• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben.aglasada.devam ettim çünkü onun.iyiliği için dedim.cok.zordu.
Tam olarak basarili oldukmu emin.değilim aslinda.basarmistik.gorumcem gelince yarim.kaldi,
Hafif.hafif salliyorum arada ama.genelde.emiyor iyicr iykusu.gelince agzina.emzigi.veriyorum.dönüp uyuyor
Ben.egitim vermeye mecbur kaldim.cunku kendini sersemletinceye kadar sallamami.istiyordu
Su an.ayakta.hafif hafif haric ki oda nadir asla.besik.sallamasi.yapmiyoruz zaten hafif olani.da.faydali diyorlar.
Kesinlille gelisme.gösterdi ama onu diyebilirim
Dün oglen uykusu icin yatiridm bi ara papagan pelusunu.havada ucuruyordu :) 5 dk.sonra.baktim uyumus !
Böyle boyle alisiyor aslinda kendisi
Benim kız emerek uyuyor nasıl alıştırdın anlatır mısın

Sonra kim giydiriyo canim bebisi
Babası havlu ile geliyor alıyor duşakabinden. o olmadığı zamanlar, daha önceden anakucağına havlu seriyorum. banyodan hemen sonra anakucağına oturtuyorum. sonra ben hemen bornozumu giyip alıyorum onu da. ama zaten biz hep yatmadan yıkıyoruz. o nedenle genelde babası alıyor.

Kızlar kabanini aldık oglusun daha doğrusu babamiz sürpriz yaptı bize, benim lcw de çok beğendiğim bi kaban vardı ama bedeni yoktu, bizim bulunduğumuz ilçede lcw mağazası yok tokat merkezde var ama ordada kalmamış çok uzulmustum, eşim arastirmis samsunda bulmuş ve bi arkadaşına aldirmis çok sevindim, resmini yukluyurum, ben çok begendim sizde begenecekmisiniz bakalim

Eklentiler

• M_20162-6K6514Z1-HHH_A.jpg
    M_20162-6K6514Z1-HHH_A.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 76
  • M_20162-6K6514Z1-HHH_Z.jpg
    M_20162-6K6514Z1-HHH_Z.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 65
Yok canım ek gıda tadımlık sadece emiyor. Su veriyorum bir de. Dünden beri daha iyi doluyor bezi. Artık emmeye başladı sütüm de daha iyi çok şükür.
Super.canim.bende.senin.gibi yuzde 90 anne.sutu devam.ediyorum.
Sadece aksamlari.bizimle yemekte ne varsa yogurtla.tadiyor
Ustune.de.tatli olarak irmikli armut.mamasi.yapmıştım azicik.onu.verdim.

Ben duşakabinde kendim yıkanırken yıkıyorum. kendi küvetine bayadır sığmıyor zaten.
Aynen.canim benim de.kuvette.yikarken.belim agriyordu.bende kucagimda.kebdim.yıkanırken yikamakta.buldum.çözümü.
2.ayliktan.beri böyle. Cok.seviyor banyoyu.benimle,
Bu arada parka bizde.arabayla gidiyorduk bizim.kiz.arabayi.cok.sever.uslu.uslu.etrafı izler ama kabanimiz yok.simdi.çıkaramıyorum, alinca.yine.çıkacağız ama sık cikamiyorum.asansör suz apartman.cok.zor.

Babası havlu ile geliyor alıyor duşakabinden. o olmadığı zamanlar, daha önceden anakucağına havlu seriyorum. banyodan hemen sonra anakucağına oturtuyorum. sonra ben hemen bornozumu giyip alıyorum onu da. ama zaten biz hep yatmadan yıkıyoruz. o nedenle genelde babası alıyor.
Aynen babasiiiii diye.sesleniyorum geliyor havluyla aliyor kizi. Sonra.da.ben.çıkıyorum masajimizi.yapıyoruz sonra.genelde.uyur.
Babasi.yoksa.havluyu.asiyorum.yakına ona.sariyorum kendim.bisi alamiyorum nasilsa.evde.kimse olmuyor...

Supermis canim bende oyle yapim:anne:

Kızlar kabanini aldık oglusun daha doğrusu babamiz sürpriz yaptı bize, benim lcw de çok beğendiğim bi kaban vardı ama bedeni yoktu, bizim bulunduğumuz ilçede lcw mağazası yok tokat merkezde var ama ordada kalmamış çok uzulmustum, eşim arastirmis samsunda bulmuş ve bi arkadaşına aldirmis çok sevindim, resmini yukluyurum, ben çok begendim sizde begenecekmisiniz bakalim
Cok begendim canim iyi günlerde giysin insallah:):)

Bende kuvette filede yikiyordum ama gecen kizi oturtunca filenib plastik kancasi kirildi .filede alamadim kv ben gelir yikarim dedi ama bgn isi varmis enson pazar yikamistik. Sabahta baya kaka yapti. Ben de ne yaptim bizim mama sandalyesi ikeanin ki. Onu aldim kuvete koydum oh valla rahat rahat yikadim. Hem tek basima hem islanmadan hem de banyo dagilmadan. Sizedw fikir olsun diye yazayim dedim.
Bir de yarin ablam 2. Bebegini doguracak ben 2.kez teyze oluyorum. yogun bigun olacak. Allahtan hastane yakin kizi kv gelip bakacak ben gidip gelicem hastaneye. Ablam ve bebegi icin bi dua edersenizsevinirim...

Hanimlar 5 mayis dogumluyuz 2 aydir surunerek gidiyor hizlida hareketediyor ama tam anlamiyla emeklemiyor popo kalkmiyor yerden. Emeklemeye baslayan var mi acaba

Tamamen.dalmadan.hafif.uykulu iken memeden emzige.gecirip.yatagina aliyorum canım
benimki öyle bir durumda basıyor çığlığı. meme manyağı nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum. erkek çocuğu memeden kesilmez diyor kayınvalidem de. Allah'tan işe gitmiyorum. bir süre daha devam etsin bakalım sonra kendi odasına geçireceğim. o zaman alışır inşallah. şimdi anne yanı yataktan var onda yatıyor.

benimki öyle bir durumda basıyor çığlığı. meme manyağı nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum. erkek çocuğu memeden kesilmez diyor kayınvalidem de. Allah'tan işe gitmiyorum. bir süre daha devam etsin bakalım sonra kendi odasına geçireceğim. o zaman alışır inşallah. şimdi anne yanı yataktan var onda yatıyor.
Benimki odasında yatıyor sabahları alıyorum yanıma ama gece sürekli uyanıyor saat te bir nerdeyse

Valla kv de bi.alem erkek cocuk kesilmez de kız kesilir miymis.memeden.
Zaten memeden kesmeye gerek yok ki.karni.doyup dalmaya baslayinca emzik vereceğiz hepsi bu
Benimkide 2,5 aylik olana kadar memede uyudu sonra sallanmak istedi
Uyku egitiminden sonra sallanma arada ama emzirerek uyutuyirum sadece tam uyumadan memeden çekiyorum.
Ikinizde mutluysaniz birak kalsin kuzu memede :)

Kizlarrrrr elanin dışı ıiii çıktı çok mutluyum rabbime şükürler olsun
Gözün aydın canım darısı başımıza: )

Back