2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ay canım sürüp içince kusma durumu bizdede var ne var ne yok kusuyor midesini bulandırıyor

ay canım sürüp içince kusma durumu bizdede var ne var ne yok kusuyor midesini bulandırıyor
Bgn de verdim şuruptan zar zor ama kusmadı çok şükür ç. Karnı açtı, biraz emzirdim. 10 15 dk sonra şurubu verdim. Biraz Zaman geçtikten sonra kahvaltısını yaptırdım. Karnı çok dolu değil diye kusmamış olabilir

Bebekleri hasta olanlara gecmis olsun kizlar

Arkadaşlar bisey sorucam bebekleriniz aksam uyuyup sabaha kadar kac kez uyanip acikiyo yani uyuttuktan sonra kackere doyuruyosunuz

Bebekleri hasta olanlara gecmis olsun kizlar

Arkadaşlar bisey sorucam bebekleriniz aksam uyuyup sabaha kadar kac kez uyanip acikiyo yani uyuttuktan sonra kackere doyuruyosunuz
Bizim sürekli değişiyor, bu nedenle bir düzenimiz yok ama yaklaşık bir haftadır şöyle; Akşam 9da uyutuyorum 11, 11 buçuğa kadar yarım saatte on beş dakikada bir kalkıyor, sürekli pış pışlayıp geri uyutuyorum. Sonra çok şükür tam uyuyor 3e kadar. 3te emzirirken uyanıyor 4 buçuğa kadar uyanık kalıyor. Tekrar uyutuyorum 7de kalkıyor, emzirip tekrar uyutuyorum. En son 8 civarı kalkıyor. Yani iki kez emziriyorum.

Kızlar hasta bebişlere acil şifalar diliyorum. Allah sizlere de güç kuvvet versin.
Kızımın da burun tıkanıklığı vardı. Gündüz hapşırıkla serum fizyolojikle falan açılıyordu ama gece çok sıkıntıydı. Odada su ısıtıcısını çalıştırarak çözüm bulduk. Burnu tıkanık yatan kızımın gecenin ilerleyen saatlerinde burnu açılmış oluyordu. İlk başlarda suya birkaç damla da okaliptüs yağı damlattık. İki gündür de sadece su kaynattık. Buhar çok işe yaradı.

Kizlar kastım uyanmasi degil kac kere acikmasi zaten hemen hemen hepimizin bebeklere gecelere hep kalkio ama kac kere emio

Sayısını hatırlatayamadığım kadar çok

canım sanki beni anlatmışsın, dört gecedir perişanız eşim bebek ve ben, alttan iki dişi vardı üst dişlerde çıkmaya başladı, ağbimiz anaokuluna gittiği için eve sürekli virüs taşıyor, malum bebelerimizin bağışıklığı daha yok o nedenle hem diş hem öksürük burun tıkanıklığı derken kaç gecedir perişanız. gece saat 2-3 giibi ağlayarak uyanıyor allahım sabrım sınanıyor diye başlıyorum ağlamaya bende çünkü bir buçuk iki saatten önce uyumuyor sürekli ağlıyor ne meme emiyor ne emzik tutuyor, öyle olunca tabi benim sinirler harab, bende eşime sarıyorum gerekli gereksiz adam ne yapacaksa artık. bebeğim ağlamaktan perişan düşüyor dayanamıyorum bende calpol veriyorum yarım ölçek. gece uyumayan bebeğim gündüz uyusa da biraz vücudu dinlense, yok gündğz uykusu da yok öğleden önce ve öğleden sonra 15- 20 dakika uyuyor iki defa o kadar. allahım bir an önce yaz gelse de en azından gripti soğuk algınlığı idi onlar olmasa.

canim mesela benim kizim gece iki kere mama yiyo birkere sabaha karşı ya 3 te uysnirsa 110 cc icio uyanamazsa 5 te icio sonra uyuyo taki saat 7 ila 8 arası tekrar 110 cc icio sonra 10 da kalkip yarim saat sonra kahvalti yediriyorum butun herkese sorim ayni zamamda azmi sizce
Acıksa da acıkmasa da memeye yapışmadan uyumuyor meme ağzında olacak o yüzden aç mı bilmiyorum açsa yazık kızıma gece 737382 kere emiyor

Canım aslına bakarsan artık gece beslenmeden uyumaları bekleniyor öyle uyuyanlar da var ama bizdeki modeller öyle değil maalesef

Valla her kalktığında emiyor, aç da olsa tok da olsa emiyor.
Sen hiç az mı diye düşünme, uyanmadıkça mızmızlanmadıkça mama verme. Hiç gece uyanmasa bile sorun değil. Hatta artık gece uyanmalarını bırakmaları lazım ama bizimkiler bi tuhaf. Artık gece kaçta kalkıyorum kaç kere kalkıyorum kesinlikle hatırlamıyorum

Kızlar bebeğimin burnu çok tıkalı uyuyamıyor serum yapıyorum yarım saate Buda'na aynı var mı bı önerisi olan
Ben çözümü odada su ısıtıcısını çalıştırmakta buldum. Odayı çokça buharlaştırabilirsin. Kızımın birkaç saate açılmıştı. Okaliptüs yağını da deneyebilirsiniz. Biz birkaç gün öyle yaptık ama onsuz da çözüm bulduk. Buhar yeterli oldu.

Kizlar kastım uyanmasi degil kac kere acikmasi zaten hemen hemen hepimizin bebeklere gecelere hep kalkio ama kac kere emio
Canım ben iki kere emziriyorum, ikisinde de acıkmış oluyor ama arkadaşlar da demiş zaten artık gece beslenmesinin bırakılması gerekiyor. Ben kıyamıyorum ne kadar emerse kârdır diyorum.

Ketilla mı Can'ım ayrıca buhar makınem yok evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…