayışsızlık diyeceksin. Şekil a benYa ne yapacağımı bilmiyorum sinir oldum eşim her zaman öyle hadi olsun modunda değildir törensel olacak ona sanki erkek benim kadın o öyle birden üzerine gitmeye felan olmaz.. E şimdi bu halimle bende öyle olamıyorum canım isteyince olsun bitsin istiyorum ışık istemiyorum artık mesela.. ama dedim ya oyle yatak odasında rutin eşime göre değil e şimdi bende onu kaldıramıyorum eşimde oyle olacağına hiç olmasın mantığında demekki e bunun sonrası da var soğuyacak diye cok korkuyorum sinir oluyorum ya içten içe kendimi Güzel hissetmeye ihtiyacım varnormalde bir şekilde yoldan cıkarmamla oluyor ama şimdi oyle bi duruma ne enerjim ne gücüm ne özgüvenim var
Yanlış ifade ettim sanırım. Hatta ilerki yazılarda okudum bulmuşsun cevabıCanım bu bılgı kesın mı? Yanı 37ye kadar calıstık dıyelım ızne cıktık 38de de dogum olursa toplamda 15 haftamı ızın kullanbılcez. Bazı yerlerde de kullanılmayan o 2 hafta yanar dıyor kafam karıstı
Benimkide öyle birşeydi 28+5 1305grKızlar bugn kontrole gttm bebegm kilosu 1230 gram normal demi.Sizinkiler nasl 28+3deyz
N11 de 70 civarı sanırım canım. Ben idil babynin 8 li setini aldım. Kv de bir hastane çıkışı almış ama onunki papyonlu filan. Bi de bundan alsam mi gerek yok mj acaba? Bilemedim. Bunlar da bizim hastane çıkışlarımız ılki benim aldigim ikinci kv ninÇok güzelmiş Nette ki resminden bile daha bi güzel. Nerden ne kadardır?
Cok guzl olmus canimkapı süsü ve magnetlerimiz nasıl olmuş sizceisim kısmı tam bi karara varamadığımız için bekliyor şuan
Eki Görüntüle 1691082 Eki Görüntüle 1691092
teşekkür ederim canım.Cok guzl olmus canim
MASALLAHKizlar bizimde bugunde kontrolumz vardi kizim 27+6da 1388 gr.anasina cekecek galiba ben 4600gr dogmusum :)
Normal o zamanBenimkide öyle birşeydi 28+5 1305gr
Çok güzelmiş Nette ki resminden bile daha bi güzel. Nerden ne kadardır?
kapı süsü ve magnetlerimiz nasıl olmuş sizceisim kısmı tam bi karara varamadığımız için bekliyor şuan
Eki Görüntüle 1691082 Eki Görüntüle 1691092
Kızlar kaç takım hastane çıkışı aldiniz? İlk aşamada giyilecek 5 tulumum bir benim aldigim hastane çıkışım var. 3 takım da alt üst var. Bi hastane çıkışı daha almalı miyim?
Hamilelik günlüğüne göre 70 gr zayıf rahat olBenmki kilolu mu dogcak ne
Ben baybmall sitesinde park yatak kategorisinde en cok satan chicco nun bir modeli var 3 rengi var adını hatırlayamadım ama sitede en üstteki chicco die acınca yazıyo ondan alacağım inşallah videosunu da izle.. Cok sağlam geldi küçük olması istediğin gibi ve tam portatif yani park yatağın amacına uygun geldi gerçekte görmedim ama model kafamda o canımKızlar park yatak olarak ne aldınız ne marka önerirsiniz? Bir de dolap olarak ne yaptınız?
Ben baybmall sitesinde park yatak kategorisinde en cok satan chicco nun bir modeli var 3 rengi var adını hatırlayamadım ama sitede en üstteki chicco die acınca yazıyo ondan alacağım inşallah videosunu da izle.. Cok sağlam geldi küçük olması istediğin gibi ve tam portatif yani park yatağın amacına uygun geldi gerçekte görmedim ama model kafamda o canım
İşte soğudum bende öyle hissediyorum ama eşime bakıyorum dünden razıymış demekki bitirdi bileMasallah tospik bebisler cogalmis.bizimki sinirda..gununu doldurup dogarsa 3.50 ancak insallah.
Bu arada özel hayat mevzularini tek twk okudum) bu ara hic halim mecalim yok.ki bu göbisle hic cekici degilim.ilkinde boyle degildim oysa bu kiz beni soguttu )
sağol canım daha güzelleri sizin olsun inş.çok tatlı olmuş maşallah yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?