• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar benim kızda anni dio ama ben öğrettim die soyluyo benim anne olduğumu bildiği icin degil baba der ama babasına demez sonra terbisiz dio sus die bagiriyo ben mesela şok reklamlarındaki şarkıyı söylerim oda şokşok yerini se se diye eşlik ediyo öpücük atmayı öğrendi ama bizi öpmez bir tane ayicigini öper.
Oyuncaklarla oynamayı sevmez tencere tava çaydanlık falan istiyo bezi alır bir yerleri silmeye çalışır makinenin düğmesine basar acip kapatır l.
Muhabbet kuşlarımız var onlari cok seviyi ditti der onlara.
Hala bizle beraber yemez midesinde sorun var sanirim hergun corba yogurt bir tane haşlama yumurta ve mama ile besleniyo sizinkiler sizle beraber herseyi yiyo mu.
Bu aralar herseye bagiriyo boğazını yırtacak dercede konuşmaya birseyler anlatmaya calisiyo ama anlaşılır birsey yok sonrasında anlamadığımızi farkediyo ki guluyo bizde böyle sadece

Benimkide çok konuşmuyor erkek çocuğu bende cokkk endişe ettim sağolsun eşim sakinleştirir

Anne ,al,aç,at,ham, dut dut, hannnn (araba sürmek) çak falan diyor kitap okurken dinliyor hayvanların olduğu kitap var onu işaret ediyor güya sayıyor kendince

Bı çok yaptığımı taklit ediyor adına arada bı bakıyor canı isteyince bu yüzden endişe etmiştim bı sure TV izlemişti ondan dolayı diye düşünüyorum şimdi baya baya gelişme var op diyince öpmeye çalışıyor falan bütün komutlarimi alıyor getir götür ver aç gibi
Legolari üst üste diziyor arabasını sürüyor topu eline alıp attım diyor

Biz fazlası takiyoruz acaba ya psikolojim bozuldu gercekten onu takıyorum bunu takıyorum geç yürüdü taktım kafama geç oturdu taktım kendime eziyet ediyorum galiba bu yüzden hayatımı yasayamiyorum
Aynen bende sizin gibiym hele ki yazılanları okuyunca daha kötü oluyorum

Kizlar benim kızda anni dio ama ben öğrettim die soyluyo benim anne olduğumu bildiği icin degil baba der ama babasına demez sonra terbisiz dio sus die bagiriyo ben mesela şok reklamlarındaki şarkıyı söylerim oda şokşok yerini se se diye eşlik ediyo öpücük atmayı öğrendi ama bizi öpmez bir tane ayicigini öper.
Oyuncaklarla oynamayı sevmez tencere tava çaydanlık falan istiyo bezi alır bir yerleri silmeye çalışır makinenin düğmesine basar acip kapatır l.
Muhabbet kuşlarımız var onlari cok seviyi ditti der onlara.
Hala bizle beraber yemez midesinde sorun var sanirim hergun corba yogurt bir tane haşlama yumurta ve mama ile besleniyo sizinkiler sizle beraber herseyi yiyo mu.
Bu aralar herseye bagiriyo boğazını yırtacak dercede konuşmaya birseyler anlatmaya calisiyo ama anlaşılır birsey yok sonrasında anlamadığımızi farkediyo ki guluyo bizde böyle sadece
migdesinde ki sorun için doktora götürdünüz mü acaba

Evet gastrentoloji goturdum gaviscon verdi ama ben salakligimdan vermedim ağır gelir die birde tahlil istedi bizim kızda hastanede çığlık feryad figan durmadı tahlil vermeden eve geldim tekrar götürecem ama randevu bulamıyorum
migdesinde ki sorun için doktora götürdünüz mü acaba

