• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Dikkat etmeye calisacam yakalarsam yazarim buraya benim kiz annisi dio dedesi bir tane sarki soyluyo ama kelimeleri tam diyemiyo sadece sarkinin ritmine uyuyo öpücükler el salamalar avucunu opup baybay yapma gule gule diyemiyo da lülele dio aşk ask diyorum gozlerini şaş yapip basını asagiya egip alnima degdiriyo cak dedigimde ellerime vuruyo bizde durumlar boyle
Bir de iki kelimeli cümlelere başladılar mı bebişler. Benimki geçenlerde su iç dedi:KK70:

Kizlar bebislerin kıyafetlerini nasil yikiyorsunuz benim kizin kiyafetleri cok lekeli cikmiyo ya ağzından cikartirken ya eline versem elleriyle ust başını elleyip lekeliyo yada önüne tabak koysam yemekten cok oynayinca mahvoluyo siz neler yapiyonuz boyle durumlarda

Merhaba :KK51:
Eski uyeler varsa beni tanir aslinda nick degistim o yuzden cikaramazlar:ruh: cigerdikedisi ben:rapci:
Anneler bingildagi kapanmayan var mi onu merak ettim. Bizim cok cok cok az bi cokuntumuz var gibi. Doktor onemli degil dedi ama benim aklimi kurcaliyor hayla

bize ilk ay kapanmasın yeter, o sorun oluyor demişti hemşire, son tarih gibi bir şey söylemedi. Doktora gittiğimizde de iki yaşına kadar kapanır merak etmeyin demişti. Tabi bizimki 2. ayda kapandı. O da erken oldu bence ama hayırlısı sağlıkları yerinde olsun da..

Bizim de bıngıldak kapanmış, o yüzden sorun etmiyorum iki taşa kadar kapanmaması normal sanırım. D vitamini takviyesi yapmakta fayda var kapanmayalar için.
Kızlar bu Arada sizin bebeklerinizde Arada bir 5-10-15 snlik göz dalmaları oluyor mu? Benimkinin Arada bir oluyor sonra eski haline dönüyor sizde de oluyor mu merak ettim

bizim oğlanda da var o. Arada bir dalıp gidiyor, ayılıyor sonra. Bence çok sorun değil, biz bile bu yaşta dalıp gidiyoruz ara ara. :KK66:

Kizlar bebislerin kıyafetlerini nasil yikiyorsunuz benim kizin kiyafetleri cok lekeli cikmiyo ya ağzından cikartirken ya eline versem elleriyle ust başını elleyip lekeliyo yada önüne tabak koysam yemekten cok oynayinca mahvoluyo siz neler yapiyonuz boyle durumlarda
Ariel baby deterjan ile 2 saatlik programda 50 derecede yikiyrm yomsa cikmiyor dedigin gibi. Bide frosch narka bebekler icin leke cikaricisi aldim ama bence ise yaramıyor. Ariel ile uzun programla cogu cikiyor. Hatta tukenmez kalem le ustunu cizmis. Yikadim o bile çıkti

Bizimki cok fena konusuyor. 3 4 kelimelik cümleler fln bir bir hic susmuyor cani sagolsun. Ama yasitlarina gore erken bence. Cunki parktaki buyuk cocuklar bike bu kadar konusmuyor dikkatini cekiyor annelerin. Panik yok bence daha erken. Bizimki normal degil

Slm kızlar, eskilerden 60gelsin 60gelsin ve cigercikedisi yani Balikcikurdu Balikcikurdu aramıza tekrar gelmiş hosgeldiniz kızlar, bingildak konusunda hemşire bize bişey demedi bende elimle anlamıyorum açıkçası ama oğlum maşallah süper zekalı bi çocuk, anlamadığı hiçbir şey yok, dün akşam öylesine dedimki oğlum yürü kendine bez getir çiş alıyım dedim, hemde öylesine basit bi şekilde dedim bi anda koşarak odadan çıktı napcak diye bekledim bi baktım 2 tane bez almış gelmiş arka odadan, anni ah dedi elime verdi ve olduğu yere yattı şok oldum, söylediğim hiç birşeyi atlamiyor istisnasız mutlaka yapar.kapıyı kapat ışığı kapat, babanı uyandır gibi komutları yapar, hadi gezmeye gidiyoruz dediğimde koşarak dolabını açıp şapkasını alır bana getirir, zekası konusundaki en ufak bi şüphem yok çok şükür, daha bingildagi geç oldu diyecek yaşta değiller zaten bence çok dert etmeyin

