Cnm korkma bnm arkadaşım ında vardı 8. Ayın sonunda doğurdu bebişi gayet sağlıklıCanim cok gecmis olsun. Her birimizde ayri rahatsizliklar var. Ben de bir de rahim kisaligi cikti. İnsallah hep beraber kalan uc ayi da sahlikla gecirip saglikla kucagimizs aliriz bebeklerimizi.
Fiyatı iyiymiş canımTeşekkür ederiz :) 1600 tlye aldık.
Ah bu kaynanalar:-(
Ben memnun kaldim canim yine haci sakir alacaktim da Roxy indirimdeydi diye almadim.Cok baskin bir kokusu yok olmamasi daha iyi zaten canim.Hacı sakirden memnun kaldin mi canım. Kokusu falan nasıldı.. Ben çift durulama yapmayı dusunuyorum ne kullanicaksm
Kızlar bazen bebeğim çok hareket li bazen hiç hareketi olmuyor sizce normal mi
Benimki de öyle, dert etme :)Kızlar bazen bebeğim çok hareket li bazen hiç hareketi olmuyor sizce normal mi
Canim ben hayirlisiyla simsilik uni baby dusunuyorum fikrim degismezseKızlar şampuan bebek yağı sabun hangi markayı alacaksınız
sadevehuzurlu çok şık duruyor ilerde kardesi icinde yakisi, rabbim hayırlısı ile kullandırmayı nasip etsin. Darisi bana
biz de öyle bir adet yok ama.kaynanam sanki varmış gibi önce annene söyle alsın dedi sonra benim maaşı kocama vermeyip bebek için sakladığımı duyunca sen anca kendine sakla ben alırım torunuma herseyi diyip yine hiç bir şey almadi umarimda almaz. Yoksa 10 sene susmaz :)
Amin canım inş sen de canını sıkma ben bu beşik olayını günlerce kafaya taktım ama bi çırpıda Allah aldırttı nasipte ne varsa o:)
Canım koku oluyor mu bn yaptırmayı düşünüyorum boya olduğu için kokusu oluyor geçer dedi adam ama kafam karıştı şimdi mi alsam erken mi diyorum hamilelik beni kararsız yaptıAmin canım inş sen de canını sıkma ben bu beşik olayını günlerce kafaya taktım ama bi çırpıda Allah aldırttı nasipte ne varsa o:)
Canım eşim park yatak da alalım diyo, açıkçası bana da mantıklı geldi, park yatağı yatak odasına koymayı düşünüyoruz ilk aylar için, bebek odası da hemen bitişikte olucak, park yatağı diğer odalara da götürebiliriz mesela, bi de biz gurbetteyiz, eşimin de benim de ailelerimiz başka şehirlerde, çok yolculuk yapıyoruz, park yatağı taşırız diye düşünüyoruz, hayırlısı bakalımama güzel olsu sizinki, ben daha kararsızım yeni eve taşınana kadar park yatak mı alsam ufak beşik mi
yni evde oda istiyorum senin gibi tam takım :)
Bize hiç kokmadı canım gerçi teşhirdi onlar, bize depodan gelcek, inş kokmazCanım koku oluyor mu bn yaptırmayı düşünüyorum boya olduğu için kokusu oluyor geçer dedi adam ama kafam karıştı şimdi mi alsam erken mi diyorum hamilelik beni kararsız yaptı
Canım eşim park yatak da alalım diyo, açıkçası bana da mantıklı geldi, park yatağı yatak odasına koymayı düşünüyoruz ilk aylar için, bebek odası da hemen bitişikte olucak, park yatağı diğer odalara da götürebiliriz mesela, bi de biz gurbetteyiz, eşimin de benim de ailelerimiz başka şehirlerde, çok yolculuk yapıyoruz, park yatağı taşırız diye düşünüyoruz, hayırlısı bakalım
İnş cnm pencereyi açarsın havalanırBize hiç kokmadı canım gerçi teşhirdi onlar, bize depodan gelcek, inş kokmaz
yani beşik yatak odasında yer kaplar, ilk zamanlar yanında olması için bişy gerekli,
karşı komşum kedi park yatagını vereyim yeni dedi, bende onu köye kayınvalidemlere götürüm diye düşündüm, yazın çok sık gidiyoruz oraya, kendim içinde anne yanı istiyordum ama boyu ufak geldi, ama park yatagı eşimde düşünüyor
Canım anne yanı sepet beşikler çok kullanışsızmış, hem pahalı hem de çocuk dönmeye başlayınca iptalpark yatak daha mantıklı evet, komşundan da al bence, mutlaka işe yarar, Allah gönlünüze göre versin
Ayy insallah csnim hep brraber saglikla zamaninda dogururuzİ
Cnm korkma bnm arkadaşım ında vardı 8. Ayın sonunda doğurdu bebişi gayet sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?