- 13 Mart 2015
- 273
- 315
- 103
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.401
shresrr somurtkankiz geçmiş olsun kızlar,
6. hastalık nedir tam olarak? Ne dedi doktorlar? belirtileri neler?
Canim cok yuksek ates ama keyfini etkilemiyor... sonra ates dusuyor ve dokuntu basliyor... atesi kulak iltihabi usutme vs ile de karisirabiliyor doktorlar. Dokuntuye kdr emin olunamiyorshresrr somurtkankiz geçmiş olsun kızlar,
6. hastalık nedir tam olarak? Ne dedi doktorlar? belirtileri neler?
Kesinlikle canim annem de aynisini soylediTeşekkürler canım
Ateşle başlayıp boğazda hafif kızarıklık ve burun akıntısı yaptı en belirgin başlangıcı bu ve soğuk algınlığıyla karıştırılıp antibiotik başlatan doktor çokmuş ben istemedim hemen . 2 gün ateş sonunda 3.gün döküntüler başladı vucutta yüzünde ve karnında çok oldu bizim ama o da 3 günde söndü . Hiçbir tedavisi yok sadece ateşi kontrol altında tutmak lazım . Aynı kızamığa benziyormuş annemlerin dediğine göre. Artık aşıyla kızamık kalktığı için yeni isim türetmiş doktorlar dedi ananem
Bende geçenler de vermeyi denedim tadına bakti ama içmedi malesef. 1 yaşından sonra inek sütü verilebiliyor ama sınırlı miktarda fazlası demir eksikliği yapıyor. Şeker kullanmamaya çalışırsan daha iyi olur nacizane fikrim. Emzirdigin için şeker ihtiyacını senden karşılıyor çünkü. Bu arada hamileliğin nasil geciyor bir sorun yoktur umarım.Kızlar bebeğine inek sütü iciren var mı. Dün bimden günlük süt aldım. Suluguna yarım kaşık şekerli ilik yapıp verdim. Zorla içti ama içti yatmadan.yanlış mi yapiorum? Emziren hamile anne olunca süt yerine alternatifi olsun dedim.devam sütlerin ı içim rahat etmio
Ben veriyrm gunluk organik sise sut. En cok onu seviyor. 120 cc sut bi okadar da su koyuyorum. Icine 2 olcu mama koyuyorum. Dr bu sekilde soyledi. Bizimkide sevdi ama seker koyma bence . Onun yerine bal olabilir belki icmezse. Bence seker de masum degil hatta zehir diyenler bile var.Kızlar bebeğine inek sütü iciren var mı. Dün bimden günlük süt aldım. Suluguna yarım kaşık şekerli ilik yapıp verdim. Zorla içti ama içti yatmadan.yanlış mi yapiorum? Emziren hamile anne olunca süt yerine alternatifi olsun dedim.devam sütlerin ı içim rahat etmio
Hımmm sen katarak bişiler veriyor sun ya. Benim ki gibi sade olunca bişi oluo mu acaba.Ben veriyrm gunluk organik sise sut. En cok onu seviyor. 120 cc sut bi okadar da su koyuyorum. Icine 2 olcu mama koyuyorum. Dr bu sekilde soyledi. Bizimkide sevdi ama seker koyma bence . Onun yerine bal olabilir belki icmezse. Bence seker de masum degil hatta zehir diyenler bile var.
Haklsın ya şeker olmamalı ama. Okuduguma göre anne sütü şekerli. Ve hamile annelerin sütü şeker ı azaldığı için bebek istemzmis. Bendé hami ilkten sevsin tatlansin die verdim gece vermem sakıncali mi acaba. Gun icinde vermiyirm. Gerçi bugün bisküvi leinı sütle isladim. Hamilelik hiç olmadığı kadar iyi geçio ama çok yorgun ve güçsüz oluorum bazen oruç falan tutamıyorum tabiBende geçenler de vermeyi denedim tadına bakti ama içmedi malesef. 1 yaşından sonra inek sütü verilebiliyor ama sınırlı miktarda fazlası demir eksikliği yapıyor. Şeker kullanmamaya çalışırsan daha iyi olur nacizane fikrim. Emzirdigin için şeker ihtiyacını senden karşılıyor çünkü. Bu arada hamileliğin nasil geciyor bir sorun yoktur umarım.
Sağlıklı olmana çok sevindim. Oruç nasıl tutacaksın zaten hem hamile hemde emziriyorum çok zor olur. Sütü de tatlandırmak için pekmez yada bal kullan canım daha sağlıklı en azından.Haklsın ya şeker olmamalı ama. Okuduguma göre anne sütü şekerli. Ve hamile annelerin sütü şeker ı azaldığı için bebek istemzmis. Bendé hami ilkten sevsin tatlansin die verdim gece vermem sakıncali mi acaba. Gun icinde vermiyirm. Gerçi bugün bisküvi leinı sütle isladim. Hamilelik hiç olmadığı kadar iyi geçio ama çok yorgun ve güçsüz oluorum bazen oruç falan tutamıyorum tabi
Sadece sut ve su verdigimde oldu. Ama doyurucu olsun gece tok tutsun dye mama da ekliyorumHımmm sen katarak bişiler veriyor sun ya. Benim ki gibi sade olunca bişi oluo mu acaba.
