2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Peki mantık nedir? Ben onu anlamadım. Hani önüne tabakla yemek koyacağım zamanlar ok düşüp kırılmasın zararlı olmasın. O zmn kullanılır. Şimdi önüne tabak koymuyorum, kullandıklarımın temizliğinde de zaten normal deterjan kullanmıyorum. Beslenme gereçleri için özel deterjan aldım.
Su için aventin damlatmaz bardağını kullanıyoruz 6. ayından beri.

Şimdi netten baktım çok tatlıymış bambu mama seti. En yakın zamanda alayım. İleride kullanırım ben de :)

Şimdi netten baktım çok tatlıymış bambu mama seti. En yakın zamanda alayım. İleride kullanırım ben de :)
Canim bir kere benimsiyorlar. Bak bu senin tabağın ve senin yemeğin bizimle beraber bu tabaktan yiyeceksin diyerek sofraya alistiriyorsun. Ayrıca makinada değil elde yikanmali ve ayrı tutulmalı. Ben buharda bile sterilize ediyorum. Ben biraz takintiliyim temiz olsun diye. Bir de neden sabun yerine deterjan kullanıyorsun. Bebekler için özel denilen o deterjanlar kimyasal cozuculer içeriyor sadece kalıntı bırakmıyor diye bebeklere özel oluyor. Ama kaşık darbeleri nedeniyle oluşan mikro catlaklardan yemek artıkları ve mikroplar kadar o kimyasallarda girer ve cikmayabilir.
Bak çok detaylı açıkladım:) ben de çok sevdim bu ürünü.

rulem LargeGemini evet kizlar bende 9
Ayda asisi var biliyordum. Kafam karismisti. Onceki gece kizim oksuruk ve burun tikanikligindan uyuyamadi bo turlu. Dun hastaneye götürdüm. Ust dialerinden kaynakli kizim boyle olmus. Zaten alttakiler cikali 50 gun oldu usttekiler cikamadi bi turlu. Cok kabardi ama cikamadi ya. Yavrum bu yuzden boyle olmus. Ilk disleri cikarken de hafif burun tikanikligi olmustu ama o kadar. Iki doz ventolin verildi de rahatladi. Cocuk doktoruna da sordum 9. Ay asisi yok mu saglik ocagi beni 1 yasinda cagirdi dedim. Oda hayir var dedi. Bazi saglik ocaklari yapmiyo dedi. Oyle seymi olur yapiliyorsa yapılır yapilmiyorsa yapilmaz dimi

Kizlar cok kötüyüm ya ela.ilaç kullanmanıza rağmen hala günde 2 yada 3 kere kakasını yapıyor burnu akiyor ateşi var sindide ilaç verince ne var ne yok kusuyor ne yapacam ben

Gecmis olsun canim salgin varmis ortalarda haberler dün bas bas bagiriyodu dikkat etmek lazim ilac konusunda kizimda verince kusuyo doktoruna sorsam mamalarina corbalarina katip versen faydasi olmaz mi
Kizlar cok kötüyüm ya ela.ilaç kullanmanıza rağmen hala günde 2 yada 3 kere kakasını yapıyor burnu akiyor ateşi var sindide ilaç verince ne var ne yok kusuyor ne yapacam ben

Çok gecmiş olsun günde 2-3 kaka anormal değil buna nıye telaş yaptın ki ilaç vermek ıcın de en ıyı yol enjektör kızım her gün koruyucu antıbıyotık zorunda enjektörle kolay oluyor yoğurt falan denesen Ateş'ten içi yanıyordur belkı ister canı inş hemen gecer bebekler hasta olmasın (

Gecmis olsun canim benim kiziminda bu ara cok midesi bulaniyo ve kusuyo balgamdam dolayi kusuyormus. Gecen gece kac kere ust degistirdik. Insallah en kisa zamanda iyilesir bebislerimiz

Çok geçmiş olsun Can'ım. Belki o amipten kaynaklanıyor hala geçmemiştir. Yarın güzel haberlerle gelirsin Dr dan inş S sevim1991

Nasil bu kadar uyutabiliyosunuz :) insallah bizimde distendir yoksa oynaticam. Dun gece yine 4-5.5 nobeti tuttuk
Bzimde 8 aylık oldu daha diş filan yok.kızım hemen patlatmıştı.ve evet bizşmkide gece sürekli uyanıyo.şuandada uyanık mesela bi huysuz umarım diştendir.valla bende usandım iyice

Canım ben öyle herşeyi karıp katıp vermiyorum.normal büyük çocuk gibi herşeyi ayrı ayrı veriyorum.portakal suyu sıkıyorum bize ne yaptıysam onada onu yediriyorum.kayısı kıvamı yumurta haşlıyorum çay kaşıyla veriyorum kaşar peyniri yada üçgen peynir veriyorum.yada tereyağında pişmiş yumurta menemen.biz ne yersek yani onada veriyorum.hee bunları yeyince 1 saat sonra tekrar acıkıyo o zamanda kahvaltılık tahıl maması yediriyorum.

Olmuş olan hurma yapmıyor canım, iyice yumusamis olması gerek meyvenin

Canim benim oglumda oksuruyordu Dr peditus sürüp verdi çok şükür kalmadı öksürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…