• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benimki de yemiyor canım pankek mücver vs. En fazla sabah pekmez öğlen yoğurt akşam da biraz yoğurt pilav ya da makarna başka birşy yemiyor
aynen benım kız :)))) değişik tatlara hiç açık değil neler yapıp koyuyorum onune tadına bıle bakmıyor.

Arkadaşlar bugün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı haftaya kan vereceğim sevinemedim ne yapacağım şimdi kardeş düşünüyorduk ama çabuk oldu ilk hamilelikte 2 tüp bebek tedavisi gördüm 3. Deneyecektik kendiliğinden oldu, bu defa olmaz diye düşünüyordum bir taraftan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum (eşimin ailesi sendromu) diğer taraftan kızımı ihmal edermiyim endişesi
canım öncelıkle gozun aydın ne guzel rabbım tekrar anne olmayı nasıp etmıs sana saglıkla kucagına da almak nasıp olsun stres yapma bosver esının aılesını:) kızını da ihmal etmezsın neden ıhmal edesın kı canım

Benim kiz beni zorlayacak anlasilan ama 11 kilo suan normal ni kizlar sizce birde 4 ustte 4 altta tek disi var yaklasik 2 ay kadar oldu hala baska disler cikmadi bizde
11 kilo normal diye biliyorum canım neden dert ediyorsun, bizimde diş 10 tane oldu 4 üstte 4 altta 2 tanede azı disimiz var, azı dışı çıkınca daha çok yemeye başladı yemeğini,belki senikide öyle olur

Maşallah benim ki çorba dışında pek birşey yemiyor kahvaltı yok zaten peynir, yumurta hiç yemiyor inşallah biz de yeriz
Benim oğlumda öyleydi beni memeyi bıraktı azı dişleri cikti artık hemen herşeyi yemeye başladı çok şükür, gerçi kilosu öncede de fazlaydı şimdi de biraz iri

Merhaba kızlar,
Sanırım genel olarak en büyük problemimiz miniklerin iştahsız olması. İştahlı olsalar, özene bezene hazırladığımız yemekleri yeseler dünyalar bizim olacak. İnşallah o günler de gelir. Sağlıklı olsunlar yeter ki..
Kızımın da kesici dişler tamamlandı ama aylar geçti diğer dişler duruyor. Çok kaşıntısı var ve gece uykusu çok fena. Ama o kadar güzeller ki, zorlukları göğüsleyebiliyoruz sevgileriyle.. çok şükür..

canım öncelıkle gozun aydın ne guzel rabbım tekrar anne olmayı nasıp etmıs sana saglıkla kucagına da almak nasıp olsun stres yapma bosver esının aılesını:) kızını da ihmal etmezsın neden ıhmal edesın kı canım
Sağol canım doğum sonrası kabus gibiydi yine aynı şeyleri yaşamak can sıkıcı, ne biliyim hamilelik zor bir süreçti aynı olursa kızımla fazla ilgilenemezsem diye korkuyorum sonuçta o da bebek tüm gün ilgi bekliyor

Günaydın arkadaşlar....yeni hamilelere maşallah sağlıkla kavuşun inşallah...

iştahsızlık konuşulmuş bizde de aynı durum var..sıcaklardan dedim dert etmedim ama bir de başımıza "idrar yapmama" çıktı..3 gündür hiçe yakın yapıyor sizce neden olabilir?

su içiyor canım emiyor da bolca...gece hiç yapmamış az önce annemle konuştum baya yapmış çok şükür...doktorla da konuştum o da su verin bolca dedi...bakalım işte içim rahatladı ama

Yeni su içiyor canım emiyor da bolca...gece hiç yapmamış az önce annemle konuştum baya yapmış çok şükür...doktorla da konuştum o da su verin bolca dedi...bakalım işte içim rahatladı ama
canım benım kızımda da aynı durum var gece bezı genelde kuru oluyor gunduz de oyle aman aman ıslak bez aldığım yok cok terlıyor terle atıyor bence cunku sıvı alımı cok ben sorun olugunu dusunmuyorum. bır de bır yerde okumustum gece altını ıslatmayan bebekler tuvalet egıtımı yolundda ılerlıyormus ıyı bıseymıs ama ne kadar dogru bılemıyorum

Sağol canım doğum sonrası kabus gibiydi yine aynı şeyleri yaşamak can sıkıcı, ne biliyim hamilelik zor bir süreçti aynı olursa kızımla fazla ilgilenemezsem diye korkuyorum sonuçta o da bebek tüm gün ilgi bekliyor
korkma canım ınsallah guzel sorunsuz gecer allah yardım edıyor
evet bebekten sonra butun duzenımız bozuldu malesef bır kac yıl daha boyle gıdecek ama sonra evli evıne koylu koyune insallah :))))))))

Gündüz emmiyormuş. Yalnız gece emiyor demişti önceki mesajlarında.
kaçırmışım canım teşekkür ederim :) iştahsızlık ve ve diş huysuzluğu hepimizin sıknıtısı galiba evet..
ya hadi bebelere hak veriyorum dünyada ortalama 13 ay geçirdiler. ya bizlere ne demeli ne yese napsak neden böyle gibi sorularla hele bir de ilk bebekse hep bi acemilik :) Allah hp güldürsün yavrularımızı o yetiyor da artıyor gerçketen binlerce şükür :dua:

Yok kizlar artik okadar pimpirikli ve dert etmiyorum büyüüyo bir sekilde bebekler sadece cevremde kizim yasitlari yok normali mi bu die merak ettim bendeki sadece kizima yeteme me ona yeterince herseyi verememe korkusu buda sanirim annelik içgüdüsü

Bu arada su meselesi konuşulmuş havalar cok sucak oldugu icin bizim kiz cok susuyo bu aralarda iştahsız usin kotu tarafi verdigimde kusuyo vermezsem ya açsa ya hissetmiyosam düşünceleri olusuyo bi elden ayaktan kurtulup kendilero isteklerini dile dokecekleri zaaman gelsede rahatlasam bilmiyom bi tek benmi böyleyim yada sizde de varmo bu endiseler
benimki 9,5 kilo ve üstte 3.geliyor altta da 2 var canm hala.

11 kilo normal diye biliyorum canım neden dert ediyorsun, bizimde diş 10 tane oldu 4 üstte 4 altta 2 tanede azı disimiz var, azı dışı çıkınca daha çok yemeye başladı yemeğini,belki senikide öyle olur

Benim oğlumda öyleydi beni memeyi bıraktı azı dişleri cikti artık hemen herşeyi yemeye başladı çok şükür, gerçi kilosu öncede de fazlaydı şimdi de biraz iri

LargeGemini LargeGemini 11 kılo bence cok ıyı benım kızım hala 10.100 gr 29 nisan dogumlu normalde mayıs olucaktı ama erken dogdu mayıs gorunumlu nısan annesıyım ben :)

Back