- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
Kızlar aranızda yumurta takibi yaptıran var mı. Döllenme nin olup olmadığını yumurta takibi ile anlaşılıyor mu çok merak ediuorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iliskiden 12-14 gün sonra test pozitif cikarYa kızlar nasıl bu kadar erken hamile olduğunuzu öğrenebilirsunuz işin sırrı ne işe bize de soyleyin![]()
Maşallah size . Nasıl anlıyorsunuz Bu kadar erken gebeliklerinizi.HADİ BEN 3 HAFTADA ANLADIM. SEN 2.HAFTADA NASIL ANLADIN ŞUAN ÇATLAMA ZAMANI.
yumurta takibi ile ve yumurta cat ignesi olunca yumurta catlar iliski olursa gebelik olurKızlar aranızda yumurta takibi yaptıran var mı. Döllenme nin olup olmadığını yumurta takibi ile anlaşılıyor mu çok merak ediuorum
iliskiden 12-14 gün sonra test pozitif cikar
Artar allahin izniyleaminsweet_drop bana dr pazartesi keseyi görürüz dedi tabi beta hcg m olması gerektiği gibi artarsa..
Tebrikler allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinYAŞASINNNNbende kısmetse nisan annesi olacağım
![]()
Tebrikler sizde saglikla kucaginiza alin bebisiMerhabalar arkadaşlar :)) bende 2016 nisan annesi olacağım sağlıkla alalım inşallah meleklerimizi![]()
2 gun sonra gene git kan aldir yukselmesi lazim 2 katinabugün kan testi yaptırdım, beta hcg 65 arkadaşlar. sat 29 haziran, bat 29 temmuz.... doktora ne zaman gitmek gerek?
Allah isteyen herkese nasip etsin, bizlerede sağlıkla tamamlayıp kucağımıza almak nasip olsun :)
2 gun sonra gene git kan aldir yukselmesi lazim 2 katina
Cok sagol ama beni uzmesiyle kaldi yasadigim sehre donsem hemen gidicem kendi dr.uma oglumdada sikinti yasamistim hamilelikte kanamam olmustu baya ama dr.um nasil tatli yaklasmisti.dr.un ilk once insan olmasi onemli.beklemek cok zor ciddenaynen gidicem 2 gün sonra ama 2 gün beklemek... ne heyecanlı şeyler.
ama işte insanlar anlamıyo mu, doktor üzerine vazife olmayan herşeyi söylemiş sana. neyse ki en kötü sorun böyle olsun
Evet tarif edilemez bir duydu özellikle ilk tekmeKızlar inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız beklemek keseyi görmek kalbi duymak harika bi duygu.. Rabbim nasip etsin kucağınıza almayı da..![]()
Guzel haberlerini bekliyoruzKesin olmamakla birlikte sanırım bu gruptanım yarın kan testiyle netleştiricem inş