• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr sabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silikti Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Beta yükselmeden doktora gitmeyi düşünmüyordum Evden beta nın yükselişini testlerle takip edecektim 4 güne bir de kanda baktıracaktım
Bugün ve de yarın kanda baktırabilirim yükseliyor mu düşüyor mu diye Korkuyorum gitmeye cesaretim yok
Tatlım biraz güçlü dur kendine gereksiz kaygı yapma gerekiyorsa yanına bir arkadasın kardesin eşin kim olursa yani beraber git sonuç çıkana kadar biraz gezin tozun yalnız kalırsan o 1 saat içinde kendi kendine kurarsın...güzel duşunki güzel olsun :-)

Annesi bebişin seninle, git testini yaptır kafanı rahatlat bir an önce tamam mı kuzucuğum yazık ediyorsun kendine..
Hem biliyor musun benim önceki topic te kimyasal geçiren kızlar bir sonraki aylarda hep sağlıklı hamile kaldılar kimyasaldan sonra hamililik banko gözüyle bakıyorlar araştır istersen bak. Gel bakıyım sarılalım kendini topla hadi birazcık :KK19::KK67:

canım kan testi önemli olan
drar testi yaptıysan kanı d<a yaptır bence. benim de bi kimyasal var o yüzden ilk test için bat ı bekliyorum. idrar testi yapmadım değerin yükselmesini beklemek çok gıcık çünkü. hem kan değerindn az çok belli oluo sanırım.
Kan testini verdim bakalım Ne çıkacak ama yarın da yaptırmam lazım tam olarak anlamam için

Tatlım biraz güçlü dur kendine gereksiz kaygı yapma gerekiyorsa yanına bir arkadasın kardesin eşin kim olursa yani beraber git sonuç çıkana kadar biraz gezin tozun yalnız kalırsan o 1 saat içinde kendi kendine kurarsın...güzel duşunki güzel olsun :-)
Kanı verdim bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun

kızlar merhaba benimde bat bugün 5 gün önce silik ikinci çizgiyi gördüm 2 gün öncede beta hcg 105 çıktı ama korkuyorum nedense adet olacam diye hamilemiyim sizce :)

Üç gün önce 12.98 di inşallah yükselmiştir olmadı yarın da yaptiririm sonucu karsilastiririm
Bugunki hayırlısıyla çıksında cnm içini ferah tut...Rabbim bize bu bebekleri nasip ettiyse ne geçebilir önüne :-) bebeğin seninle inşaAllah

Ay hadi insallah canim ben hic doktora gitmedigim icin biran once gitmek istiyorum.cunku degerimi bile bilmiyorum.sadece tip merkezinde pozitif sonuc oldugunu ogrendim.pazartesi Allah nasip ederse gidicem.vallaha ben biraz acildimm sanirim haber verme konusunda.Allahim nazarlardan korusun tum bebislerimizi.

Kan testini verdim bakalım Ne çıkacak ama yarın da yaptırmam lazım tam olarak anlamam için

Bak ne güzel artmış olacak değerin korkma :) Sen annesin büyük düşün :KK5:

kızlar merhaba benimde bat bugün 5 gün önce silik ikinci çizgiyi gördüm 2 gün öncede beta hcg 105 çıktı ama korkuyorum nedense adet olacam diye hamilemiyim sizce :)
Hamilesin cnm Allahın izniyle betanı birdaha yaptır bakalım güzel katlıyormu :-) bu arada senin bata 2 gün kala 105 çıkmış çok güzel :-)

Kızlarrrrr sütunuzu içip meyvenizi yedinizmiiiii aksarmıyoruzzzzzzz :-)

Ben çalışmaktan bugün hiç kendime bakamadım :(((( Son 2 saat daha aç kalıcam :KK42::KK42::KK42: Bugün çok kritik ve yoğun bir gün benim içinn ühüüü :KK53:

Çok yorma tatlım kendini iş bitmez...seninki alışveriş sitesimi cnm anlamadın ben pek

Bat 2 mayis kizlar ben de beklemedeyim. Dun bata 4 gun kala test yaptim ama cikmadi. Yarin iki gun kalmis olacak sizce yapsam mi ya bilemedim :KK43:

kan testinde kesin çıkar tatlım benim idrarda 5 gün önce silik çizgi çıkmıştı ama hiç belli olmuyor . adetten 2 gün önce de kanda 105 çıktı bakalım hayırlısı

Back
X