- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #64.861
Kizlar benim kızda anni dio ama ben öğrettim die soyluyo benim anne olduğumu bildiği icin degil baba der ama babasına demez sonra terbisiz dio sus die bagiriyo ben mesela şok reklamlarındaki şarkıyı söylerim oda şokşok yerini se se diye eşlik ediyo öpücük atmayı öğrendi ama bizi öpmez bir tane ayicigini öper.
Oyuncaklarla oynamayı sevmez tencere tava çaydanlık falan istiyo bezi alır bir yerleri silmeye çalışır makinenin düğmesine basar acip kapatır l.
Muhabbet kuşlarımız var onlari cok seviyi ditti der onlara.
Hala bizle beraber yemez midesinde sorun var sanirim hergun corba yogurt bir tane haşlama yumurta ve mama ile besleniyo sizinkiler sizle beraber herseyi yiyo mu.
Bu aralar herseye bagiriyo boğazını yırtacak dercede konuşmaya birseyler anlatmaya calisiyo ama anlaşılır birsey yok sonrasında anlamadığımızi farkediyo ki guluyo bizde böyle sadece
Oyuncaklarla oynamayı sevmez tencere tava çaydanlık falan istiyo bezi alır bir yerleri silmeye çalışır makinenin düğmesine basar acip kapatır l.
Muhabbet kuşlarımız var onlari cok seviyi ditti der onlara.
Hala bizle beraber yemez midesinde sorun var sanirim hergun corba yogurt bir tane haşlama yumurta ve mama ile besleniyo sizinkiler sizle beraber herseyi yiyo mu.
Bu aralar herseye bagiriyo boğazını yırtacak dercede konuşmaya birseyler anlatmaya calisiyo ama anlaşılır birsey yok sonrasında anlamadığımızi farkediyo ki guluyo bizde böyle sadece