canım hamilelik hormonlarını mı çoşturdu.hamile kaldığımdan ber bizde hiç olmuyorTopitikk canım benim eşim de kızımıza bişey olur diye son zamanlarda ilişki olayını bitirme taraftarıydı ancak benim azgınlığım, doyumsuzluğum ve kudurukluğum neticesinde devam ediyo
Ayy o iş olmazsa ben ne yaparım daha bunun lohusalığı filan var, çok uzun sürer, dayanamam
Kızımızı taşıyan benim, koruyan Allah dedim, dr yasaklamadı, atla yatağa dedim, zorla şaaptırttım
canım hamilelik hormonlarını mı çoşturdu.hamile kaldığımdan ber bizde hiç olmuyor
Ya ne yapacağımı bilmiyorum sinir oldum eşim her zaman öyle hadi olsun modunda değildir törensel olacak ona sanki erkek benim kadın o öyle birden üzerine gitmeye felan olmaz.. E şimdi bu halimle bende öyle olamıyorum canım isteyince olsun bitsin istiyorum ışık istemiyorum artık mesela.. ama dedim ya oyle yatak odasında rutin eşime göre değil e şimdi bende onu kaldıramıyorum eşimde oyle olacağına hiç olmasın mantığında demekki e bunun sonrası da var soğuyacak diye cok korkuyorum sinir oluyorum ya içten içe kendimi Güzel hissetmeye ihtiyacım varTopitikk canım benim eşim de kızımıza bişey olur diye son zamanlarda ilişki olayını bitirme taraftarıydı ancak benim azgınlığım, doyumsuzluğum ve kudurukluğum neticesinde devam ediyo
Ayy o iş olmazsa ben ne yaparım daha bunun lohusalığı filan var, çok uzun sürer, dayanamam
Kızımızı taşıyan benim, koruyan Allah dedim, dr yasaklamadı, atla yatağa dedim, zorla şaaptırttım
maşallah canım. bizde hiç olmadı. birşey olur korkusu ile eşim yanaşmadı gerçi benim için hava hoş ben pek istekli değilimCanım hamişlikle ilgili değil ben evlendiğimizden beri eşime çok düşkünümçok istekliyim napıyım yapım böyle, eşim seviniyordu yazıkı hamilelikte isteksiz olursun diyordu ama nafile
canım öyle düşünme. soğumazlar canım hem uzun süre olmayınca daha iyi olur canım özlem artarYa ne yapacağımı bilmiyorum sinir oldum eşim her zaman öyle hadi olsun modunda değildir törensel olacak ona sanki erkek benim kadın o öyle birden üzerine gitmeye felan olmaz.. E şimdi bu halimle bende öyle olamıyorum canım isteyince olsun bitsin istiyorum ışık istemiyorum artık mesela.. ama dedim ya oyle yatak odasında rutin eşime göre değil e şimdi bende onu kaldıramıyorum eşimde oyle olacağına hiç olmasın mantığında demekki e bunun sonrası da var soğuyacak diye cok korkuyorum sinir oluyorum ya içten içe kendimi Güzel hissetmeye ihtiyacım varnormalde bir şekilde yoldan cıkarmamla oluyor ama şimdi oyle bi duruma ne enerjim ne gücüm ne özgüvenim var
normal canım artık bu tür ağrılar sürekli olacakKızlar selam. Benim ili gündür adet ağrısı gibi ağrım oluyo karnımda ve belimde hatta bacaklarımda uyuşuyo. Aylardır çekmesiğim bu ağrıları çekince tedirgin oldum bugün biraz normal midir sizce
Ben civilden sevi bebenin normal filesini aldım oldu cnm fiyatı 8.90 tl idi
İşte ben o pimpirikli olandanimo yüzden korkuyorum.
bu hafta alayım bunları, e-bebekte ölcülere göre bulamamıştım canım
bence kendini bu konuda sıkma, sen rahat olursan kasılmaların bebeği cok rahat itecektir.
yapman gereken elinden geldiğince yürüyüş yapıp doğum kanalını rahatlatman
Kızlar selam. Benim ili gündür adet ağrısı gibi ağrım oluyo karnımda ve belimde hatta bacaklarımda uyuşuyo. Aylardır çekmesiğim bu ağrıları çekince tedirgin oldum bugün biraz normal midir sizce
İnsallah öyle olur.. Saka maka kafamda ciddi bi soruncanım öyle düşünme. soğumazlar canım hem uzun süre olmayınca daha iyi olur canım özlem artar
İnşallah canım. Yanı Rabbim yardım etsin. Bu konuda nedense boyleyimalt muayene bile bana işkence gibi geliyor
bnm de persembe günü agrım oldu karnımda özellıkle sandalyede uzun otrduktan sora oluyo sanırsam eğilince bile artıyodu.cumartesı de agrım oldu yatınca hfflıyodu kmklerım arkama dgru ağrıyodu.duramadık açılma falan olur dıye hstaneye gttık o zamn gecmiştı hoş agrım.nst ye bgladılr bişey çıkmadı .olacak demkkı boyle agrılar.ıkı gebeliğimde olmamıştı herbırı farklı oluyo demkki...Kızlar selam. Benim ili gündür adet ağrısı gibi ağrım oluyo karnımda ve belimde hatta bacaklarımda uyuşuyo. Aylardır çekmesiğim bu ağrıları çekince tedirgin oldum bugün biraz normal midir sizce
37.de mi aliyorlar ikizleri hic sormadim dr.a ama saglik ocagindaki hemsire bu seneki ikizlerin 38.haftayi bekledigi ve 3kg.in ustunde dogdugunu soylemisti. Benim 2.sez.im olacak bu yuzden de daha da erken alma ihtimalleri var mi acabacanim bende haftasini doldursun istiyorum... cunku anne karninda 1 gun disarda 1 haftaya denk geliyormus... bebekler ne kadar cok 40 hafta kalirsa o kadar iyi ancak ikiz oldugu icin en gec 37 dedi doktor... ama tek bebeklerde 40 olmasi iyiymis
Şu lanet şeker yüklemesinden sonra bebeğim oynamıyor desem yeridir.. Böyle olan varmı? Cok ufak hareketler yapıo bin tane şey denedim
daha alt muayene olmadığım için belki rahatım, düşününce ıyyy sıkıcı bi durum
bi daha ki kontrol 2 hafta sonra, bi an önce şu ağda işimi yapsamda kurtulsam
kendim yapmazdım şimdi hiç yapamıyorum kuaföre gitmek zorundayım
Calisan anneler anne adaylari ben artik dayanamiyorum ikiz tasidigimdan mi okulda oldugum surece surekli ayakta oldugumdan midir bilemem cok halsiz dusuyorum basim donuyor olu balik gibi bakiyorum bugun 1.sinavimi yaptim kelebek sistemi cok daha fazla yordu okuyup e-okula gecip 2hafta icinde izne ayrilmayi dusunuyorum siz ne kadar daha calismayi dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?