Aa
bize ilk ay kapanmasın yeter, o sorun oluyor demişti hemşire, son tarih gibi bir şey söylemedi. Doktora gittiğimizde de iki yaşına kadar kapanır merak etmeyin demişti. Tabi bizimki 2. ayda kapandı. O da erken oldu bence ama hayırlısı sağlıkları yerinde olsun da..
aa 2.ayda mi baya erken kapanmis sizinkide cidden. Bizimde hayla azck bisi var gibi

Slm kızlar, eskilerden 60gelsin 60gelsin ve cigercikedisi yani Balikcikurdu Balikcikurdu aramıza tekrar gelmiş hosgeldiniz kızlar, bingildak konusunda hemşire bize bişey demedi bende elimle anlamıyorum açıkçası ama oğlum maşallah süper zekalı bi çocuk, anlamadığı hiçbir şey yok, dün akşam öylesine dedimki oğlum yürü kendine bez getir çiş alıyım dedim, hemde öylesine basit bi şekilde dedim bi anda koşarak odadan çıktı napcak diye bekledim bi baktım 2 tane bez almış gelmiş arka odadan, anni ah dedi elime verdi ve olduğu yere yattı şok oldum, söylediğim hiç birşeyi atlamiyor istisnasız mutlaka yapar.kapıyı kapat ışığı kapat, babanı uyandır gibi komutları yapar, hadi gezmeye gidiyoruz dediğimde koşarak dolabını açıp şapkasını alır bana getirir, zekası konusundaki en ufak bi şüphem yok çok şükür, daha bingildagi geç oldu diyecek yaşta değiller zaten bence çok dert etmeyin
H. Bulduk canim:) bizimde o konularda bir sorunumuz yok tum komutlari anliyor. Çis yapmissin deyince bizimkide kosr bezini mendilini alir onume yatar hemen. Hatta bazen kendi anne çiss dio bez getiriyor degistiriyim diye. Bunu nerdeyse 2 aydir yapiyoruz:)) vs.vs. İste. Ama tabi kapanmadigi için tam olarak bnde niye diye telaslaniyorum. 24 aya kadar gerci kimi doktorlar sure veriyor bakalim hayirlisi.

H. Bulduk canim:) bizimde o konularda bir sorunumuz yok tum komutlari anliyor. Çis yapmissin deyince bizimkide kosr bezini mendilini alir onume yatar hemen. Hatta bazen kendi anne çiss dio bez getiriyor degistiriyim diye. Bunu nerdeyse 2 aydir yapiyoruz:)) vs.vs. İste. Ama tabi kapanmadigi için tam olarak bnde niye diye telaslaniyorum. 24 aya kadar gerci kimi doktorlar sure veriyor bakalim hayirlisi.
Maşallah aklina kuzunun, komutları bizde 3 4 aydır yapıyoruz hatta çiş yapınca anni eeh diye elimden tutup arka odaya götürür de hiç bez istememiştim ve alelade bi şekilde yetişkin birine söyler gibi söyledim yüzüne bakmadan elim başımda yürü kendine bez getirde çiş alıyım dedim koşarak gidip getirince çok şaşırdım, çok şükür zekalarinda bişey yok yavruların bingildakta kapanır nolcak

Ben ne yaotiysamda cikaramadim bide benim kiz yemek yemegi oek sevmez oynamak ister oyuzden yagli salcali yemekler ustune dökülür agzindan cikarir butun herseyi mahvolur
Ariel baby deterjan ile 2 saatlik programda 50 derecede yikiyrm yomsa cikmiyor dedigin gibi. Bide frosch narka bebekler icin leke cikaricisi aldim ama bence ise yaramıyor. Ariel ile uzun programla cogu cikiyor. Hatta tukenmez kalem le ustunu cizmis. Yikadim o bile çıkti

