2016 Şubat Anneleri

İ
Canim cok gecmis olsun. Her birimizde ayri rahatsizliklar var. Ben de bir de rahim kisaligi cikti. İnsallah hep beraber kalan uc ayi da sahlikla gecirip saglikla kucagimizs aliriz bebeklerimizi.
Cnm korkma bnm arkadaşım ında vardı 8. Ayın sonunda doğurdu bebişi gayet sağlıklı

Ah bu kaynanalar:-(

sanki sadece onun torunuymuş gibi davranıyor ve sürekli laf sokuyor. ki eşim 4 erkekler bebeğin erkek olduğunu duyunca üzülmüştü, iyi sizin için hayırlı olsun demişti

dün 1 geceliğine ona gittik,
bana dıyor yazın işlerim yoğun oluyor bana getir ben bakarım annen bakamaz ona
- niye bakamazmış ki diyince hani hep hastayım kolum ağrıyor diyor ya beceremez şimdi yazık kadına
dedim sende hep bacağım belim diyorsun o zaman sende bakamazsın bu durumda
aaa olur mu ben onu ağzımda taşırım ağzımda dedi, tövbe çekip sustum cahile laf anlatılmıyor

Kızlar bazen bebeğim çok hareket li bazen hiç hareketi olmuyor sizce normal mi

normal :)
alanı aşırı daralmadı daha o yüzden kasları etkisiz biraz, sık sık da uyurşarmış dedi dr
bende hala az cok az hissediyorum malesef :) bizim oğlan tembel bence

Amin canım inş sen de canını sıkma ben bu beşik olayını günlerce kafaya taktım ama bi çırpıda Allah aldırttı nasipte ne varsa o:)

Kızlar normalde bende balgam vardı astımım var ilaç kullanıyorum ama hamileliğimde çok arttı sürekli balgam çıkarıyorum

Amin canım inş sen de canını sıkma ben bu beşik olayını günlerce kafaya taktım ama bi çırpıda Allah aldırttı nasipte ne varsa o:)

ama güzel olsu sizinki, ben daha kararsızım yeni eve taşınana kadar park yatak mı alsam ufak beşik mi
yni evde oda istiyorum senin gibi tam takım :)

Canım koku oluyor mu bn yaptırmayı düşünüyorum boya olduğu için kokusu oluyor geçer dedi adam ama kafam karıştı şimdi mi alsam erken mi diyorum hamilelik beni kararsız yaptı

ama güzel olsu sizinki, ben daha kararsızım yeni eve taşınana kadar park yatak mı alsam ufak beşik mi
yni evde oda istiyorum senin gibi tam takım :)
Canım eşim park yatak da alalım diyo, açıkçası bana da mantıklı geldi, park yatağı yatak odasına koymayı düşünüyoruz ilk aylar için, bebek odası da hemen bitişikte olucak, park yatağı diğer odalara da götürebiliriz mesela, bi de biz gurbetteyiz, eşimin de benim de ailelerimiz başka şehirlerde, çok yolculuk yapıyoruz, park yatağı taşırız diye düşünüyoruz, hayırlısı bakalım

Canım koku oluyor mu bn yaptırmayı düşünüyorum boya olduğu için kokusu oluyor geçer dedi adam ama kafam karıştı şimdi mi alsam erken mi diyorum hamilelik beni kararsız yaptı
Bize hiç kokmadı canım gerçi teşhirdi onlar, bize depodan gelcek, inş kokmaz

yani beşik yatak odasında yer kaplar, ilk zamanlar yanında olması için bişy gerekli,

karşı komşum kedi park yatagını vereyim yeni dedi, bende onu köye kayınvalidemlere götürüm diye düşündüm, yazın çok sık gidiyoruz oraya, kendim içinde anne yanı istiyordum ama boyu ufak geldi, ama park yatagı eşimde düşünüyor

Canım anne yanı sepet beşikler çok kullanışsızmış, hem pahalı hem de çocuk dönmeye başlayınca iptal park yatak daha mantıklı evet, komşundan da al bence, mutlaka işe yarar, Allah gönlünüze göre versin

Benım bırcok arkadasım baska besık almadan park yatak kullandı. Park yatak alınıp ılk zamanlar yatak odasında daha sonra da bebegın kendı odasıona koyulabılır. Yabı bebek odasında normal besık yerıne park yatak da kullanılabılır cunku kullanma omru olarak bır farkı yok. Benım yatak odamda yer olmadıgı ıcın ben alamıycam ama yerım olsaydı normal besık yerıne park yatak alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…