2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah hayırlı ve sağlıklı bir gebelikse değerlerim yükselsin bebeğimin kalbi pıt pıt atsın Rabbim yüzümü güldürsün
birr taraftan da çok da ümitlendirmek istemiyorum kendimi aynı acıyı baştan yaşamak istemiyorum Zaten düşüşe geçtiğine inanıyorum kendimi kandırmasam daha iyi olacak gibi

Kıyamam sana ben keşke yanına olabilseydim şimdi teselli ederdim seni Sonuç istediğin gibi çıkmadıysa da vardır bir hayır hayırlara yor emi bebeğim... Bu ayı çok iyi değerlendir tamam mı :)

Canımm şimdi geldim bende:) Yorgunluktan pert haldeyim... Ya benimde içime kurt düştü Beta değerim kaç acaba

Canımm şimdi geldim bende:) Yorgunluktan pert haldeyim... Ya benimde içime kurt düştü Beta değerim kaç acaba
Hoşgeldin şekerim Allah korusun aman kotu haber duymak istemiyoruz...eve gelir gelmez hemen idrar testi denedim siliklesmişmi diye ister istemez etkileniyor insan tabi

Kızlar bilmiyorum ama beta yaptırmaya gücüm yok galiba en son 58.9 du, kasık ağrılarım göğüs ağrılarım devam ediyor. Şükürler olsun kanamam olmadı. 4 hafta 6 günlük hamilelik gözüküyor.

vajinal ultrasonla kese görülebilir pinkperest
eğer dayanamıyorsan doktora git ve için rahatlasın.

Kizlar bende dayanamadim kan vermeye gittim sabah sonuclari yarin belli olur yarina kadar sabirsizlaniyorum umarim yarina kadar kirmizilar gelmez ...su an arada bir biseyler geliyor ama bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…