Canim kusura bakma ama acili ve baharatli verilir mi kucucuk bebege ,bagirsaklarina agir gelicek seyler bunlar, karismak gibi olmasin ama bnce verme,en basitinden saglik ocaklari beslenme listesi veriyor onu bile uygulasan cok kolay seyler bunlar,bi ogun ypgurt veya meyve ver,diger ogun sebze hasla o bile yararli olur ez catalla ver , ama ne hazir corba ne de acili bisyler verme daha cok erken,bagirsaklari henuz yeni yeni kati gidaya alisicak kaldi ki aci daha da zorlar onlari,afedersin ee sini yaparken poposunu yakar yavrunun..aci verir ben boyle dusunuyorum,hic olmadi ek gida videolari izlesen de olur kolayindan bi iki bisey yaparsin,bende cok vermiyorum kabiz oluryor diye,bi ogun meyve, gun asiri yumurtasi pekmezi,birde haslamissam suan icin sebze puresi orta kivam sulu,icine bir cay kasigi zeyti yagi damlatiyorum pistikten sonra bu kadar, corbalara ve etlere haftaya gececegim boyle canim ama arkadaslarin da dedigi gibi hicbirsey hazirlayamadiysam emziriyorum ve sadece meyve puresi veriyorum o kadar..saglikla buyut yavrunu