- 7 Ocak 2014
- 3.136
- 4.415
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.901
Azcık ağrı kesici versen canım çocuk rahatlar birazPerişanım ya... 10 gibi uyudu, 12 den bu yana uyuyamıyo bir türlü. 1-3 arası yatarak emerken ikimiz de uyumuşuz. 3 den bu yana yine uyanık. Saat 4,5 oldu. Hafif ateşi var, Boğaz'ı biraz hırıltılı inş hasta olmaz
Azcık ağrı kesici versen canım çocuk rahatlar biraz
Canım yumurtanın kesinlikle çiğ verilmemesi gerekiyor diye biliyorum ben en az 10 dk kaynatıyorum öyle veriyorum bi araştır istersen sen de aklına nasıl yatarsa onu yaparsınCanım ben öyle herşeyi karıp katıp vermiyorum.normal büyük çocuk gibi herşeyi ayrı ayrı veriyorum.portakal suyu sıkıyorum bize ne yaptıysam onada onu yediriyorum.kayısı kıvamı yumurta haşlıyorum çay kaşıyla veriyorum kaşar peyniri yada üçgen peynir veriyorum.yada tereyağında pişmiş yumurta menemen.biz ne yersek yani onada veriyorum.hee bunları yeyince 1 saat sonra tekrar acıkıyo o zamanda kahvaltılık tahıl maması yediriyorum.
+15000:)Canım yumurtanın kesinlikle çiğ verilmemesi gerekiyor diye biliyorum ben en az 10 dk kaynatıyorum öyle veriyorum bi araştır istersen sen de aklına nasıl yatarsa onu yaparsın
Canim üzülme dış çıkardığı için öyle çoğu bebek ishal olur benimki de kabiz oldu mesela. 38 geçmeyen ateş de yapabilir brnimkinin 1 hafta boyunca öyle bir aktı ki burnu ne yapacağımı şaşırdım ama şimdi sinir ve stres var diş yüzünden. Burun akıntısı yerini sinire bırakıyorKizlar cok kötüyüm ya ela.ilaç kullanmanıza rağmen hala günde 2 yada 3 kere kakasını yapıyor burnu akiyor ateşi var sindide ilaç verince ne var ne yok kusuyor ne yapacam ben
Yok canım ciğ değil öyle çok çok katı olmuyo sadece.çok haşlandımıda zararlı yağlar ortaya çıkıyo diyolar bende onu okudum geçen onun için öyle yapmıştım.ay valla napcamızı şaşırdık:)Canım yumurtanın kesinlikle çiğ verilmemesi gerekiyor diye biliyorum ben en az 10 dk kaynatıyorum öyle veriyorum bi araştır istersen sen de aklına nasıl yatarsa onu yaparsın
Aynen her konu hakkında bir kötü bir iyi yorum varYok canım ciğ değil öyle çok çok katı olmuyo sadece.çok haşlandımıda zararlı yağlar ortaya çıkıyo diyolar bende onu okudum geçen onun için öyle yapmıştım.ay valla napcamızı şaşırdık:)
Canım yumurtanın kesinlikle çiğ verilmemesi gerekiyor diye biliyorum ben en az 10 dk kaynatıyorum öyle veriyorum bi araştır istersen sen de aklına nasıl yatarsa onu yaparsın
mukotik diye bir şurup var canım. ama küçüklere kullanılabiliyormu bilmiyorum. doktoruna bir danış istersenKızlar kızımda balgam olmuş farkediyorum. Öksürdü öksürdü çıkaramayınca sabahki kahvaltısını kustu hep. Şimdi yine hırıl hırıl ne yapsam
Geçmezse arıycam Dr u. İnş gerek olmazmukotik diye bir şurup var canım. ama küçüklere kullanılabiliyormu bilmiyorum. doktoruna bir danış istersen
Canim balgam için sekrol surup verdi. Balgamdan dolayi kusuyo çünküBalgam icin ne yaptiniz cnm
Canim benim kizimda oyle hava verdiler rahatladi. Sende gotur bence hastaneye. Balgam icin sekrol surup kullanoyoruz. Hala burnu tikali ve oksuruyoKızlar kızımda balgam olmuş farkediyorum. Öksürdü öksürdü çıkaramayınca sabahki kahvaltısını kustu hep. Şimdi yine hırıl hırıl ne yapsam
Geçmiş olsun Can'ım benım kızda burun tıkanıklığı yasıyor inş ilerlemez Ateş de yaptı hafif en yüksek 37.2 gördük ara ara düşüyor ara ara 37 oluyor neden anlamadımM meleksinsen kızım akŞam'dan beri daha iyi. Öğlen balgamdan öksürüp öksürüp ne varsa kusmuştu. İyileşcek sanırım
iki tane dış var çıktı.ama.görünürde dış.yok.ay bu bebisler hasta olunca.anneler 5 kat fazla.stres.oluyirCanim üzülme dış çıkardığı için öyle çoğu bebek ishal olur benimki de kabiz oldu mesela. 38 geçmeyen ateş de yapabilir brnimkinin 1 hafta boyunca öyle bir aktı ki burnu ne yapacağımı şaşırdım ama şimdi sinir ve stres var diş yüzünden. Burun akıntısı yerini sinire bırakıyor
Saba da geçmiş olsun canım. Dün kızım 12 de yattı. 1 E geliyordu saat ağlayarak uyandı. Balgam tukamış belli. Peditus veriyim dedim. Bir kustu ki üstüm yatak yorgan sırılsıklam oldu. İnş. Bgn tekrarlamaz. Peditus vermeye karar verdim. daha önce bir hasta olmuştu. Balgaö için Dr bunu vermiştiGeçmiş olsun Can'ım benım kızda burun tıkanıklığı yasıyor inş ilerlemez Ateş de yaptı hafif en yüksek 37.2 gördük ara ara düşüyor ara ara 37 oluyor neden anlamadım
Aynen öyle. Benim kızım gece çok uyanır normalde de ama. Dün ağlaması kusması gözünden yaş akıyo falan. Dedim keyfi yerinde olsun da çok uyansın hasta olup uyuyamamasondan ağlamasından çok daha iyidiriki tane dış var çıktı.ama.görünürde dış.yok.ay bu bebisler hasta olunca.anneler 5 kat fazla.stres.oluyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?