- 16 Ekim 2009
- 20
- 12
- 88
- 39
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
tebrikler canım.
Bende bekliyorum arkadaşlar sadece yoğunlukta okuyorum ya yazmamıyorumOyle sey olurmu daha kurmizilar gelmedi demi...umidini kesme bu topikte bir sen bir ben kaldik beklemede..
Aynen cnm bekliyoruz güzel haberlericanım cvp yazdığın için çok teşekkürler akşam gidip kan veriyim ben yarın sabahta sonuç alırım inşallah
Aynen cnm bekliyoruz güzel haberleri
Cnmmm bu ay olmaz diğer ay olur lütfen üzme kendini Rabbime şükür hamile kalabiliyorsun sonuçta...herkes farklı sorunlarla karşılasıyor sonuçta ben 3 senelik evliyim 2 senedir istiyordum ama yapamıyordum hep sağlık sorunları çıktı birini hallettim diğeri çıktı yani kolay feraha cıkamıyor insan emin ol güzel günler gelecek şükret Allaha bırak herşeyi o üstesinden gelirSONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
Yapma ya...uzuldum valla...bende dayanamadim yine test yaptim negatif ya anlamiyorum gunumu gectim karnim balon gibi oldu patlayacam...yarina kadar kirmizilar gelmese kan verecem...ama olsaydi bugun betada cikardi ya...neyse zor is velhasilSONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
SONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
Kızlarr beni de aranıza alın Ocak annesi olacam kısmetse
SONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
Kızlarr beni de aranıza alın Ocak annesi olacam kısmetse
tebriklerrr
Hosgeldin canim hayirli olsun bebisin
Cnmmm bu ay olmaz diğer ay olur lütfen üzme kendini Rabbime şükür hamile kalabiliyorsun sonuçta...herkes farklı sorunlarla karşılasıyor sonuçta ben 3 senelik evliyim 2 senedir istiyordum ama yapamıyordum hep sağlık sorunları çıktı birini hallettim diğeri çıktı yani kolay feraha cıkamıyor insan emin ol güzel günler gelecek şükret Allaha bırak herşeyi o üstesinden gelir
Yapma ya...uzuldum valla...bende dayanamadim yine test yaptim negatif ya anlamiyorum gunumu gectim karnim balon gibi oldu patlayacam...yarina kadar kirmizilar gelmese kan verecem...ama olsaydi bugun betada cikardi ya...neyse zor is velhasil
üzüldüm canım ya. ama şöyle düşün benim dr aşılama istediğimde gerek yok hamile kalabiliyorsun ki kimyasal oldun dedi. inşallah gelecek ay canım. kimyasaldan sonra ihtimal artıyormuş.
sağolun kızlar doktorumla görüştüm dur bakalım dedi beta evet az yükselmiş ama kanama yoksa bekle dedi pazartesi tekrar yap dedi ama ben biliyorum ya düşecek bu da sabaha kanamam başlar belkiGecmis olsun canim uzulme en yakin zamanda tekrar hamile kalirsin insallah...
canim basindan beri sizi izliyorum 3 haftadir hamileligimi biliyorum henüz doktora gitmedim bebegimi görmedigim icin yazmak istemedim ama seni görünce dayanamadim yazmaya karar verdim 3 hafta önce hamileligimi ögrendigimde hcg 16,5 du ve cok cok yavas ilerledi ve bu pazartesi en son 1613 oldu rabbime sükürler olsun sana tavsiyem bu Kadar hirpalama kendini gecen ay ben de kimyasal gebelik yasamistim bu ay hic beklemiyordum hamileligimi ama bir baktim hamileyim insaallah hamilesindir eger hamile degilsen de vardir Bunda bir hayir bol bol dua et ben sekine duasi diye bir dua var internetten bulabilirsin onu yapiyorum bir de sogan kürü yap eger bu ay hamile degilsen üzme kendini ben senin icin de dua ediyorum Burda ki tüm arkadaslarim icin siz de benden dualarinizi esirgemeyin yarin doktor randevum var ...SONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
çok sağol canım sabahtan beri herkese çatıyorum ha bire ağlıyorum durduramıyorum kendimi Düştü gözüyle bakıyorum artık Umudum yok diyebilirim Kendimi tekrar umutlandırıp acıyı tekrar yaşamak istemiyorum Bu ay çok ümitliydim güzel olacak diye aklıma getirmemeye çalıştım ama olmadı yinecanim basindan beri sizi izliyorum 3 haftadir hamileligimi biliyorum henüz doktora gitmedim bebegimi görmedigim icin yazmak istemedim ama seni görünce dayanamadim yazmaya karar verdim 3 hafta önce hamileligimi ögrendigimde hcg 16,5 du ve cok cok yavas ilerledi ve bu pazartesi en son 1613 oldu rabbime sükürler olsun sana tavsiyem bu Kadar hirpalama kendini gecen ay ben de kimyasal gebelik yasamistim bu ay hic beklemiyordum hamileligimi ama bir baktim hamileyim insaallah hamilesindir eger hamile degilsen de vardir Bunda bir hayir bol bol dua et ben sekine duasi diye bir dua var internetten bulabilirsin onu yapiyorum bir de sogan kürü yap eger bu ay hamile degilsen üzme kendini ben senin icin de dua ediyorum Burda ki tüm arkadaslarim icin siz de benden dualarinizi esirgemeyin yarin doktor randevum var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?