- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.441
Kızlar vegaferon kan damlasina devam eden ya da bırakan var mı ben 1 yaş olunca vermiyorm artık . Bugün oglum taş toprak yemek isteyince. Bayram misafirleri damlayi nie vermion falan dedielr . Vermeli miyim[/QUOTE
Bende 1 yaşta bıraktım canım, Dr a sır derim en iyi o bilir tahlil felan yapar kan durumu çıkar ortaya.
Bu arada karnındaki bebisin cinsiyeti bellimi
Doktor tahlil yapmıştı kan değerı sinirda demişti. Ama damlayı sormayı unuttum. O da bişi vermemişti.
Evet canim bi tane daha ogluş oluoryesilcan86
Merhaba hanimlar hayirli bayramlar gerci bayram bize biraz zehir oldu ama cok sukur
Dün eltime gittim kizim yemek masanin arkasındaki prizi cikartip elektrik carpmis aglamaya basladu eli morardi 2 dk icinde morluk gecti tabi bende salak gibi korktugu icin su verdum ama vermek iyi degilmis eger vucudunda elektrik kalmis olsaydi cigerlerini patlatabilirmisim cok şükür verilmis sadakam mi varmış yada allah katında kabul olan bir iyilik mi önüme geldi de ucuz atlattik 24 saat gozlem altinda tuttular tahliller ekg falan derken bisey cikmadi bugun taburcu olduk
Lütfen herkes dikkat etsin ben evde her prize onlem aldim misafirlikte nrkadar göz onunde prizlere dikkat ettiysemde koselerde gormedigim prizler basimiza neler açti
Canım çok geçmiş olsun. Benim de en korktuğum şey. Allah kimseye göstermesin, evlatlarımızı korusun inşMerhaba hanimlar hayirli bayramlar gerci bayram bize biraz zehir oldu ama cok sukur
Dün eltime gittim kizim yemek masanin arkasındaki prizi cikartip elektrik carpmis aglamaya basladu eli morardi 2 dk icinde morluk gecti tabi bende salak gibi korktugu icin su verdum ama vermek iyi degilmis eger vucudunda elektrik kalmis olsaydi cigerlerini patlatabilirmisim cok şükür verilmis sadakam mi varmış yada allah katında kabul olan bir iyilik mi önüme geldi de ucuz atlattik 24 saat gozlem altinda tuttular tahliller ekg falan derken bisey cikmadi bugun taburcu olduk
Lütfen herkes dikkat etsin ben evde her prize onlem aldim misafirlikte nrkadar göz onunde prizlere dikkat ettiysemde koselerde gormedigim prizler basimiza neler açti
Hgb 11.7 cikti bizimkinin yalniz bizim diger degerler biraz sinirda cikti o yuzden d vitamini balik yagi verdi doktorumuz mantar icin de krem verdi bagirsaklardan olurmu genelde onun icin de probiyotik bisey verdi gunde bir kez yemeklerine katiyorum
çook geçmiş olsun canım çok sevindim birşey olmamasına. gerçekten tehlikeli zamanlar anlamıyorlar ve inat ediyorlar herşeyi yapmak için gözümüzün önünden ayırmamak lazım.Allah razi olsun canlar rabbim tekrarını yasatmasin insallah
Arkadaşlar bugün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı haftaya kan vereceğim sevinemedim ne yapacağım şimdi kardeş düşünüyorduk ama çabuk oldu ilk hamilelikte 2 tüp bebek tedavisi gördüm 3. Deneyecektik kendiliğinden oldu, bu defa olmaz diye düşünüyordum bir taraftan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum (eşimin ailesi sendromu) diğer taraftan kızımı ihmal edermiyim endişesi
Kızlar iyi akşamlar bayadir yazamadım bende bı selam verim dedim nasılsınız
Benimde sezeryan canımCanım üzülme hakkında hayırlısı olsun, kızını neden ihmal edesinki, kardeş kardeş büyürler, bende istiyorum da sezeryan olduğu için biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?