• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ali İpek e yaptırabilirsin canım. Ben ona yaptırdım. Eyüp ekiciye yaptıracaktım ama müsait olmadığı için yaptıramamıştım. Ali İpek de gerekli her şeye bakıyor ve söylüyor. Sadece yüzü hiç gülmüyor :) sonrasında cd de verdi.
Hi hangi hastanede bu bahsettigin doktorlar canim

kizlar ecem beril icin kuzu incik aldim iki adet cok mu az acaba ara ara azar azar kaynatip taze taze koymak istedigim icin cok alıp buzluga fazla koymak istemiyorum iki adeti bile cok pahaliydi neyse yanlia yapmamak adına soruyorum tencereye su koyup incikleri icine koyup kaynaticam degilmi ne kadar su ve nekadar zaman yeterli su icin

Tmm canim tesekkur ederim.ultrason fotosu filan veriyirlar mi peki devlet hastanelerinde biliyo musunuz
Ayrıntılı ultrasonda veriyorlar ama net değil öyle cd filan verilen özeller gibi olmuyor maalesef.normal kontroller için başkente gidiyordum ben orası iyiydi ancak ayrıntılı ultrason orda 560 tl gibi bir rakamdı o yüzden devlette yaptırdım onu..

Servet Ünsal tıp merkezindeydi geçen yıl. Demetevlerde. 250 liraydı ücreti.
Eyüp Ekicinin Kızılay'da yeri ama daha fazlaydı ücreti. Yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl 400 liraydı.
Him anladim.canim.bende lina ya gidiyorum 250 dediler orda da.bakalim artik birini tercih ederim.tesekkur ederim

Bebeği kaşıkla birşey yemeyen var mı benim gibi?
Elimle birşeyler verirsem yiyor mesela yumurta sarısı, annem poğaça veriyor çıldırıyor yerken.ama yoğurt çorba meyve püresi yemiyor kesinlikle annem de tutturdu poğaça yapalım her gün yesin diye hayır diyorum ama bir yandan başka birşey yediremiyorum bir çıkış yolu gösterin bana.ayrıca blw de yapmıyor eline ne alırsa mıncıklayıp atıyor arkasından bakıyor bir de :işsiz::olamaz:

image.jpg
kızlar oğlumun yüzünde e vücudunda çıkıyor
Başına böyle bi şey gelen var öı
Öner'i tavsiye ne dersinşz

Ozmn yine bir doktora gidin ama o bölgeleri nemli tutmak önemli z.yağı sür özellikle banyolardan sonra..ayrıca banyosunu küvetinde yaptırıyorsan küvetine 2 tatlı kaşığı kadar karbonat koy öyle banyo yaptır.biz böyle geçirdik..
Ya denerim karbonatı
Peki sizde de mi benzeri vardı
Ne kadar sürdü ve neye alerjisi vardo

Elimle birşeyler verirsem yiyor mesela yumurta sarısı, annem poğaça veriyor çıldırıyor yerken.ama yoğurt çorba meyve püresi yemiyor kesinlikle annem de tutturdu poğaça yapalım her gün yesin diye hayır diyorum ama bir yandan başka birşey yediremiyorum bir çıkış yolu gösterin bana.ayrıca blw de yapmıyor eline ne alırsa mıncıklayıp atıyor arkasından bakıyor bir de :işsiz::olamaz:
Benim kızımda istemiyordu, kaşığı görünce ağzını kapatıyordu. Elimle yedirdiğim zaman yiyordu. Şimdi bi kaşıkta onun eline veriyorum. Kaşığı ağzına götürürken yediriyorum. Yavaş yavaş kaşıkla yemeğe alışıyor. Belki sizde de işe yarar

Canim ben eline de veriyorum kaşıkla da veriyorum mesela elma salatalık gibi şeyleri eline veriyorum ama yaptigim yemekleri ben yediriyorum onun da dokunmasina izin veriyorum poğaça yiyor mu cidden ya şaşırdım bak buna

kizlar ecem beril icin kuzu incik aldim iki adet cok mu az acaba ara ara azar azar kaynatip taze taze koymak istedigim icin cok alıp buzluga fazla koymak istemiyorum iki adeti bile cok pahaliydi neyse yanlia yapmamak adına soruyorum tencereye su koyup incikleri icine koyup kaynaticam degilmi ne kadar su ve nekadar zaman yeterli su icin
1 tane bile yeterdi zaten ona. Incikleri sogan ve sarimsakla hasliyorum sonara süzüpdondurucuya kucuk buzluk kaplariyla atiyrm

Bizimkide kaşığa agizini kapatiyor doydu diyorum ama elimle parca parca verirsem yiyor yada kendi tutmakistiyor

Ayrıntılı ultrasonda veriyorlar ama net değil öyle cd filan verilen özeller gibi olmuyor maalesef.normal kontroller için başkente gidiyordum ben orası iyiydi ancak ayrıntılı ultrason orda 560 tl gibi bir rakamdı o yüzden devlette yaptırdım onu..
Başkentte göğşen hocaya gidiyordum ben de

Benim kızımda istemiyordu, kaşığı görünce ağzını kapatıyordu. Elimle yedirdiğim zaman yiyordu. Şimdi bi kaşıkta onun eline veriyorum. Kaşığı ağzına götürürken yediriyorum. Yavaş yavaş kaşıkla yemeğe alışıyor. Belki sizde de işe yarar
Sağol canm denicm böyle yedirmeyi..bide öyle birşey ki muzu kaşıkla verince tükürüyor elimle verince yiyor :bicak:
Canim ben eline de veriyorum kaşıkla da veriyorum mesela elma salatalık gibi şeyleri eline veriyorum ama yaptigim yemekleri ben yediriyorum onun da dokunmasina izin veriyorum poğaça yiyor mu cidden ya şaşırdım bak buna
Ben de denicm canm bizimki kaşıkla gelen herşeye kötü gözüyle bakıyor..yiyor canm hem de nasıl iştahla yiyor..bir parça veriyoruz ağzına diğer parçayı hazırlamakla uğraşırken yutmuş ve diğeri için sabırsızlanıyor oluyor :eek:

Bizimkide kaşığa agizini kapatiyor doydu diyorum ama elimle parca parca verirsem yiyor yada kendi tutmakistiyor
İşte aynı bizimki olayı kaşık yani kaşıkla geleni sevmiyor geçen çorba denedim içmedi tabiki sonra fincana koydum öyle de sadece bir yudum içti..

Başkentte göğşen hocaya gidiyordum ben de
Ben de göğşen hocaya gidiyordum canım :)

Back