Evet kızlar oğlumu uyutup ortalığı topladım ve burdayım, dün o kadar yazdım çoğu kesildi anlamadım neden oldu o yüzden tekrar yazicam _MAJESTE_ _MAJESTE_
Dediğim gibi şu aşamada zaten şakir şakir konuşmuyor bebeklerimiz kimi 3 kimi 5 kelime yada minik cümleler var, benim oğlumda öyle anne baba dede mama, babaanni aç kalk, gitti, gel, kedi, acıdı, abla gibi kelimeleri tabi net bi şekilde olmamakla beraber söylüyor, aileden bi kaç kişinin ismini söylüyor ayaz cem dudu döndü gibi benim adım Zehra, kv bana sesleniyor oğlumda peşinden dedah diyor babasının adını söylüyor az buçuk, küçük cümleleri var anne aç baba aç anne kalk baba ditti gel pisi pisi gibi, boyu uzamış maşallah evde yetisemedigi açamadığı kapı kalmadı o yüzden dış kapıyı kilitli tutuyoruz, desteksiz merdiven inemiyor ama desteksiz iki kat çıkıyor demirlere tutunarak.
Oyuncakta erkek çocukları pek ince el becerisi gerektiren oyunları seçmiyorlar sanki, eltimin kızı 2 buçuk yaşında saatlerce oyun hamuruyla veya yapbozlarla oynuyor ama benim oğlumun öyle şeyler dikkatini bile çekmiyor, araba sürer burmm burmm duvarlarda koltuk kenarında masa üzerinde yada kanepe tepesinde ordan oraya zıplar, yani masal dinletiyim yada sakin bi oyun oynatiyim mümkün değil
Aklıma gelenler bunlar

Epeydir burda bişey paylaşılmıyor kızlar ya, çocukların kilosu boyu aşısı, oğlum 2 gün önce 1 buçuk yaş aşısı oldu boyu 86 cm kilosu 16 kiloymus
Canım bayadır buraya girmiyorum bende.baya büyümüş kuzucuklar maşşallah.benim oğlanda 18 ay aşısında 15.5 kilo çıktı.boyunu hatırlamıyorum ama.

Canım bayadır buraya girmiyorum bende.baya büyümüş kuzucuklar maşşallah.benim oğlanda 18 ay aşısında 15.5 kilo çıktı.boyunu hatırlamıyorum ama.

Maşallah senin oğlan benimkinin peşinde bizde 16 kilo 86 cm çıktık. Zaman nasıl geçti nasil büyüdüler anlamadım, bıcır bıcır en sevilmelik cagdalar, Rabbim ömürlerini uzun etsin hep sağlıklı mutlu olsunlar inşallah

Kızlar eski arkadaşlar hatırlar belki, Emir in kalbinde ufurum var doğuştan, geçen sene 6 aylıkken samsuna muayene için gitmiştik çok hafif var dediler 1 sene sonrasına kontrol tarihi verdiler yani yarın kontrolümüz var bu gece yola çıkıyoruz nasipse, inşallah hiç bi sorunu kalmamıştır ogluşumun dua edin teyzeleri

Maşallah senin oğlan benimkinin peşinde bizde 16 kilo 86 cm çıktık. Zaman nasıl geçti nasil büyüdüler anlamadım, bıcır bıcır en sevilmelik cagdalar, Rabbim ömürlerini uzun etsin hep sağlıklı mutlu olsunlar inşallah
Amin canım.ama ben devam sütünü bıraktım artık.inek sütü veriyorum.boyu biraz uzadı bu ara sanki etini çırptı gibi geliyor bana.

Kızlar eski arkadaşlar hatırlar belki, Emir in kalbinde ufurum var doğuştan, geçen sene 6 aylıkken samsuna muayene için gitmiştik çok hafif var dediler 1 sene sonrasına kontrol tarihi verdiler yani yarın kontrolümüz var bu gece yola çıkıyoruz nasipse, inşallah hiç bi sorunu kalmamıştır ogluşumun dua edin teyzeleri
Canım inşallah hiç bişey çıkmaz güzel haberlerini bekliyoruz.

Kizlar bende devam sutunu bırakmak istiyorum ama kiza ne versem bilmiyorum süt icmiyo kesinlikle bizimle beraber yemiyo ya corba ya yogurt veriyorum ne yapsam bilememdim

Amin canım.ama ben devam sütünü bıraktım artık.inek sütü veriyorum.boyu biraz uzadı bu ara sanki etini çırptı gibi geliyor bana.
Emir mama veya devam sütü felan ilk doğduğu ay sütüm az olduğu için çok az miktarda aldı 1 aydan sonra bir daha vermedim hiç, 14 aylığa kadar anne sütü ve ek gıda olarak gittik sonra memeyi kesti sadece ek gıda veriyorum canım.
Çok şükür bu konuda hiç üzmedi beni sadece memeyi erken bırakmasına üzüldüm emsin istiyordum, sütüm çoktu, oğlumda meme delisiydi noldu anlamadım aklıma sadece nazar olabileceği geliyor

