2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bebekleri hasta olanlara gecmis olsun kizlar

Arkadaşlar bisey sorucam bebekleriniz aksam uyuyup sabaha kadar kac kez uyanip acikiyo yani uyuttuktan sonra kackere doyuruyosunuz
Emir gecede ortalama 2 veya 3 kere kalkıyor her kalkmada meme istiyor bi süre emip uyuyakaliyor, aciktigindanmi yoksa dudak tiryakisimi bilmiyorum

Kızlar bebeğimin burnu çok tıkalı uyuyamıyor serum yapıyorum yarım saate Buda'na aynı var mı bı önerisi olan
Canim benim oglumun burnu dogdugundan beri hep hikirtiliydi, kardeşim hemşir, o bana tuzlu su tavsiye etmişti canı yanar diye cesaret edemedim sonra birgun iyice tıkandı damlalar spreyler geçici açtı yine oldu bende dedim daha fazla nasıl canı yanacak, yarım çay bardağı kadar suyun içine çay kasiginin ucuyla tuz koyup kaynattim, burun spreyi şişeleri varya onu yikadim iliyinca içine doldurup burnuna sıktım, emmeden önce uyurken banyodan sonra yani gün içinde 4 5 kere yaptım sonra hiç sumugü akmayan çocuktan 1 hafta boyunca bir sumuk aktı inanmazsınız, şimdi ne sumuk akıyor nede burnu hikirdiyor pırıl pırıl oldu valla
senin aracılığıyla herkese duyurulur

Bende yapayım Can'ım serum fizyolojık yapıyorum ama 1 saate aynı bende serum fizyolojık şisşesine koyup damlatarak vereyım kızım idrar enfejsıyonu gecırdığınde hastanede kalmıştık orda bı hemsırelere enjektörle burnuna serumu sıktı kızımı sık tutarak ama yatar halde değil anında aktı sümükler cesaret edemıyorum aslında enjektörle sıkınca daha ıyı olurmuş

kızlar sağlık ocağı 9. Ayda kan değerlerine bakıcaz sesi, kendi Dr umuz da 8. Ayda hem kan hem idrara bakıcam dedi. Ben de ortası olsun 8.5 aylık gibi Dr a yaptırıcam sağlık ocağında yaptırmıycam.
Sizden de istediler mi? Yeğenime 1 yaşında yaptılar kansızlık çıktı. Keşke daha erken isteselerdi dedik

Canim gecen haftalarda kizimin goz kapagi siskinligindeb dolayi tahlil yapildi hrm idrar hem kan hersey temiz cikti hatta kani bile guzel cikti acaba tekrar mi yaptirsam isterlermi yoksa o tahlilleri mi goturmek gerekio yeos

Biz 6. Ayda yaptırdık. Kan ilacına gerek var mı yok mu diye. Sağlık ocağı 9. Ayda kan tahlili yapıcaz. Yaptırmış olursanız tahlil sonucunu getirmeniz yeterli olur demişti. Ama sanırım tekrar yaptırcam, 3 ay geçmiş olacak çünkü. Kan ilacı kullanmıyoruz, belki gerek olur.

Biz 6..ayda yaptirdik .tiroid duusk cikti 8.ayda tekrar bakilcak

Canim gecen haftalarda kizimin goz kapagi siskinligindeb dolayi tahlil yapildi hrm idrar hem kan hersey temiz cikti hatta kani bile guzel cikti acaba tekrar mi yaptirsam isterlermi yoksa o tahlilleri mi goturmek gerekio yeos

O tahlilleri yanına alırsın cnm belki istemezler yeniden. Göz kapakları için ne dedi dr

Bazı sağlık oxakları tahlil yapmıyor bile. 6. Ayda yaptırdıysan belki 1 yaşında yeniden yapalım derler

Tahlillerde bisey yok genetiktir deyip basindan saldi sanirsam
yeos
Anladım Canım bizim de bir ara şişiyordu ilk yüzüstüne dönüp yattığı Zaman'lar sonra geçti ama genel de şişik. Sanırım bizdeki de genetik. Babasının göZleri yumuk yumuk ve küçük, benimkiler iri iri ama torbalı. Şişliği benden küçüklüğü babadan almış heralde

Kizlar kizimin ust disleri bi turlu cikmiyo 50 gun oldu alttakiler cikali. Alt yan taraftakiker cikicak onlardan once beyazlamis cikmak uzeee

Kizlar kizimin ust disleri bi turlu cikmiyo 50 gun oldu alttakiler cikali. Alt yan taraftakiker cikicak onlardan once beyazlamis cikmak uzeee
Canım bizim de alt dişler çıktıktan 1,5 ay sonra üst dişler çıkmaya başladı. Şimdi üstten ikinci dişimiz de görünüyor artık. Bebekten bebeğe sırası değişkenlik gösteriyor olabilir.

bnde bugun iki markayi inceledim begendim ama piyasada bulamiyorum.siz buldunuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…