Bizimki cok fena konusuyor. 3 4 kelimelik cümleler fln bir bir hic susmuyor cani sagolsun. Ama yasitlarina gore erken bence. Cunki parktaki buyuk cocuklar bike bu kadar konusmuyor dikkatini cekiyor annelerin. Panik yok bence daha erken. Bizimki normal degil

Kizlar benim kizda komutları almaz kumandayi getir desem yuzume bon bon bakar git odadan sunu getir desem bilmiyo normalmidir acaba

Konuşması soyle hic susmaz ama kendi kendine birsey soyleniyo ama anlamyiz bizim dediklerimizi de anlamaz ama çenesi durmaz söylediği kelimeler dede annesi terbiyesiz nerdesin gülegüle kelimeleri tek soyluyo ama anlamlarini bilmeden ben surekli soyledigim icin bunlari soylenir arada

Konuşması soyle hic susmaz ama kendi kendine birsey soyleniyo ama anlamyiz bizim dediklerimizi de anlamaz ama çenesi durmaz söylediği kelimeler dede annesi terbiyesiz nerdesin gülegüle kelimeleri tek soyluyo ama anlamlarini bilmeden ben surekli soyledigim icin bunlari soylenir arada
Canım bazı bebekler komutları önemsemiyor, eltimin kizida öyleydi ne desek aldırış etmeden yüzümüze bakar geri oyuncaklarına dönerdi ama çok zeki maşallah, konusmayida bi anda söktü bıcır bıcır her lafı konuşur herşeyi anlar, 2 buçuk yaşında bir puzzle yapışı var ağzın açık kalır, ilk defa gördüğü ve minik parçalı puzzle ları resmine hiç bakmadan şakir şakir diziyor, hala hoşuna gelmezse dediklerimizi yapmıyor o ayrı. Senin kızda öyle olabilir ama içine sinmezse bi dr a danış canım, biz burdan ne desek boş

Kizlar benim kizda komutları almaz kumandayi getir desem yuzume bon bon bakar git odadan sunu getir desem bilmiyo normalmidir acaba
canım benim oğlanda aynı, komutları pek anlamıyor, konuşması kendi dilince sürekli söyleniyor, biz anlamıyoruz. Ama herşey bir anda olacak değil ya zamanla olur onlarda, şuan her şeyi taklit ediyor,.

bu arada kızlar benim oğlum 10 mayıs doğumlu, 2 yaşına kadar kesin emziririm diyordum ama son bir iki aydır geceleri saat başı uyanıp meme istiyor, gündüz mümkün değil iş yapmam illa oturacak kucağıma meme sefası sürecek durum böyle olunca da bende artık 2 yaşını beklemek istemiyorum, sizler memeden kestiniz mi, kestiyseniz nasıl bir yol izlediniz?

bu arada kızlar benim oğlum 10 mayıs doğumlu, 2 yaşına kadar kesin emziririm diyordum ama son bir iki aydır geceleri saat başı uyanıp meme istiyor, gündüz mümkün değil iş yapmam illa oturacak kucağıma meme sefası sürecek durum böyle olunca da bende artık 2 yaşını beklemek istemiyorum, sizler memeden kestiniz mi, kestiyseniz nasıl bir yol izlediniz?
kızım 9 mayıs doğumlu ilk defa zor gelmeye başladı emzirmek ben ne zaman yemeğe otursam 2 memeyi de dönüp dönüp emiyor. geceleri zaten öyle saat başı uyanıyor.ama köpek dişleri gelmedi henüz ve memeyi ağrı kesici olarak kullandıkları için ben biraz daha bekleyeceğim gelsin önce dişler ondan sonra inşallah.

Canım benim oğlum 17 mayıs doğumlu 14 aylıkken kendi birakti memeyi hemde hiç sebep yokken ve tam bir meme delisi olduğu halde, sütüm de çok güzeldi, önce gündüz bıraktı gece emiyordu sonra gecede uyanmamaya emmemeye başladı kesildi gitti, nazar değdi çocuğuma, birinin yanında emmek istese iştahını gören bunu zor kesersin bu okula gidene kadar emer gibi sözler söylüyorlardı çocuk bi anda kesildi

Back