- 23 Haziran 2013
- 315
- 357
-
- Konu Sahibi CadiKazani
- #65.121
Merhaba arkadaslar benimde mayis dogumlu kizim var.
Ben bezi biraktirirken önce , bezi cikaricagimizi falan anlattim.ve artik wc ye gidecegimizi. Bizim ablamiz oldugu icin ornek oldu. Arada bezini cikartarak lazimliga oturttum. ( Lazimlikta ayaklari yere bastigi icin , cocugun daha rahat olucagini dusunuyorum) .
Bu alistirma asamasindan sonra , bezi cikarttim. 1 hafta cok sik altina kacirdi . Yarim saatte bir lazimliga oturtuyordum. .neredeyse vazgecicektim. Altina iki kat pijama falan giydirdim . Zaten sik yaptigi icin az da yapiyordu.
2. Hafta biraz kolayladi, arada kacirmaya basladi. Git gide alıştı.
Geceyi birden biraktirmadim. ( Ablasinda ayni andq biraktirmistim) . Her cocuk farkli. Gece bezi kuru olmaya basladi .oyle biraktim . Uyuruktan sonra bezliyordum ama .
Öyle boyle öğreniyorlar , sadece kizmayin cocuklara . Koltuğa sivi gecirmez alez koyun. Halilari yikamaya verirsiniz zaten . Bir ay dikkatlice ilgilenmek gerekiyor . Kolayliklar diliyorum
Selam kızlar biz ayakkabı bakıyoruz İlkadım için en hoş Adidas göründü gözüme. Var mı araştıran?
Bende ilk doğduğundan beri nike adidas skechers markalarından giydiriyordum fakat kesinlikle aldanmayın kızlar. Modelleri çok güzel alımlı ama kesinlikle hepsi ÇÖP!!! İçleri düz taban ve kesinlikle hiç ergonomik ortopedik ve anatomik bir özellikleri YOK!! 3 senedir doktorumuzda bizi yanlış yönlendirmiş. Sağolsun yeni ortopedi doktorumuzun bize çok faydası oldu. Artık Minipicco'dan alıp giydiriyorum. Modelleri de çok güzel ve bütün ayakkabıları ortopedik destekli taban. Kesinlikle sizlere de tavsiye ediyorum. Sizin de çocuğunuz düz taban olmasın.Ben nike aldım kampanya vardı yarı fiyatına dusmustu ama satıcı kız yuzunden büyük numara aldim bahçede bir kaç kez giydirdim çocuk yuruyemeyince değiştirmeyin dedim giyilmiş diye almadilar. Bende şimdi adidas bakıyorum.
ben şu an ikinci bebeğime hamileyimKızlar ikinci hamilelik yasayanız var mi
Bende hamileyim canimKızlar ikinci hamilelik yasayanız var mi
Neler hissediyorsunuz nasil yaparimlar kafamda sürekli. Geceleri bebek büyük kızımı uyandirirsa ne bileyim öyle sorular var mi kafamda iki çocuk nasil oluyorben şu an ikinci bebeğime hamileyim
Merhaba, benim oglumla kizim arasinda 22 ay var. Oglum 14 aylikti ben hamile kaldigim zaman. Hic kafanizi simdiden yormayin, inanin su akip yolunu buluyor.Neler hissediyorsunuz nasil yaparimlar kafamda sürekli. Geceleri bebek büyük kızımı uyandirirsa ne bileyim öyle sorular var mi kafamda iki çocuk nasil oluyor
VAlla bende cok düşündüm bu konuyu kizim çıt sesine bile uyaniuo çünkü. Sonra da simdi yapmazsam bo daha asla cesaret edemem dedim. Doğunca 4 yaşında olucak. Okula baslayinca dogeride hic degilse 2 yasina gelicek. Simdi degil bi kac sene sonra uapsam ilk okul cok zor kizima yazik olcak. O yüzden simdi en iyisi oldu. Bide tek cocugn büyümeside zor surekli oyun oynamak istiyo sıkılıyor evde bi kardesi olunca hic degilse birlikte vakit geçirirler. Hatta yaslari biraz daha yakin olsaydi daha iyi olacaktı galibaNeler hissediyorsunuz nasil yaparimlar kafamda sürekli. Geceleri bebek büyük kızımı uyandirirsa ne bileyim öyle sorular var mi kafamda iki çocuk nasil oluyor
Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz rabbim sağlık versin de değil miMerhaba, benim oglumla kizim arasinda 22 ay var. Oglum 14 aylikti ben hamile kaldigim zaman. Hic kafanizi simdiden yormayin, inanin su akip yolunu buluyor.
Aynen benim durumlar da öyle ins. Mutlu sağlıklı gubler bizi beklerVAlla bende cok düşündüm bu konuyu kizim çıt sesine bile uyaniuo çünkü. Sonra da simdi yapmazsam bo daha asla cesaret edemem dedim. Doğunca 4 yaşında olucak. Okula baslayinca dogeride hic degilse 2 yasina gelicek. Simdi degil bi kac sene sonra uapsam ilk okul cok zor kizima yazik olcak. O yüzden simdi en iyisi oldu. Bide tek cocugn büyümeside zor surekli oyun oynamak istiyo sıkılıyor evde bi kardesi olunca hic degilse birlikte vakit geçirirler. Hatta yaslari biraz daha yakin olsaydi daha iyi olacaktı galiba
3 ay once 2.yi dogurdum tek basima oldugim icin zorlaniyorum yoksa pekde abartilacak birsey degil tekten kastim ayni sehirde kimsem yok misafire gidecek ayda yilda aileme emanet edeceğim biraz hava almak istesem gozum kapali birakacagim kimse yok 7 24 ben baktigim için zorlamıyorum bazenKızlar ikinci hamilelik yasayanız var mi
Tabi ki, saglik olduktan sonra hepsi hallolur :) yeni gelenin huyunu bilemeyecegimiz icin ne plan yapsak bos. Sunu da soyleyeyim, ilk bir yil evet biraz zor oluyor ama sonrasi inanin cok guzel :)Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz rabbim sağlık versin de değil mi
Merhaba benim iki cocugumun arasi 5 yas . 4 5 yas ideal diye duymustum . Ama sanki 4 yas araligi daha iyi olur gibi. Eger dusunuyorsaniz cok fazla beklemeyin derim benMerhaba kızlar.. 2. Ler bile büyümüş ben hala çok uzağım. 1. Çocuk anne baba için 2. Çocuk 1. Çocuk için yapılır sözü ne doğruymuş. Kendim hiç istemiyorum ama kızım için mutlaka olmalı diyorum. Ama zamanı konusuna hala karar veremedim2. Çocukla arası çok mu olsa az mı olsa yapan yapmayan herkesin fikrini bekliyorum.