- 7 Nisan 2015
- 2.598
- 3.855
- Konu Sahibi agresifportakal
Kan tahlilimi yaptirdim. 129.76 . bat 3 agustos kizlar nasil sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insallah. Allah tan hayirlisini isteyelim.cnm mrhb ınsallah allahım bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallh cnm
Evet bu ay çok az ilişki oldu reglim de gecikmişti değerim çok düşük çıktı doktor yeni dedi yani 16sındaki ilişkide oldu eminim inşalla düşündüğüm gibidir ve değerim yükselir değerim yükselmeyen bi gebelik olmasından korkuyorum ama idrar testlerimde git gide koyulaştı yani artıyo hcg demek çarşamba randevum varAaa ciddi mi canım çok şaşırdım gerçekten 13 Günlükken cikti mi. En son adet tarihinin ilk gününden mi sauiyorsun yoksa muhtemel ilişki gününden mi
Değer çok çok iyi maşallah yumurtlama günlerin neydiKan tahlilimi yaptirdim. 129.76 . bat 3 agustos kizlar nasil sizce
Sat 6 agustostu. Yumurtlama gunleri 17 ile 21 arasinda. Tam bayramdaydi yaniDeğer çok çok iyi maşallah yumurtlama günlerin neydi
Çok çok iyi maşallah değerin ikiz mi yoksa benim iki haftalık 30,39 çıktı düşük mü benimki acaba bayaPardon 6 temmuz sat
İnşallah yakında burada olucam :)
Acikcasi bana da yuksek geldi. Tek yumurta vardi dr baktiginda.Çok çok iyi maşallah değerin ikiz mi yoksa benim iki haftalık 30,39 çıktı düşük mü benimki acaba baya
Cnm benimde aynı durum oldu ama benim şöyle bi şansım var ben şüpheli ilişkiyi 16sı diye biliyorum yani o günden bugüne 15 gün geçti benim değerim 30,39 bende de kese gözükmedi zaten görmeyi de beklemiyordum dedi yükselmesini umuyorum dua et tutunsun bebişlerimiz seninki de 2 haftalıktkr benimki gibi
Tebrik ediyorum degere cok takilma artmasi onemli dollenmeyle alakali cikan degerKızlar merhaba ben de nasipse nisan annesi olucam inş
Bugün evde test yaptım iki kez pozitif çıktı. Sonra koşarak hastaneye kan testi yaptırdım onda da 114,7 çıktı.
Sat 1 temmuzdu. Nasıl değerlerim? Henüz doktora gitmedim. Arada fazlaca bir kasık ağrım da oluyor. Sebebini anlayamadım
Kızlar merhaba ben de nasipse nisan annesi olucam inş
Bugün evde test yaptım iki kez pozitif çıktı. Sonra koşarak hastaneye kan testi yaptırdım onda da 114,7 çıktı.
Sat 1 temmuzdu. Nasıl değerlerim? Henüz doktora gitmedim. Arada fazlaca bir kasık ağrım da oluyor. Sebebini anlayamadım
Tebrik ediyorum degere cok takilma artmasi onemli dollenmeyle alakali cikan deger
Kasık ağrısı bende de çok var.Adet olcakmış gibi sağ kasığımda başlıyor sonra yok oluyor ve tekrar geliyor.Bütün gün uzanıyorum . Normal sanırım :)) Adetin kaç gün gecikmişti?
Ade
Adetim 2 gün gecikmişti. Kasık ağrısı bende de ara ara olup gidiyor ama şiddetli şekilde geliyor korkuyorum kotu bişey olacak diye. Yarın doktora gidicem inş. Uzanınca dediğin gibi geçiyor rahatlıyorum :)
Bak ikimizin doğum tarihi aynı görünüyor.Muhtemelen belirtiler de aynıdır.Ben bir haftadır şiddetli kasık ağrısı çekiyorum ama uzanınca iyi geliyor.Birde doktorum progestan verdi düşük önleyici.Belki senin doktorunda verir. Folik asit kullanmayı ihmal etme bu arada. Benim iştahım çok açık mide bulantısı henüz yok deli gibi yemek yemek istiyorum.Etli şeyler özellikle. Sende de varmı iştah açıklığı? Şimdiden 2 kilo aldım :))
Evet ben de bir haftadır acayip ağrı çekiyordum hatta adet olurum diye düşünmüştüm :)) Adet gecikince şüphelendim :) Folik asit zaten 2 aydır içiyorum. Mide bulantısı falan hiç bişey yok henüz :)) Ama iştahım da çok açık değil . Açıkçası kilo almaktan korkuyorum. Hamur işlerinden uzak durmaya çalışıcam ama çok da severim bakalım nasıl olucak :))
Yürüyüş yapmayı düşünüyorum akşamları. Bir zararı olur mu acaba ?