- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
- #62.941
Çok geçmiş olsun. İnş fayda görürsünüz.Tşk ederim deneyim hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun. İnş fayda görürsünüz.Tşk ederim deneyim hemen
Emir gecede ortalama 2 veya 3 kere kalkıyor her kalkmada meme istiyor bi süre emip uyuyakaliyor, aciktigindanmi yoksa dudak tiryakisimi bilmiyorumBebekleri hasta olanlara gecmis olsun kizlar
Arkadaşlar bisey sorucam bebekleriniz aksam uyuyup sabaha kadar kac kez uyanip acikiyo yani uyuttuktan sonra kackere doyuruyosunuz
Canim benim oglumun burnu dogdugundan beri hep hikirtiliydi, kardeşim hemşir, o bana tuzlu su tavsiye etmişti canı yanar diye cesaret edemedim sonra birgun iyice tıkandı damlalar spreyler geçici açtı yine oldu bende dedim daha fazla nasıl canı yanacak, yarım çay bardağı kadar suyun içine çay kasiginin ucuyla tuz koyup kaynattim, burun spreyi şişeleri varya onu yikadim iliyinca içine doldurup burnuna sıktım, emmeden önce uyurken banyodan sonra yani gün içinde 4 5 kere yaptım sonra hiç sumugü akmayan çocuktan 1 hafta boyunca bir sumuk aktı inanmazsınız, şimdi ne sumuk akıyor nede burnu hikirdiyor pırıl pırıl oldu vallaKızlar bebeğimin burnu çok tıkalı uyuyamıyor serum yapıyorum yarım saate Buda'na aynı var mı bı önerisi olan
Bende yapayım Can'ım serum fizyolojık yapıyorum ama 1 saate aynı bende serum fizyolojık şisşesine koyup damlatarak vereyım kızım idrar enfejsıyonu gecırdığınde hastanede kalmıştık orda bı hemsırelere enjektörle burnuna serumu sıktı kızımı sık tutarak ama yatar halde değil anında aktı sümükler cesaret edemıyorum aslında enjektörle sıkınca daha ıyı olurmuşEmir gecede ortalama 2 veya 3 kere kalkıyor her kalkmada meme istiyor bi süre emip uyuyakaliyor, aciktigindanmi yoksa dudak tiryakisimi bilmiyorum
Canim benim oglumun burnu dogdugundan beri hep hikirtiliydi, kardeşim hemşir, o bana tuzlu su tavsiye etmişti canı yanar diye cesaret edemedim sonra birgun iyice tıkandı damlalar spreyler geçici açtı yine oldu bende dedim daha fazla nasıl canı yanacak, yarım çay bardağı kadar suyun içine çay kasiginin ucuyla tuz koyup kaynattim, burun spreyi şişeleri varya onu yikadim iliyinca içine doldurup burnuna sıktım, emmeden önce uyurken banyodan sonra yani gün içinde 4 5 kere yaptım sonra hiç sumugü akmayan çocuktan 1 hafta boyunca bir sumuk aktı inanmazsınız, şimdi ne sumuk akıyor nede burnu hikirdiyor pırıl pırıl oldu valla
senin aracılığıyla herkese duyurulur
Biz 6. Ayda yaptırdık. Kan ilacına gerek var mı yok mu diye. Sağlık ocağı 9. Ayda kan tahlili yapıcaz. Yaptırmış olursanız tahlil sonucunu getirmeniz yeterli olur demişti. Ama sanırım tekrar yaptırcam, 3 ay geçmiş olacak çünkü. Kan ilacı kullanmıyoruz, belki gerek olur.kızlar sağlık ocağı 9. Ayda kan değerlerine bakıcaz sesi, kendi Dr umuz da 8. Ayda hem kan hem idrara bakıcam dedi. Ben de ortası olsun 8.5 aylık gibi Dr a yaptırıcam sağlık ocağında yaptırmıycam.
Sizden de istediler mi? Yeğenime 1 yaşında yaptılar kansızlık çıktı. Keşke daha erken isteselerdi dedik
Biz 6..ayda yaptirdik .tiroid duusk cikti 8.ayda tekrar bakilcakkızlar sağlık ocağı 9. Ayda kan değerlerine bakıcaz sesi, kendi Dr umuz da 8. Ayda hem kan hem idrara bakıcam dedi. Ben de ortası olsun 8.5 aylık gibi Dr a yaptırıcam sağlık ocağında yaptırmıycam.
Sizden de istediler mi? Yeğenime 1 yaşında yaptılar kansızlık çıktı. Keşke daha erken isteselerdi dedik
Canim gecen haftalarda kizimin goz kapagi siskinligindeb dolayi tahlil yapildi hrm idrar hem kan hersey temiz cikti hatta kani bile guzel cikti acaba tekrar mi yaptirsam isterlermi yoksa o tahlilleri mi goturmek gerekio yeos
Biz 6. Ayda yaptırdık. Kan ilacına gerek var mı yok mu diye. Sağlık ocağı 9. Ayda kan tahlili yapıcaz. Yaptırmış olursanız tahlil sonucunu getirmeniz yeterli olur demişti. Ama sanırım tekrar yaptırcam, 3 ay geçmiş olacak çünkü. Kan ilacı kullanmıyoruz, belki gerek olur.
Anladım Canım bizim de bir ara şişiyordu ilk yüzüstüne dönüp yattığı Zaman'lar sonra geçti ama genel de şişik. Sanırım bizdeki de genetik. Babasının göZleri yumuk yumuk ve küçük, benimkiler iri iri ama torbalı. Şişliği benden küçüklüğü babadan almış heralde
Canım bizim de alt dişler çıktıktan 1,5 ay sonra üst dişler çıkmaya başladı. Şimdi üstten ikinci dişimiz de görünüyor artık. Bebekten bebeğe sırası değişkenlik gösteriyor olabilir.Kizlar kizimin ust disleri bi turlu cikmiyo 50 gun oldu alttakiler cikali. Alt yan taraftakiker cikicak onlardan once beyazlamis cikmak uzeee
Kuzenimin oğlu on bir aylıkken ilk dişini çıkardı. Sanırım ırsi bu durum. Doktor bizim ne zaman diş çıkardığımızı sormuştu. Eşim de 6 aylık olmadan çıkarmış. Kızım da 5 buçuk aylıkken çıkardı.Bizde hala hiç diş yok. Bizim gibi olan var mı?
bnde bugun iki markayi inceledim begendim ama piyasada bulamiyorum.siz buldunuzmuArkadaşlsrım güzel anne adayları merhaba öncelikle, bn çok fazla giremesem de, girdiğimde okumaya çalışıyorm ama yetişemiyorum, size bişe danışmak istedim, bn anne yanı beşik düşünüyorum ama park yatak olarak anne yanı olan iki model buldum bizi babymax sanırım ama kalitesi çok da iyi değil, diğeri de hauck marka ama bunun da ebatları minik biraz, bana fikir verir misiniz sizce nasıl, ya da daha farklı ne düşünebilirim, teşkkür ederm şimdiden