- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.881
Peki mantık nedir? Ben onu anlamadım. Hani önüne tabakla yemek koyacağım zamanlar ok düşüp kırılmasın zararlı olmasın. O zmn kullanılır. Şimdi önüne tabak koymuyorum, kullandıklarımın temizliğinde de zaten normal deterjan kullanmıyorum. Beslenme gereçleri için özel deterjan aldım.Bence ayırman gerekir.english home da yeni geldi çok güzel bambu mama takımı var ılık sabunlu su ile yikanacak. Bir de ben Avent in takımını kullanıyorum çok memnunum. Bu aylarda bardağa alısması lazım. Uygun bir bardak da alabilirsin.
Şimdi netten baktım çok tatlıymış bambu mama seti. En yakın zamanda alayım. İleride kullanırım ben de :)Bence ayırman gerekir.english home da yeni geldi çok güzel bambu mama takımı var ılık sabunlu su ile yikanacak. Bir de ben Avent in takımını kullanıyorum çok memnunum. Bu aylarda bardağa alısması lazım. Uygun bir bardak da alabilirsin.
Canim bir kere benimsiyorlar. Bak bu senin tabağın ve senin yemeğin bizimle beraber bu tabaktan yiyeceksin diyerek sofraya alistiriyorsun. Ayrıca makinada değil elde yikanmali ve ayrı tutulmalı. Ben buharda bile sterilize ediyorum. Ben biraz takintiliyim temiz olsun diye. Bir de neden sabun yerine deterjan kullanıyorsun. Bebekler için özel denilen o deterjanlar kimyasal cozuculer içeriyor sadece kalıntı bırakmıyor diye bebeklere özel oluyor. Ama kaşık darbeleri nedeniyle oluşan mikro catlaklardan yemek artıkları ve mikroplar kadar o kimyasallarda girer ve cikmayabilir.Şimdi netten baktım çok tatlıymış bambu mama seti. En yakın zamanda alayım. İleride kullanırım ben de :)
Kizlar cok kötüyüm ya ela.ilaç kullanmanıza rağmen hala günde 2 yada 3 kere kakasını yapıyor burnu akiyor ateşi var sindide ilaç verince ne var ne yok kusuyor ne yapacam ben
Çok gecmiş olsun günde 2-3 kaka anormal değil buna nıye telaş yaptın ki ilaç vermek ıcın de en ıyı yol enjektör kızım her gün koruyucu antıbıyotık zorunda enjektörle kolay oluyor yoğurt falan denesen Ateş'ten içi yanıyordur belkı ister canı inş hemen gecer bebekler hasta olmasınKizlar cok kötüyüm ya ela.ilaç kullanmanıza rağmen hala günde 2 yada 3 kere kakasını yapıyor burnu akiyor ateşi var sindide ilaç verince ne var ne yok kusuyor ne yapacam ben
Gecmis olsun canim benim kiziminda bu ara cok midesi bulaniyo ve kusuyo balgamdam dolayi kusuyormus. Gecen gece kac kere ust degistirdik. Insallah en kisa zamanda iyilesir bebislerimizKizlar cok kötüyüm ya ela.ilaç kullanmanıza rağmen hala günde 2 yada 3 kere kakasını yapıyor burnu akiyor ateşi var sindide ilaç verince ne var ne yok kusuyor ne yapacam ben
Gecmis olsun canim benim kiziminda bu ara cok midesi bulaniyo ve kusuyo balgamdam dolayi kusuyormus. Gecen gece kac kere ust degistirdik. Insallah en kisa zamanda iyilesir bebislerimiz
Ben dün verdim ilk defa sevdi yediKizlar bebislerle balık veriyor musunuz
Bzimde 8 aylık oldu daha diş filan yok.kızım hemen patlatmıştı.ve evet bizşmkide gece sürekli uyanıyo.şuandada uyanık mesela bi huysuz umarım diştendir.valla bende usandım iyiceNasil bu kadar uyutabiliyosunuz :) insallah bizimde distendir yoksa oynaticam. Dun gece yine 4-5.5 nobeti tuttuk
Canım ben öyle herşeyi karıp katıp vermiyorum.normal büyük çocuk gibi herşeyi ayrı ayrı veriyorum.portakal suyu sıkıyorum bize ne yaptıysam onada onu yediriyorum.kayısı kıvamı yumurta haşlıyorum çay kaşıyla veriyorum kaşar peyniri yada üçgen peynir veriyorum.yada tereyağında pişmiş yumurta menemen.biz ne yersek yani onada veriyorum.hee bunları yeyince 1 saat sonra tekrar acıkıyo o zamanda kahvaltılık tahıl maması yediriyorum.Arkadaslar kzima kahvalti yediremiyorum ilk kasikta hemen ogurup ikinci yada ucuncu kasikta illako kusmaya basliyo nasil veriyoniz neyle yapiyosunuz
Ekmegi ufalayip mama ile icine peynir yumurta sarisi koydugumda da kusar su tahilli muhallebilerin icine peynir yumurta koysam da ben nasil bu kiza kahvalti verecegim yahu yardim edin bi
Olmuş olan hurma yapmıyor canım, iyice yumusamis olması gerek meyveninLargeGemini bizim hususi meyve ve yogurt saatimiz var. Ben hergün armut veriyorum kabızlık yapmasın diye. Armut yanında muz veya elma veriyorum. Hepsi ya cam rendering ya da ezerek.
Bir de Armutlu irmik muhallebi verebilirsin.
yesilcan86 cennet hurması alerjik değil mi ben yediğimde bile dilim bir hoş oluyor pelteklesiyorum bebiste birsey yapmadiysa gerçi.
Canim benim oglumda oksuruyordu Dr peditus sürüp verdi çok şükür kalmadı öksürükGecmis olsun canim benim kiziminda hala gecmeyen öksürüğü var geceleri uyuyamiyo ama doktorlar bisey vermiyor bisey gozukmuyo diolar ama bu kiz niye geceleri oksurmekten uyuyamio
Ben 9. Ayda yaptiracagim insallah asiyi
M meleksinsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?