- 16 Aralık 2014
- 1.101
- 1.066
- 78
- Konu Sahibi agresifportakal
7-8Ağustos, heyecanlı bekleyis devam ediyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim göğsüm kaşınmaya başladığı ay prolaktinim biraz yükselmişti ama inşallah sende gebelik belirtisidir mikrop olduğunu düşünmüyorum :)Kizlar ben bu ay tarih hesaplayamadim gitti. Once 9 agustos u gibi geldi. Hatta biriyle ayni demistim. Ama o gecen ayindi sonra hatirladim duzelletim. Buay 5 i diye bekliyordum. Simdi tatilden geldik. Hesaplayim bi daha dedim.hesap bir yerlerde sasiyor. Cunku benim bat 3 agustos. Umarim yumurtlama tarihini de boyle hesaplamamisimdir. Heyecandan mi.her ay hesaplamaktan mi bilemedim artik.
Size bir sey sormak istiyorum aslinda.benim gogus uclarim kasiniyor. Cok aşırı degil.ama baya bildigin oturup kasiyorum. Bir hafta var dolayisiyla adete. Sizce bir isaret mi. Yoksa denizden havuzdan mikrop mu kaptim ki
Ümidini yitirme benim arkadaşımın adet günü test negatif çıkmış üstüne bi de kanaması olmuş bi kaç gün sonra hastanede tesadüfen hamile olduğunu öğrendi herşey nasip kısmetBende test yaptim ama galiba bende hamile degilm. Gerci haftaya cuma günü test etmem.lazim ama dayanamadimbütün ümitlerim yine kayboldu gitti
Prolaktine bu ay bakilmisti. 26 cikti. Ust sinir 23 olmalimis. Dr kendini garantiye aldi. icinde 2 tane olandan aldim.Benim göğsüm kaşınmaya başladığı ay prolaktinim biraz yükselmişti ama inşallah sende gebelik belirtisidir mikrop olduğunu düşünmüyorum :)
Ben folic-1Anne adayları hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Folidoce kullanıyorum benAnne adayları hangi folik asiti kullanıyorsunuz
bende folbiol kullanıyorumAnne adayları hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Anne adayları hangi folik asiti kullanıyorsunuz
2 hamileligimdede farkli belirtiler yasadim yani farklilik gosterebiliyor inşallah hamilesindirKizlar ben bu ay tarih hesaplayamadim gitti. Once 9 agustos u gibi geldi. Hatta biriyle ayni demistim. Ama o gecen ayindi sonra hatirladim duzelletim. Buay 5 i diye bekliyordum. Simdi tatilden geldik. Hesaplayim bi daha dedim.hesap bir yerlerde sasiyor. Cunku benim bat 3 agustos. Umarim yumurtlama tarihini de boyle hesaplamamisimdir. Heyecandan mi.her ay hesaplamaktan mi bilemedim artik.
Size bir sey sormak istiyorum aslinda.benim gogus uclarim kasiniyor. Cok aşırı degil.ama baya bildigin oturup kasiyorum. Bir hafta var dolayisiyla adete. Sizce bir isaret mi. Yoksa denizden havuzdan mikrop mu kaptim ki
Bende folbiol kullaniyorumAnne adayları hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Ben de folbıol ile basladım ınofolic doktorunuz mu degıstırdı sız kendınız mı degıstırdınızFolbiol ile başladım. Sonra Yumurta gelişimini sağladığı için İnofolic le devam ediyorum.
Ben de folbıol ile basladım ınofolic doktorunuz mu degıstırdı sız kendınız mı degıstırdınız
Ümidini yitirme benim arkadaşımın adet günü test negatif çıkmış üstüne bi de kanaması olmuş bi kaç gün sonra hastanede tesadüfen hamile olduğunu öğrendi herşey nasip kısmet