@Atales canim canini sikma bosuna. Kimse kimseye inanmak zorunda degil tabiki ama alayci tabirlerle cevaplar yazilmasi da hos degil..
Kizlar kimsenin avukati degilim. Taraf da tutmuyorum ama yine de bazi yazilanlar hos degildi. Yorum belirtenlere de size ne oluyor tabiri neden kullaniliyor anlamadim. Burasi bir grup arkadasligi ve hepimiz fikirlerimizi belietitoruz sonucta.
Herkesin her dedigi bilimsel degil, dogru da olmayabilir ama hepimiz fikir acisindan bahsediyoruz. Doktorlarin bile dedikleri birbirini tutmuyor cogu zaman. Mesela bitki caylarinin fazlasi basta bobrek olmak uzere zararli. Hatta bazilari iki yasindan once onerilmiyor. Miktar az kullanilir, ihlamur daha zararsizdir bilemem tabi. Ben de hergun genelde ihlamur iciriyorum.
Ogretmen tabirinden rahatsiz olunuyor ama doktormusun, avukatmisin deniliyor da..
Benim oglum da daha dort aylik olmadan anne demeye basladi. Ninnilerde anne lafi gecince tepki veriyordu. Sonra vannnee demeye baslamisti. Sahit olmayan kimse inanmiyordu. Su anda koltuktan koltuga bile geciyoruz masallah. Anne olarak tabi icimizdeki sevgi ile bazi seyleri suslu abartili soyluyor olabiliriz. Yalan soyledigimiz anlamina gelmez nihayetinde. Bu kadar kirici olmaya gerek yok diye dusunuyorum.