- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #64.421
canım benimmmm o zaman benden sana koskocaman bir öpücükBizim çocuklarımız çok benziyor canm ya seni her gördüğümde ayrı bir mutluluk geliyor o yüzden herlde :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimmmm o zaman benden sana koskocaman bir öpücükBizim çocuklarımız çok benziyor canm ya seni her gördüğümde ayrı bir mutluluk geliyor o yüzden herlde :))
Benden de sana ve güzel kızına kocaman öpücükler canım benim :))canım benimmmm o zaman benden sana koskocaman bir öpücük
canım benim kızım 9.ayın sonunda emmeyi bıraktı 10.ay sağarak verdim halıyle sutum azaldı ve devam sutune başladım sma nın devam sutunu ıçıyor şimdi neden için rahat etmiyor devam sutlerı için,bir yaş kontrolunde doktorumuz artık inek sutu verebilirsın dedı oyle sulandırmana da gerek yok dırek ver içsin dedi ama benim zilli kesinlikle içmiyor sütün her turlusunu denedım muzlu cıcı bebelı cıkolatalı ballı yok içmiyor biberonu gorunce bıle anlıyor geri itiyor.keşke alışsa içmeye.sütün içine şeker yerine muz çilek bal cici bebe koyabilirsinKızlar bebeğine inek sütü iciren var mı. Dün bimden günlük süt aldım. Suluguna yarım kaşık şekerli ilik yapıp verdim. Zorla içti ama içti yatmadan.yanlış mi yapiorum? Emziren hamile anne olunca süt yerine alternatifi olsun dedim.devam sütlerin ı içim rahat etmio
Merhabalar, size daha önce de mesaj yazmıştım. Ben oyun haline getirerek masaj yaptım. Ağladığı da oldu ama şükür 5 ay 1 haftalık iken açıldı. Pes etmeyin her fırsatta masaj yapın. Özellikle banyodan sonra. Allah in izni ile açılır. Dua ile...İnşallah canım çok geçmiş olsun.
Ameliyathaneye nasıl gitti, giderken ağladı mı?
Biz de gittik doktora ama doktor bana çok kızdı. Masajla geçme olasılığı çok yüksekmiş çünkü. Ben kızım izin vermiyor ağlıyor diye masajı yapmayı bırakmıştım ama çok pişmanım. Ağlasa da yapsaymışım. Ameliyathaneye gitme fikri bile ağlatmaya yetti beni
İki ay daha masaj için izin verdi. İki ay sonra geçmezse sonda ile açılacak. Ama benim umudum yok masajla geçeceğine
Canım dönemlik bir şeydir belki, sıkma canını. Bir anda böylesine bırakacağını düşünmüyorum benYok canım ya biraz daha emsin istiyordum, birgun bırakırdı sanki ömür boyu emecek değil ya
İnanıyorum zaten, memme diye sürekli yatardi kucağıma, anam ne çok seviyor memeyi diyordu millet çocuk istemez oldu, ben emsin diye kucağıma yatırıp meme verdigimdede ısırdı bıraktı, geceleri hala emiyor biraz
Canım pipetle vermeyi denedin mi? Belki öyle sever.canım benim kızım 9.ayın sonunda emmeyi bıraktı 10.ay sağarak verdim halıyle sutum azaldı ve devam sutune başladım sma nın devam sutunu ıçıyor şimdi neden için rahat etmiyor devam sutlerı için,bir yaş kontrolunde doktorumuz artık inek sutu verebilirsın dedı oyle sulandırmana da gerek yok dırek ver içsin dedi ama benim zilli kesinlikle içmiyor sütün her turlusunu denedım muzlu cıcı bebelı cıkolatalı ballı yok içmiyor biberonu gorunce bıle anlıyor geri itiyor.keşke alışsa içmeye.sütün içine şeker yerine muz çilek bal cici bebe koyabilirsin
Allah razı olsun canım. Şimdi öyle yapıyorum. Önce bana masaj yaptırıyorum gülüyor hoşuma gidiyor, sonra ona yapıyorum ama hala bir gelişme yok. Bebekken daha kolay olurdu diyorlar ama bizi yönlendirmemişlerdi kendiliğinden geçiyor sandık bir ay daha deneyeceğiz olmazsa malaesef (((Merhabalar, size daha önce de mesaj yazmıştım. Ben oyun haline getirerek masaj yaptım. Ağladığı da oldu ama şükür 5 ay 1 haftalık iken açıldı. Pes etmeyin her fırsatta masaj yapın. Özellikle banyodan sonra. Allah in izni ile açılır. Dua ile...