Canım inşallah hiç bişey çıkmaz güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım bugün gittik cok rezil bir gün geçirdik, oğlum doğduğundan beri bugünkü kadar ağlamadı çok üzüldüm, eko çekilirken korktu ağladı rahat durmadı, anestezi yapalım dedi ama sabah 7 buçukta süt icirdigim için 1 buçuğa kadar aç susuz beklettiler, anestezi olacağı sırada gribi varmı dediler evet biraz var dedim vermediler, poposundan sersemletici ilaç vermek istediler oğlum zaptolmadi veremediler, en son az miktar suyun içine sakinleştirici ilaç katip verdiler ama bu arada oğlum çırılçıplak deli gibi korkuyor ve ağlıyor bir terlediki sorma saçları bile su kesti, en son biraz sakinleşti sersemledi eko yapıldı çok şükür ufurum yoktu ama 2 sene sonrasına bir daha bakalim diye randevu verdiler, ilaç etkisi geçene kadar uyutmadan yine bişey yedirmeden gezdirdik çocuğu saat 4 te yemek yiyebildi ancak ve bizde tabi o açken bogazimizdan bişey gecermi, güzel bi kase çorbasıni içti 2 tane köfte yedi, peş peşe 2 bardak su içti, arabaya bindik yerini yapmıştım zaten, babası 2 3 metre gitti gitmedi ki uyudu kaldı eve kadar da uyanmadı. En büyük tesellimiz bi sorunu olmaması oldu çok şükür Rabbim e

Emir mama veya devam sütü felan ilk doğduğu ay sütüm az olduğu için çok az miktarda aldı 1 aydan sonra bir daha vermedim hiç, 14 aylığa kadar anne sütü ve ek gıda olarak gittik sonra memeyi kesti sadece ek gıda veriyorum canım.
Çok şükür bu konuda hiç üzmedi beni sadece memeyi erken bırakmasına üzüldüm emsin istiyordum, sütüm çoktu, oğlumda meme delisiydi noldu anlamadım aklıma sadece nazar olabileceği geliyor

Canım bugün gittik cok rezil bir gün geçirdik, oğlum doğduğundan beri bugünkü kadar ağlamadı çok üzüldüm, eko çekilirken korktu ağladı rahat durmadı, anestezi yapalım dedi ama sabah 7 buçukta süt icirdigim için 1 buçuğa kadar aç susuz beklettiler, anestezi olacağı sırada gribi varmı dediler evet biraz var dedim vermediler, poposundan sersemletici ilaç vermek istediler oğlum zaptolmadi veremediler, en son az miktar suyun içine sakinleştirici ilaç katip verdiler ama bu arada oğlum çırılçıplak deli gibi korkuyor ve ağlıyor bir terlediki sorma saçları bile su kesti, en son biraz sakinleşti sersemledi eko yapıldı çok şükür ufurum yoktu ama 2 sene sonrasına bir daha bakalim diye randevu verdiler, ilaç etkisi geçene kadar uyutmadan yine bişey yedirmeden gezdirdik çocuğu saat 4 te yemek yiyebildi ancak ve bizde tabi o açken bogazimizdan bişey gecermi, güzel bi kase çorbasıni içti 2 tane köfte yedi, peş peşe 2 bardak su içti, arabaya bindik yerini yapmıştım zaten, babası 2 3 metre gitti gitmedi ki uyudu kaldı eve kadar da uyanmadı. En büyük tesellimiz bi sorunu olmaması oldu çok şükür Rabbim e
iyi bari canım çok geçmiş olsun haberler güzel enazından gün biraz kötü geçse de ;)

Ay kuzum onla geçmiş olsun şükürki birşey çıkmamış.benimki de sadece 10 ay emebildi.benim sütüm doyurmadı oğlumu.sütüm azdı oğlumda çok iştahlıydı.kendi bıraktı istemedi.bi ara göğüs ucum ikiye ayrıldı resmen bende nazara bağlıyorum.o ara feryat figan emzirdir resmen.seninde nazar olmuş olabilir.süte çabuk nazar değer derler.

canım inşallah güzel haberlerle dönersiniz.

Back