- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #62.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim doktorumuz 1 yaşına kadar salça vermeyin dedi nedenini çok bilmiyorum ama tuz kaynaklıdır veya sindirim zorluğu olabilir. keçi sütü koyma bence çünkü onuda önermedi hatta bizim doktorumuz yoğurttada keçi sütünü önermedi. baby mix doğru seçim bende yoğurdumu ondan mayalıyorum doktorumuz dışardayken verebilirsiniz demişti. yoğurt çorbası yapabilirsin kolay bir çorbakizlarya salça 6. aydan sonra sıkıntı olmaz die biliyodum ben ve katiyorum corbalara burda yazilanlari okuyunca cokmu zqrar verdim die dusunuyom
mesela ben bir kasik pirinc biraz patates bir kasik kirmizi mercimek suda kaynatip corba haline getirerek bi corbasini boyle yapiyorum
diger corbasi da ev yapimi doğal tarhanalar satiliyo acisiz baharati ve tuzu da koymadan once kizima 2 kepçe ayirip son anda kendimize koyuyorum
bi diger corba da tencerede sogani salcayi zeytinyaginda kavurup küçücük doğranmis tavuk göğsünu koyuyom ardından tel sehriye suyu ilave edince biraz maydanoz bir adet sarımsak katıp guzelce kaynatiyorum kizima ayirdiktan sonra tuz ve baharat ilave ediyorum
birde pirincli ve ispanakli yaptigim corba var bazende onu yaparim
birde mamasi na 30 cc keci sutu ilave edip arada veriyorum 10 gundur vermedim ama genelde veririm
kahvaltisina da tam tahilli muhallebinin icine bir yumurta sarisi bir cay kasik pekmez bir cay kasik tereyagi bir tatli kasigi ndan fazla labne koyup karıştırıyom hepsini bitirmio 2/3 kasik anca yiyo
evde yogurt yapamiyom babymix veriyom
kizlar benim yaptiklarim bunlar lütfen yanlis gördüklerinizi görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
kizlarya salça 6. aydan sonra sıkıntı olmaz die biliyodum ben ve katiyorum corbalara burda yazilanlari okuyunca cokmu zqrar verdim die dusunuyom
mesela ben bir kasik pirinc biraz patates bir kasik kirmizi mercimek suda kaynatip corba haline getirerek bi corbasini boyle yapiyorum
diger corbasi da ev yapimi doğal tarhanalar satiliyo acisiz baharati ve tuzu da koymadan once kizima 2 kepçe ayirip son anda kendimize koyuyorum
bi diger corba da tencerede sogani salcayi zeytinyaginda kavurup küçücük doğranmis tavuk göğsünu koyuyom ardından tel sehriye suyu ilave edince biraz maydanoz bir adet sarımsak katıp guzelce kaynatiyorum kizima ayirdiktan sonra tuz ve baharat ilave ediyorum
birde pirincli ve ispanakli yaptigim corba var bazende onu yaparim
birde mamasi na 30 cc keci sutu ilave edip arada veriyorum 10 gundur vermedim ama genelde veririm
kahvaltisina da tam tahilli muhallebinin icine bir yumurta sarisi bir cay kasik pekmez bir cay kasik tereyagi bir tatli kasigi ndan fazla labne koyup karıştırıyom hepsini bitirmio 2/3 kasik anca yiyo
evde yogurt yapamiyom babymix veriyom
kizlar benim yaptiklarim bunlar lütfen yanlis gördüklerinizi görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
bizim doktorumuz 1 yaşına kadar salça vermeyin dedi nedenini çok bilmiyorum ama tuz kaynaklıdır veya sindirim zorluğu olabilir. keçi sütü koyma bence çünkü onuda önermedi hatta bizim doktorumuz yoğurttada keçi sütünü önermedi. baby mix doğru seçim bende yoğurdumu ondan mayalıyorum doktorumuz dışardayken verebilirsiniz demişti. yoğurt çorbası yapabilirsin kolay bir çorba
Ay doğru haklsin . .Ay ne tembelim ya. Bi iki catalla ezdim . Sonra blendr..Evde normalde blnder var. ben bebisé özel aldım die illa onla yaptım bi de.blender a cok alıştırma derim çünkü kolaylarına geliyor sonra istemiyorlar pütürlü geniş delikli bir süzgüden çatalla ezip geçirsen daha iyi olur
Aynı benim yavru .. Bi de yurutece koyuyorm ki.ortalığı kâtip dagitioİyi geceler annisler ve bebisleri ek gida bizde gayet iyi bu hafta kahvaltiya basladik yumurta sarisi ve dut pekmezi veriyorum peyniride onumuzdeki hafta baslicam insallah ogleyin de meyve puresi veriyorum rendeden gecirip aksamda sebze veriyirum yer elmasi bezelye havuc patates kiyma kabak bunlari haslayi icinede bazen bulgur bazen pirinc bazebde irmik koyuyorum cok hafif catalla ezip veriyorum cok sukurki agzini acip kasigu sabirsizlikla bekliyor yogurt veriyordum ama gecen tutturamadim malesefki ama yarin sut alip mayalicam insallahh
kizlar yahu bu cicugun arkasinda kosmaktan cok yoruluyorum surekli sehbanin altinda masanin altinda bu gun mutfakta buldum en son su bidonuyla oynuyordu gecende sarj cihazi takiliydi teli sarjdan cikarip ucunu agzina goturken yakalidimcelektirik carpabilirdi Allah korusun
bide bu ara elinden oyuncaklarini alinca
riyor bagira bagira agliyor resmen
Hayırlı olsun çok şekerEki Görüntüle 1926068 bizimde böyle mama sandalyemiz
Yere minder koysan ya da sandalye falan olmuyor muBenim bebek odası küçük biraz, ancak yatağı ve dolabı var. benim oturup emzirmeye yerim yok o yüzden yatağına koymuyorum henüz. nasıl yapacağım onu da kara kara düşünüyorum.
