2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Azcık ağrı kesici versen canım çocuk rahatlar biraz

Azcık ağrı kesici versen canım çocuk rahatlar biraz

Calpol verdim yarım ölçek. Az önce yatırıyım dedim uyandı. Emzirdim uyudu. Yatırdım yine uyandı. Ağladı biraz en sonunda dayanamadı sanırım. Şuan uyuyo. İnş bu sefer uyanmaz. Çok yoruluyorum oturup ağlıycam sonunda

Canım yumurtanın kesinlikle çiğ verilmemesi gerekiyor diye biliyorum ben en az 10 dk kaynatıyorum öyle veriyorum bi araştır istersen sen de aklına nasıl yatarsa onu yaparsın

Canım yumurtanın kesinlikle çiğ verilmemesi gerekiyor diye biliyorum ben en az 10 dk kaynatıyorum öyle veriyorum bi araştır istersen sen de aklına nasıl yatarsa onu yaparsın
+15000:)
Kayısı kıvamı hafif pismemis oluyor ben bize kayısı kıvamı yapıyorum bebise de aynen 8 dklik yumurta.

Kizlar cok kötüyüm ya ela.ilaç kullanmanıza rağmen hala günde 2 yada 3 kere kakasını yapıyor burnu akiyor ateşi var sindide ilaç verince ne var ne yok kusuyor ne yapacam ben
Canim üzülme dış çıkardığı için öyle çoğu bebek ishal olur benimki de kabiz oldu mesela. 38 geçmeyen ateş de yapabilir brnimkinin 1 hafta boyunca öyle bir aktı ki burnu ne yapacağımı şaşırdım ama şimdi sinir ve stres var diş yüzünden. Burun akıntısı yerini sinire bırakıyor

Yok canım ciğ değil öyle çok çok katı olmuyo sadece.çok haşlandımıda zararlı yağlar ortaya çıkıyo diyolar bende onu okudum geçen onun için öyle yapmıştım.ay valla napcamızı şaşırdık:)

Aynen her konu hakkında bir kötü bir iyi yorum var ben de tam pişiriyorum biraz zeytin yağı ile elimle yediriyorum bir aydır filan :)

Bende kayisi kivaminin zararli oldugunu okudum bi yerde o yuzden baslarda öyle veriyodum sonra vermedim

Kızlar kızıma organik kepekli pirinç, bulgur, mercimek, soğuk pres pekmez siparişi vericem. Bir de bebek tarhanası alayım dedim ama içeriğinde deniz tuzu yazıyor. Almakta tereddüt ettim. Siz ne kullanıyorsunuz?

Kızlar kızımda balgam olmuş farkediyorum. Öksürdü öksürdü çıkaramayınca sabahki kahvaltısını kustu hep. Şimdi yine hırıl hırıl ne yapsam

Kızlar kızımda balgam olmuş farkediyorum. Öksürdü öksürdü çıkaramayınca sabahki kahvaltısını kustu hep. Şimdi yine hırıl hırıl ne yapsam
Canim benim kizimda oyle hava verdiler rahatladi. Sende gotur bence hastaneye. Balgam icin sekrol surup kullanoyoruz. Hala burnu tikali ve oksuruyo

M meleksinsen kızım akŞam'dan beri daha iyi. Öğlen balgamdan öksürüp öksürüp ne varsa kusmuştu. İyileşcek sanırım
Geçmiş olsun Can'ım benım kızda burun tıkanıklığı yasıyor inş ilerlemez Ateş de yaptı hafif en yüksek 37.2 gördük ara ara düşüyor ara ara 37 oluyor neden anlamadım

Kızlar sözde de oluyor mu bu durum bı bakıyorum Ateş 37.1 biraz sonra 36.8 36.5 sonra yıne çıkıyor ınıyor

iki tane dış var çıktı.ama.görünürde dış.yok.ay bu bebisler hasta olunca.anneler 5 kat fazla.stres.oluyir

Geçmiş olsun Can'ım benım kızda burun tıkanıklığı yasıyor inş ilerlemez Ateş de yaptı hafif en yüksek 37.2 gördük ara ara düşüyor ara ara 37 oluyor neden anlamadım
Saba da geçmiş olsun canım. Dün kızım 12 de yattı. 1 E geliyordu saat ağlayarak uyandı. Balgam tukamış belli. Peditus veriyim dedim. Bir kustu ki üstüm yatak yorgan sırılsıklam oldu. İnş. Bgn tekrarlamaz. Peditus vermeye karar verdim. daha önce bir hasta olmuştu. Balgaö için Dr bunu vermişti

iki tane dış var çıktı.ama.görünürde dış.yok.ay bu bebisler hasta olunca.anneler 5 kat fazla.stres.oluyir
Aynen öyle. Benim kızım gece çok uyanır normalde de ama. Dün ağlaması kusması gözünden yaş akıyo falan. Dedim keyfi yerinde olsun da çok uyansın hasta olup uyuyamamasondan ağlamasından çok daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…