Sırrı besiginde galiba canım, bi tane mobilya besik aldık, bi tanede sepet besik aldık, bi tanede 37 yıl önce gorumceme alınmış alaturka besigimiz var, yeni aldiklarimiz da en uzun uyusa 2 saat uyuyor ama alaturka ya koyunca en az 2 saat olmak üzere 4 saate kadar uyuyor, onun sallanmasi hoşuna gidiyor valla
Hergün kv yle Hatim indiriyoz nerdeyse, o bi yandan ben bi yandan, bazen eve gelen misafir okumayı biliyosa onada okutuyoz
Gece pek saate bakmıyorum uyku sersemi ama 2 3 kere uyanıyor, gunduz 9.bucuk 10 gibi uyanıyor kv oyalarken kahvaltı hazırlıyorum beraber yiyoruz iciyoruz derken 11 bucuk 12 gibi emzirip besige sariyorum hafif hafif bi 5 dk sallayinca uyuyor, gürültü olmazsa 3 saat ortalama uyuyor, 3 gibi kalkarsa 2 saat uyanık kalıyor 5 veya 5 bucuk gibi sariyorum 2 2 bucuk saat uyuyor 7 bucukta uyanirsa 9 bucuk gibi uyutuyorum o zaman 1 saat anca uyuyor çünkü oturma odasından başka yerde uyumuyor gündüz,aksamda baba geliyor ahali toplanıyor ses tv konuşma felan 1 saat uyuyabiliyor, 12 bucuk gibi yatiyoruz sabaha kadar emmek için uyanıyor sadece
Ay o kv deden bende de var canım tşk 2.yi almayim