- 7 Ocak 2014
- 3.135
- 4.415
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.461
Benimde sezeryan canım
Kızlar bütün bebekler artık yuruyormu, bizimki maşallah çok güzel ilerletti yürümeyi, bi kaç gündür peşinde pek gezmiyorum arada bir nerelerde diye bakıyorum o kadar, badi badi öyle güzel yürüyorki arada bir durup göbek atıyor tekrar devam ediyor, ailemizde oynakta yok ama bu biraz oynak kime çektiyse, evde gezerken bile beni özlüyor biraz gezip geliyor annneh diye bacağıma sarılıp öpüyor sıpa[/QUOTE
Biz henüz yürümüyoruz şimdilik yardımsız ayakta duruyor ama adım yok
Amannn hiç düşünme bunları . Olan oldu bebeğine hamilelige alismaya calisArkadaşlar bugün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı haftaya kan vereceğim sevinemedim ne yapacağım şimdi kardeş düşünüyorduk ama çabuk oldu ilk hamilelikte 2 tüp bebek tedavisi gördüm 3. Deneyecektik kendiliğinden oldu, bu defa olmaz diye düşünüyordum bir taraftan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum (eşimin ailesi sendromu) diğer taraftan kızımı ihmal edermiyim endişesi
Benim deBenimde sezeryan canım
Sağol canım arada uğrarımBi bakmışsın bi anda yürümüş, benim oğlan öyle oldu, sadece duruyordu adım atmiyordu, birgun kv leri İstanbula yolcu ettik eve çıktık babasının elini bıraktı yürümeye başladı çok şaşırdık o günden beri kendini geliştirerek yürüyor, yani bi 20 gündür felan. Sizinde öyle olur inşallah
Nasıl geçiyor canım 2. Hamilelik bebekle zor oluyor mu?Benim de
Mayıs annelerinin çoğu sezeryan oldu galiba, hepimiz normal doğum istiyorduk da kader değişik şekillerde sezeryana yönlendirdi biziSağol canım arada uğrarım
Bizimki de yürümüyo hala elinden tutup yürür eğer emin olursa adım atıyor yanında olursak ama yok adım hala
Benimde sezeryan oldu doğumun
Doğum sonrası çok stresli geçti aynı şeyler yine olacak düşünmeden edemiyorum ki bu arada bebeğini emziriyor musunAmannn hiç düşünme bunları . Olan oldu bebeğine hamilelige alismaya calis
Aynen büyük konuşmuşuz :) senin bebiş emiyor mu hala benim ki emiyor iyice bağımlı oldu nasıl bırakacak bilmiyorum geceleri uyutmuyorMayıs annelerinin çoğu sezeryan oldu galiba, hepimiz normal doğum istiyorduk da kader değişik şekillerde sezeryana yönlendirdi bizi
Hiç sorma ya öyle bı odaklanmisim ki normal doğuma o kadar suni sancı yedim bana misin demedi sonra acil sezeryan tabiMayıs annelerinin çoğu sezeryan oldu galiba, hepimiz normal doğum istiyorduk da kader değişik şekillerde sezeryana yönlendirdi bizi
Doğum sonrası çok stresli geçti aynı şeyler yine olacak düşünmeden edemiyorum ki bu arada bebeğini emziriyor musun
Aynen büyük konuşmuşuz :) senin bebiş emiyor mu hala benim ki emiyor iyice bağımlı oldu nasıl bırakacak bilmiyorum geceleri uyutmuyor
Benim çok erken belliydi sezeryan olacağı, öyle böyle aldık bebisleri kucağımıza büyüttük bileHiç sorma ya öyle bı odaklanmisim ki normal doğuma o kadar suni sancı yedim bana misin demedi sonra acil sezeryan tabi
Benim oğlumda öyleydi gündüz memeyi bırakınca herseyin tadına bakip yemeyi öğrendi mucvere bayılıyorKizlar benim kiz hala sadece corba ve yogurt yiyo nasil veriyonuz mucver falan ya bir ben mi geri kaldim ne
Benimki de yemiyor canım pankek mücver vs. En fazla sabah pekmez öğlen yoğurt akşam da biraz yoğurt pilav ya da makarna başka birşy yemiyorKizlar benim kiz hala sadece corba ve yogurt yiyo nasil veriyonuz mucver falan ya bir ben mi geri kaldim ne
Maşallah benim ki çorba dışında pek birşey yemiyor kahvaltı yok zaten peynir, yumurta hiç yemiyor inşallah biz de yerizBenimkide fena bagimliydi azı dişleri çıkarken meme verdikçe ısırdı memeyi reddetti, artık gündüzleri emmiyor hiç sadece geceleri emiyor, ek gıdayı yiyor artık yumurtası peyniri çorbası mucveri hatta menemeni bile bayıla bayıla yiyor
benimki 9,5 kilo ve üstte 3.geliyor altta da 2 var canm hala.Benim kiz beni zorlayacak anlasilan ama 11 kilo suan normal ni kizlar sizce birde 4 ustte 4 altta tek disi var yaklasik 2 ay kadar oldu hala baska disler cikmadi bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?