denedim canım denemez mıyım pıpetle bardakla yok içmiyorCanım pipetle vermeyi denedin mi? Belki öyle sever.
Ben emzirdiğim için inek sütü içirmiyorum.
Canim tereyagli ve kasarli omlet denesen cok seviyorlar kasar eriyor falan ya.. ayrica kizin da gayet normal masallahKızlar merhaba dün kontrolümüz vardı kızım 19 mayıs doğumlu boy 72 cm kilo 9300 dr boyu kısa dedi biraz moralim bozuldu süt yumurta peynir de yemiyor ancak çorba içinde yedikleri ne yapsam var mı öneriniz
Sizinki yine iyiymis bizde 27mayis dogumluyuz 75 santim kiloda 8900 bizimki cok hareketli nerdeyse 3 aydir yuruyor ve cok istahsizKızlar merhaba dün kontrolümüz vardı kızım 19 mayıs doğumlu boy 72 cm kilo 9300 dr boyu kısa dedi biraz moralim bozuldu süt yumurta peynir de yemiyor ancak çorba içinde yedikleri ne yapsam var mı öneriniz
Canım bizde henüz yürüme yok sadece sıralıyor kilo alır ama boy kısa olunca çözümü zorSizinki yine iyiymis bizde 27mayis dogumluyuz 75 santim kiloda 8900 bizimki cok hareketli nerdeyse 3 aydir yuruyor ve cok istahsiz
Canım ben genetik faktörlere bağlıyorum boyu. Sizin boyunuz nasıl?Kızlar merhaba dün kontrolümüz vardı kızım 19 mayıs doğumlu boy 72 cm kilo 9300 dr boyu kısa dedi biraz moralim bozuldu süt yumurta peynir de yemiyor ancak çorba içinde yedikleri ne yapsam var mı öneriniz
Canım çok sağol pankek ve mücver denedim yumuşak şeyleri yemiyor patateste de aynı önce eliyle bakıp tadına bile bakmadan atıyor ben yedirdiğimde de ağzından çıkarıyor, çorbalarda yumurta kullanıyorum ama o da az olur tabii yoğurdu meyveli denedim yemedi cacık ve ayran olarak verdim biraz yemeye başladı bu arada sen de çok uğraşıyorsun sanırım çeşitlendirmek için keçi boynuzu tozundan kek yaptım 2 gün biraz yedi eliyle ufalayıp atıyor üçüncü gün kek küflenmeye başladı attım üzülüyorum doymuyor diye gece uyumadan keçi sütü maması içiyor biboranla, biberonuda 1 yaşından sonra kullanmayın diyorlar bardakla içmez ki o kadar mamayı kıyamıyorum aç bu arada emiyor tabii ne kadar süt var bilmiyorum doyurup doyurmadığını (benim de yazasım varmış )Canım ben genetik faktörlere bağlıyorum boyu. Sizin boyunuz nasıl?
Yumurtayı kızım da yemiyor. Ben pankek yapıyorum sabahları öyle yiyor. Eğer çorba içirebiliyorsan terbiyeli çorbalar oluyor içine yumurta koyuluyor öyle yapabilirsin. Şekersiz sütlaç yapıp ona koyabilirsin. Mücver vs o şekilde yumurtayı yedirebilirsin.
Süt ben içirmiyorum ama yoğurt ve kefir yediriyorum. Süt yerine daha faydalı diyorlar.
Mücverine labne koyuyorum. Pankekine çok iyi çekilmiş ceviz badem fındık koyuyorum.