Karanlık mı oluyor bu arada odası ben denedim kucak istiyor ağlıyor yataktaCanim emzirme olayini oturma odasinda yap sonra besigine koy yanina bi sandalye al ve uyumasini bekle emzik bu konuda cok ise yariyo. Donencesi varsa bide onu ac. Uyku rutini olustur. Hergun ayni saatte hic saatini gecmesin banyo masaj emzirme sonra yatagina yatir masal anlat donencesini acip emzigini ver ve uyumasini bekle senin orda oldugunu bilsin ki korkmasin daha sonra sende cikarsin odadan. Bi kac gun uykusuz kal ama mutlaka uyku egitimini ver
Salçalı yemek vermiyorum ben, yemek yaparken yağı yakmayın dedi dr piştikten sonra tereyağ ya da zeytinyağı az koyabiliesin dedi. Acı da midesini rahatsız etmez mi tuz yasak böbreklerine zarar veriyorHaklisn verirken vicdanım hiç rahat değildu aslinda ev yapımı tarhanà vardı evde onun tadinî sevmiom die öbürünü yaptim derken bebem é de vermiş oldum.. bu arada acı ya da salçalı şeyler yiyebilio oğlum . Alerji olmadı şükr de acaba vermememizin başka nedeni var mi
Canim önce hasliyorum sonra tereyağı ve tarhanayi ilave ediyorum mesela yoğurtla çok güzel yiyor. Ne yaparsan yap haşlanmış kıyma koy içine bence. Bir de kıyma koymayacaksam daha önceden kuzu incikden cikardigim et suyunu buz kapılarına doldurmustum bir kup alıp sebze corbasinin suyuna ilave ediyorumkıymalı nasıl yapıyorsun canım ya bana da doktor kıyma koyabilirsin dedi de
Canim ben sabah kahvaltısında tatli lor peyniri bir yumurtanın sarısı organik bebek bisküvi ve rendeledigim cevizi veriyorum istersen pekmez katabilirsin. Yumurta vermeye başla bence doktor biz hicbirsey yemeğe de peynir ve yumurtasını yesin yeter demiştiKahvalti da sıkıntı yasiodum da kızlar siz ne yapiosunz ben sundan aldım. pekmez peynir falan dio. arada bundan da vereyim dieEki Görüntüle 1926052
Ne iyi yapiyorsun canim ya havalar sogudugundan beri eve kapandik. Korkuyorum hasta olur diye. Bende evdeyim hep bi yürüyüş bile yapamiyorumAynen ben de hergün çıkıyor güneş almak için. Karlı günde bile çıkardım.
Hepsi cok guzeller canimannesi guzel guzel yemekler yapsin bebiside istahla yesin insallah:):):)Eki Görüntüle 1926047 Eki Görüntüle 1926048 Eki Görüntüle 1926050 kızlar bunları aldim.artık zevkli hale gelicek yemekler hazırlamak. . sayenizde çok pişman oldum.bebeme usendiğim için . Blender da aldım.
Gece lambasi takiyorum canim yoksa korkuyor yada holun isigi yansiyo cok karanlik olmuyor yani. Benimki de istiyo eger cok aglarsa biraz kucagima alip sakinleştiriyorum tekrar yatiriyorum.Karanlık mı oluyor bu arada odası ben denedim kucak istiyor ağlıyor yatakta
Canim ben balkabagi havus patates ve pirinc hasliyorum pistikten sonra yagini koyuyorum cok lezzetli oluyo kizimda cok seviyoKızlar bana bebeklerinizin sevdiği bal kabağı tariflerinizi yazarmisiniz, utanarak söylüyorum ama ben ilk defa oğluma balkabağı pisirecem, tabi utandigim kısım ilk defa pisirecek olmam değil de balkabagimizi kendi bahcemizde yetistirdik ve ticari amaç olmadığı yani kendimiz icin bahçe ektigimizden hiç ilaç hormon yok sadece doğal gübre ile besleniyor sebze meyveler. siz paranizla alıp emek sarfedip pisiriyosunuz ben evindeki dogalligindan emin olduğum balkabagini pisirmiyorum utanç verici bi durum