Canım 1 yaş aşisina gorurdugumde sordum süt vereyim mi diye emiyorsa 1 buçuk yaşına kadar verme dedi, bi arkadaşım da bebeğine 1 yaşından sonra yarı yarıya su katip veriyor Dr öyle demişKızlar bebeğine inek sütü iciren var mı. Dün bimden günlük süt aldım. Suluguna yarım kaşık şekerli ilik yapıp verdim. Zorla içti ama içti yatmadan.yanlış mi yapiorum? Emziren hamile anne olunca süt yerine alternatifi olsun dedim.devam sütlerin ı içim rahat etmio
Kızlar benim oğluma nazar değdi, emmeyi çok seven oğlum gündüz emmeyi tamamen bıraktı, sadece gece emiyor 5 dk kadar, sütüm çok azaldı, millet bu okula gidene kadar emer diye dalga geciyorlardi nasip 1 yaşına kadarmış çok üzgünüm[/QUOTE
Canım bizdede durum aynı tamamen tiryaki olan kızım bıraktı 2 gündür emmeyi
Kendiliğinden bırakması iyi değil mi ben artık bıraksın istiyorum geceleri çok zor oluyor birde artık yemek yesin sütüm az zaten emzik olarak kullanıyor senin bıraktırman daha zor olacaktıKızlar benim oğluma nazar değdi, emmeyi çok seven oğlum gündüz emmeyi tamamen bıraktı, sadece gece emiyor 5 dk kadar, sütüm çok azaldı, millet bu okula gidene kadar emer diye dalga geciyorlardi nasip 1 yaşına kadarmış çok üzgünüm
Nazara inan arkadasimnbenimki de oyle birakti. Ilk basta uzuluyorsun ama sonra alisiyorsun hatta gece uykularida duzeliyor. Kesintisiz uyuyor.Kızlar benim oğluma nazar değdi, emmeyi çok seven oğlum gündüz emmeyi tamamen bıraktı, sadece gece emiyor 5 dk kadar, sütüm çok azaldı, millet bu okula gidene kadar emer diye dalga geciyorlardi nasip 1 yaşına kadarmış çok üzgünüm
Yok canım ya biraz daha emsin istiyordum, birgun bırakırdı sanki ömür boyu emecek değil yaKendiliğinden bırakması iyi değil mi ben artık bıraksın istiyorum geceleri çok zor oluyor birde artık yemek yesin sütüm az zaten emzik olarak kullanıyor senin bıraktırman daha zor olacaktı
İnanıyorum zaten, memme diye sürekli yatardi kucağıma, anam ne çok seviyor memeyi diyordu millet çocuk istemez oldu, ben emsin diye kucağıma yatırıp meme verdigimdede ısırdı bıraktı, geceleri hala emiyor birazNazara inan arkadasimnbenimki de oyle birakti. Ilk basta uzuluyorsun ama sonra alisiyorsun hatta gece uykularida duzeliyor. Kesintisiz uyuyor.
Bizimkide mama mama diye bagiriyor cani sıkılırsa. Pusette dln disardayken hatta evdede. Millet gorunce ay ne istahli cocuk diyor. Ama onun derdi yemek degil. Versen de yemiyor. Derdi biseyle oyalanmak kurcalamak. Yiyen cocuk yemez oldu. Yumurta delisiyken agzina koymuyor. Nazar degil de ne iste bu.!!!Yok canım ya biraz daha emsin istiyordum, birgun bırakırdı sanki ömür boyu emecek değil ya
İnanıyorum zaten, memme diye sürekli yatardi kucağıma, anam ne çok seviyor memeyi diyordu millet çocuk istemez oldu, ben emsin diye kucağıma yatırıp meme verdigimdede ısırdı bıraktı, geceleri hala emiyor biraz
Milletin gözü dağı deliyor valla, kv min bi abisi var çok fesat olduğu için gözü çok değer, akşam bize geldiler gittiler, hiç dokunmadigim halde sürahi düştü kırıldı nazar çıktı dedik ama çıkmamış, eşimin saniyelik dalginliginda oğlum düşüp başını duvara çarptı alnı şişti mosmor, yine çıkmamış nazarki gece yarısı sırtımda şiddetli kaşintiyla uyandım eşim baktiki sırtım komple kabar kabar olmuş nedense, adam bi geldi hepimizi kavurdu geçti. Güldür Güldür de şevket varya keşke benim olsa diyor ona çok benzetiyorum dayimiziBizimkide mama mama diye bagiriyor cani sıkılırsa. Pusette dln disardayken hatta evdede. Millet gorunce ay ne istahli cocuk diyor. Ama onun derdi yemek degil. Versen de yemiyor. Derdi biseyle oyalanmak kurcalamak. Yiyen cocuk yemez oldu. Yumurta delisiyken agzina koymuyor. Nazar degil de ne iste bu.!!!
Emir emmeyi azaltali 1 ay olacak, gündüz tamamen birakalida 2 hafta oluyor canım ilk zamanlar bende bomba gibiydim ama küstü goguslerim süt cok azaldi yumusadi küçüldü maalesefyesilcan86 canım süt durumun nasıl ağrı yapıyormu emmediği için . Ben iki gündür patlıcak gibiyim 2 beden büyüdü sanki göğüsler sırtıma vuruyo ağrı yanıyo içten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?