- 7 Ocak 2014
- 3.136
- 4.415
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.721
merhaba, o beşikten ben de istiyorum :)) nasıl ulaşabiliriz beşiğe, bizim kızın gündüz uykuları kuş kadar maalesef([/QUOTE
Satılıyor canım bize gorumcemden kaldı çok eski bizimki
Ben de düşündüm onu. Annemlerle olunca rahatlıyorum, belki de kızıma da geçiyor bu durum. Unutkanlık bende de tavan yaptı. Aklımız fikrimiz miniklerimiz oldu sanıyorum ondan. Uyurken bile nasıl uyuyor rahat mı diye düşünüyoruz. Akıl mı kalırGunduz yorulunca ( uykusu oldugu halde uyumayinca yoruluyolarmis ) gece cok uyanirlarmis. Bizim sıkıntımız dis degilde bu olabilir mi acaba
Annemlerde daha iyi uyuma durumu bizde de oldu ayni durumdayiz. Bizim rahatlamamiz ya da stresimiz onlari mi etkiliyo acaba?? Su mu bu mu diye dusunmekten unutkanlik basladi bende
Aynen canım ben de hevesleniyorum cicili bicili tokalaraOyy kurban olurum yanaklara.
Agzinda da kırıntılar.
Yerimmm
Benim kızda kel gibi.
Saç olsa ah tokalarrr örgüler
Cok heves Ediyorum
Benim ki de erkenden uyanmasina rağmen 12. 45 te zar zor uyuttum.
Ama 2.5 saat oldu hala uyuyor maşallah..
Çok cesaretlisin arkadaşım ben korktum açıkcası rota dışında hepsini yaptırdım.arkadaşlar benim kızım da 4 mayıs doğumlu, şimdiye kadar 2 doz hepatit b dışında aşı yaptırmadım, aşı yaptırmayanlar var mı merak ediyorum
Niye yaptirmadin ki cok merak ettimarkadaşlar benim kızım da 4 mayıs doğumlu, şimdiye kadar 2 doz hepatit b dışında aşı yaptırmadım, aşı yaptırmayanlar var mı merak ediyorum
Kedibochi bir keresinde tek gidiyim Bebek'le dedim. Otobandan son çıkışa girdim bir ara sokakta yarım saat bekleyerek geçirdim. Sonunda pusetini ön koltuğa bağladım, tlf dan video açtım falan öyle zar zor eve gittim, Bebek ağlamaktan çıldırmıştı. Öğünden sonra hep biri oluyodu yanımda. Bebekler sever arabayı ama bizimkinde bir tuhaflık var. Otokoltuğu öne bakıyor ya ondan daha rahatız heralde. E Bebek'ten aldım. İndirimli 250-300 arası bişeydi. Bulduğum en uygun isofixli oto koltuğuydu. Bağlamakta biraz zorlanıyorum. Alışamadım heralde ama genel olarak memnunum.
https://www.e-bebek.com/sportfix-9-36-kg-oto-koltugu-p-cas-5001488/
Bizim kızın bir tutam şaçı var, heveslendim bandana aldım toka aldım ama hemen çıkartıyor alışamadı.
yesilcan86 maşallah bebişine Allah nazardan korusun
@LargeGemini kahvaltıyı ıhlamurla yaptırmayı da dene. Ben öyle yapıyorum. Olmadı karıştırma peyniri yumurtası ayrı ayrı ver, minik minik elinle yedir. Belki öyle yer.
Kimyonu ben ilk aylarda veriyordum. Yarım çay bardağı suya yarım çay kaşığı kimyonu kaynatıp tülbent ten geçirip uykudan önce içiriyordum. Dene bunu bence. Karnına masaj da yapabilirsin belki ilet yarar
bu oto koltuğu gerçekten çok uygunmuş. indirimde diyor şu aralar .. hmm
benim arabam 10 yaşında maalesef isofix girişi yok. picantom var benim kia, 2006 model,manuel.
ama çok küçük geliyor satıp üst model almayı düşünüyoruz eşimle. olmadı arabayı değiştirip isofixli almak
hem daha güvenli hem pratik.
peki senin aldığın model aynı zamanda emniyet kemeri ile de baglanıyor mu? aracı değiştirmeyi beklemesem diyorum. puset hiç güvenli gelmiyor bana.
bu arada bebeği ön koltuga koymadan hava yastığını iptal etmişsindir umarım. aksi takdirde ölüm riski var. aman diyeyim yeos. aslında ön koltuga bende koymak istedim ama korkuyorum. fakat eşim kızımızı kendisi gezmeye giderken hep oraya oturtur.
iş aracında ön koltuk hava yastığı iptal tuşu var. benimkinde yok. bir kaç kez koydum ama ödüm koptu.
o anda bi araç çarpsa arabama hava yastığı açılır. bebegin yüzü öne dönükse daha da kötü.