Böyle anlatınca güzel yiyormuş gibi görünüyor ama hepsinden azar azar yiyor. Zorlamıyorum.
Canım benim kızım da benim yedirmemi reddediyor. Kendi yemek istiyor. Ben çatal veriyorum eline. Onu kullanmak hoşuna gidiyor. Biraz öyle biraz böyle ne kadar yerse. Mesela dün pankekini hiç yemedi, bugün yarısından fazlasını bitirdi. Günü gününe anı anına hiç tutmuyor. Çok şükür ki emiyorlar. Ben de bazen 60ml devam sütü veriyorum (biberonla). Kefirini, meyve suyunu vs pipetle içiyor. Ben bir de blw ile başlayıp kilo alımı az diye kendim yedirmeye başladım. Yemiyordu bir saat kayınvalidem oyunlar oynata oynata yediriyordu. O kadar sıkıntılıydı ki. Ve pütürlü yemiyordu. Şimdi 3 haftadır kendi yiyor. Benim için resmen mucize..Canım çok sağol pankek ve mücver denedim yumuşak şeyleri yemiyor patateste de aynı önce eliyle bakıp tadına bile bakmadan atıyor ben yedirdiğimde de ağzından çıkarıyor, çorbalarda yumurta kullanıyorum ama o da az olur tabii yoğurdu meyveli denedim yemedi cacık ve ayran olarak verdim biraz yemeye başladı bu arada sen de çok uğraşıyorsun sanırım çeşitlendirmek için keçi boynuzu tozundan kek yaptım 2 gün biraz yedi eliyle ufalayıp atıyor üçüncü gün kek küflenmeye başladı attım üzülüyorum doymuyor diye gece uyumadan keçi sütü maması içiyor biboranla, biberonuda 1 yaşından sonra kullanmayın diyorlar bardakla içmez ki o kadar mamayı kıyamıyorum aç bu arada emiyor tabii ne kadar süt var bilmiyorum doyurup doyurmadığını (benim de yazasım varmış )
Canım bizde de sadece çorbayı ben içiyorum diğerlerini kendi kaşık ve çatalla yada eliyle döke döke, saçına falan sürerek yiyor. Yaşı kadar yemek kaşığı iyiymiş o kadar yiyor bazen daha fazlası sevindim, kek i buzlukta deneyeceğim çok sağolCanım benim kızım da benim yedirmemi reddediyor. Kendi yemek istiyor. Ben çatal veriyorum eline. Onu kullanmak hoşuna gidiyor. Biraz öyle biraz böyle ne kadar yerse. Mesela dün pankekini hiç yemedi, bugün yarısından fazlasını bitirdi. Günü gününe anı anına hiç tutmuyor. Çok şükür ki emiyorlar. Ben de bazen 60ml devam sütü veriyorum (biberonla). Kefirini, meyve suyunu vs pipetle içiyor. Ben bir de blw ile başlayıp kilo alımı az diye kendim yedirmeye başladım. Yemiyordu bir saat kayınvalidem oyunlar oynata oynata yediriyordu. O kadar sıkıntılıydı ki. Ve pütürlü yemiyordu. Şimdi 3 haftadır kendi yiyor. Benim için resmen mucize..
Bu arada okuduklarıma göre bir yaşındaki bir bebeğim besin ihtiyacı 9 aylık bir bebeğinki kadarmış. Çünkü bir yaşından sonra büyüme hızı düşermiş. Yani büyüyorlar diye daha çok yiyecekler gibi bir şey yokmuş. Yabancı bir yazar adını hatırlayamadım, yaşı kadar yemek kaşığı yiyorsa tamam diyor. Yani bizimkiler bir yemek kaşığı yeseler yetermiş. Önemli olan kilo kaybetmemesi. Onu takibe al. Bir de ben yemek aralarında meyve kraker vs verirsem yemeği hiç yemek istemiyor. Meyveyi yemek sonrası veriyorum. Yoğurt ve kefirini de yemek sırasında.
iyi bayramlar.İyi bayramlar güzel anneler :))