2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Bi bakmışsın bi anda yürümüş, benim oğlan öyle oldu, sadece duruyordu adım atmiyordu, birgun kv leri İstanbula yolcu ettik eve çıktık babasının elini bıraktı yürümeye başladı çok şaşırdık o günden beri kendini geliştirerek yürüyor, yani bi 20 gündür felan. Sizinde öyle olur inşallah

Amannn hiç düşünme bunları . Olan oldu bebeğine hamilelige alismaya calis

Sağol canım arada uğrarım
Bizimki de yürümüyo hala elinden tutup yürür eğer emin olursa adım atıyor yanında olursak ama yok adım hala
Benimde sezeryan oldu doğumun

Sağol canım arada uğrarım
Bizimki de yürümüyo hala elinden tutup yürür eğer emin olursa adım atıyor yanında olursak ama yok adım hala
Benimde sezeryan oldu doğumun
Mayıs annelerinin çoğu sezeryan oldu galiba, hepimiz normal doğum istiyorduk da kader değişik şekillerde sezeryana yönlendirdi bizi

Günaydın
Benim oğlumda yeni yeni 5,6 adım atıyor yürümek üzere hala emiyor çok şükür zaten emmese hepten aç kalicak ek gıdada fena cuvvalladikya binada şükür olsun

Onun dışında epey döllenmeyi başladı oyuncaklar hicmi hiç ilgisini çekmiyor eğer beraber oynatarak ancak o zaman oynuyor her şeye itiraz ediyor gobuslummm

Rabbim evlatlarımızı korusun bizlere bagislasin insallahh

Doğum sonrası çok stresli geçti aynı şeyler yine olacak düşünmeden edemiyorum ki bu arada bebeğini emziriyor musun

Aynen büyük konuşmuşuz :) senin bebiş emiyor mu hala benim ki emiyor iyice bağımlı oldu nasıl bırakacak bilmiyorum geceleri uyutmuyor

Benimkide fena bagimliydi azı dişleri çıkarken meme verdikçe ısırdı memeyi reddetti, artık gündüzleri emmiyor hiç sadece geceleri emiyor, ek gıdayı yiyor artık yumurtası peyniri çorbası mucveri hatta menemeni bile bayıla bayıla yiyor

Kizlar benim kiz hala sadece corba ve yogurt yiyo nasil veriyonuz mucver falan ya bir ben mi geri kaldim ne

Benim kiz beni zorlayacak anlasilan ama 11 kilo suan normal ni kizlar sizce birde 4 ustte 4 altta tek disi var yaklasik 2 ay kadar oldu hala baska disler cikmadi bizde

Maşallah benim ki çorba dışında pek birşey yemiyor kahvaltı yok zaten peynir, yumurta hiç yemiyor inşallah biz de yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…