Allah korusun çok çok riskli..
Çok tatlı maşallah kuzucuğa :)Tosbikim ve ben herkese iyi mutlu sağlıklı huzurlu yıllar diliyoruz, yeni yılda hersey gonlumuzce olur inşallah
canım ben eşime söylemiştim bir aralar diyet yapayım diye. senin eşin gibi şimdi yapamazsın iki çocukta küçük sen evdesin vb bahaneler söledi ben de vazgeçtim. ama ne kadar uzatırsam bu işi o kadar sarpasaracak gibi geliyor. Ben biran önce başlama taraftarıyım. Eşime başlıyorum demedim zaten pek çaktırmamayı düşünüyorum.Ya eşime pazartesi diyete başlıcam dedim. Ada'm önce uzun bir kahkaha attı. Sonra da sen spor yap bak eliptik odada duruyo dedi.
E tabi baktı ben diyete girip girip çıkıyorum değişen bişi yok. Çareyi sporda dene bari dedi
Eşin bu halinden memnun o Zaman. Valla benimki tonton falan demeye başladı. Ayıptır söylemesi Popoya bak maşallah diyo yaaa... Dalga geçiyo Valla moralim bozuluyor. Benimki zayıflasam sevincek resmencanım ben eşime söylemiştim bir aralar diyet yapayım diye. senin eşin gibi şimdi yapamazsın iki çocukta küçük sen evdesin vb bahaneler söledi ben de vazgeçtim. ama ne kadar uzatırsam bu işi o kadar sarpasaracak gibi geliyor. Ben biran önce başlama taraftarıyım. Eşime başlıyorum demedim zaten pek çaktırmamayı düşünüyorum.
Benimki zayıflamamı istemiyor nedense. zayıflayıp eski halime döneceğim fıstık gibi olucam diyorum oğlumla caddede gezeceğiz diyorum. hemen ikinci çocuk diyorEşin bu halinden memnun o Zaman. Valla benimki tonton falan demeye başladı. Ayıptır söylemesi Popoya bak maşallah diyo yaaa... Dalga geçiyo Valla moralim bozuluyor. Benimki zayıflasam sevincek resmen
valla ben rotayı da yaptırdımÇok cesaretlisin arkadaşım ben korktum açıkcası rota dışında hepsini yaptırdım.
Allah göstermesin. O sırada hiç düşünemedim ben airbag olayını. Ama zaten puset tersten emniyet kemeri ile bağlanıyor. Düz koymamalısın.
Bende 2008 otomatik var isofixli. Koltuğu eşim bağladı. Ama kılavuzda isofix olmayan araçlara da bağlanır yazıyordu diye hatırlıyorum. Bakarım istersen kılavuzuna tekrar. Eğer aracı değiştirmeyeceksen isofixsiz olanları daha uyguna bulursun ama değiştireceksen tabi almışken isofixli almak mantıklı.
ben iki gündür spora başladım eve kondisyon bisikleti aldım.Ya eşime pazartesi diyete başlıcam dedim. Ada'm önce uzun bir kahkaha attı. Sonra da sen spor yap bak eliptik odada duruyo dedi.
E tabi baktı ben diyete girip girip çıkıyorum değişen bişi yok. Çareyi sporda dene bari dedi
sen hiç söyleme ona. hani gündeki teyzeler istemez ya diyet yapmanıcanım ben eşime söylemiştim bir aralar diyet yapayım diye. senin eşin gibi şimdi yapamazsın iki çocukta küçük sen evdesin vb bahaneler söledi ben de vazgeçtim. ama ne kadar uzatırsam bu işi o kadar sarpasaracak gibi geliyor. Ben biran önce başlama taraftarıyım. Eşime başlıyorum demedim zaten pek çaktırmamayı düşünüyorum.
benimki kesinlikle sevinecek. bişi söylemiyor ama geçen agzından kaçırdıEşin bu halinden memnun o Zaman. Valla benimki tonton falan demeye başladı. Ayıptır söylemesi Popoya bak maşallah diyo yaaa... Dalga geçiyo Valla moralim bozuluyor. Benimki zayıflasam sevincek resmen
benimki de kıskançtır ama zayıflamamı da çok istiyor.Benimki zayıflamamı istemiyor nedense. zayıflayıp eski halime döneceğim fıstık gibi olucam diyorum oğlumla caddede gezeceğiz diyorum. hemen ikinci çocuk diyor
yan etkileri, içerdiği ağır metaller ve toksik kimyasallar yüzünden, dr Ahmet aydın yazılarını okudum, internette lilliputian.me diye bir site var, oradan araştırdımNiye yaptirmadin ki cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?