- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #61.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında soğuktan çok insanlardan korumak gerek bebeklerimizi kızlar..grip vs bebeğe hava yoluyla kişilerden bulaşıyor maalsf ve illa hapşırmasınlar gerek yok soluması yetiyor
Aynı benim kv vardı geçen hafta burnu filan akıyor dedim ki çocuğa doğru soluma (mecbur o bakıyordu ben işe gidince) tamm dedi evden çıkarken filan tembihledim kucağına alırsan bile yüzü sana dönük olmasın diye.eve bi geldim tabiki yüzü ona dönük kucağında.1 saat filan sonra da nazar duası okuyup yüzüne üflüyordu Allahtan ki hasta olmadı kızım..neden laftan anlamıyorlar çözemedim sabahlara kadar canı yanan biziz tabiÇocuğa çok dikkat ediyormuşum ya çocuk benim çocuğum ben değilde yoldan geçen biri dikkat edecek değil herhalde sabaha kadar nöbet bekledim yavrumun basinda
Coldmix diye bi damla var. Mendile damlatıp başucuna koyuyorsun, nefes almasını kolaylaştırıyo. Geçen hafta benim kızımda hastaydı, onun sayesinde uyuyabildi. Geçmiş olsun kuzucuğayesilcan86 canım dedğin gibi yapayım bu gece inşallah etkisi olur. iki gecedir yavrum uyuyamadı, burun tıkanıklığı boğazında geçmeyen hırıltı, birde öksürük helak oldu yavrum resmen gözlerinin altı çöktü. bruno aldım onu ssıkıyorum burnuna sonrada aspiratör ile çekiyorum ama burnunu çekerken nasıl feryat fiagan ediyor burnuna dokundurmuyor
Benimki de aynı canım 2 haftadır filan büyüdü herlde artık yavrular :) ben de günde 1 kez öğlen uyutuyorum (uyutuyorum dediğime bakma emerken uyur kalırsa öyle uyuyor) onda da maşallah 1 saat 1.5 saat filan uyuyor kendisi sonra da akşam uykusuna yatıyor yine kendi isteğiyle..Arkadaşlar benim kız uyumak ıstemıyor her uyutma seansında ağlıyor sinirlenıyor normalde düzenle uyuyan bır bebekte hiç dişi de çık adı diş yaparım bunu
Benimki de aynı canım 2 haftadır filan büyüdü herlde artık yavrular :) ben de günde 1 kez öğlen uyutuyorum (uyutuyorum dediğime bakma emerken uyur kalırsa öyle uyuyor) onda da maşallah 1 saat 1.5 saat filan uyuyor kendisi sonra da akşam uykusuna yatıyor yine kendi isteğiyle..
Maşallah canm ya gece uykusu nasıl peki? Benimki senin oğlanın tam tersi iştah yok uyku yok..Günde 1 kere az değilmi canım küçük bebek için, benim oğlum günde 3 kere felan uyuyor her uyumasinda da 2 ila 3 saat civarı rahat uyuyor maşallah
Maşallah canm ya gece uykusu nasıl peki? Benimki senin oğlanın tam tersi iştah yok uyku yok..
2-3 saat uyuması süper maşallah benım kız günde 3 kere uyur ama en fazla 1 saat varmı bı sırrı bızde deneyelımGünde 1 kere az değilmi canım küçük bebek için, benim oğlum günde 3 kere felan uyuyor her uyumasinda da 2 ila 3 saat civarı rahat uyuyor maşallah
Bence normal artık Can'ım ama keşke benimki de öyle olsaGecelerı bebeklerınız daha az uyanmaya başladı mı bizde mı anormallık var gece en fazla 2 kere kalkıyor bazen 1 bakıyorum uyuyor bikaç sefer alıp emzırdım uykusunda sonra çevrem alışır yapma uyuyorsa elleme dedıler aç gibi gelıyor 6-7 saat uyunca
Kaçta uyuyor kaçta uyanıyor mesela canım? Bizimkinin de anası çok yoruluyor iş ev mekik dokuyor ama zalım benim kızım :))Diş çıkaracağı veya grip olduğu zamanlar gece uykusu sıkıntılı oluyor ama genelde beni uzmuyor 2 3 kere ağlıyor emerken tekrar uyuyor, cok şükür gönlüme göre sakin bebeğim oldu, annesi zaten çok yoruluyor birde oğlumu uzsun
Aynen canım yesilcanın oğluşu da bi üflesin benim kv bencesinirliportakal okumuş üflemiş heallahtan yüzüne soluma demişsin.
yesilcan86 bence sen oku üfle bebişi maşallahı var, kilosu uykusu süper valla. Maşallah subhanallah. İdolümsün
Sırrı besiginde galiba canım, bi tane mobilya besik aldık, bi tanede sepet besik aldık, bi tanede 37 yıl önce gorumceme alınmış alaturka besigimiz var, yeni aldiklarimiz da en uzun uyusa 2 saat uyuyor ama alaturka ya koyunca en az 2 saat olmak üzere 4 saate kadar uyuyor, onun sallanmasi hoşuna gidiyor valla2-3 saat uyuması süper maşallah benım kız günde 3 kere uyur ama en fazla 1 saat varmı bı sırrı bızde deneyelım
Hergün kv yle Hatim indiriyoz nerdeyse, o bi yandan ben bi yandan, bazen eve gelen misafir okumayı biliyosa onada okutuyozsinirliportakal okumuş üflemiş heallahtan yüzüne soluma demişsin.
yesilcan86 bence sen oku üfle bebişi maşallahı var, kilosu uykusu süper valla. Maşallah subhanallah. İdolümsün
Kaçta uyuyor kaçta uyanıyor mesela canım? Bizimkinin de anası çok yoruluyor iş ev mekik dokuyor ama zalım benim kızım :))
Aynen canım yesilcanın oğluşu da bi üflesin benim kv bence
Sırrı besiginde galiba canım, bi tane mobilya besik aldık, bi tanede sepet besik aldık, bi tanede 37 yıl önce gorumceme alınmış alaturka besigimiz var, yeni aldiklarimiz da en uzun uyusa 2 saat uyuyor ama alaturka ya koyunca en az 2 saat olmak üzere 4 saate kadar uyuyor, onun sallanmasi hoşuna gidiyor valla2-3 saat uyuması süper maşallah benım kız günde 3 kere uyur ama en fazla 1 saat varmı bı sırrı bızde deneyelım
Hergün kv yle Hatim indiriyoz nerdeyse, o bi yandan ben bi yandan, bazen eve gelen misafir okumayı biliyosa onada okutuyozsinirliportakal okumuş üflemiş heallahtan yüzüne soluma demişsin.
Kaçta uyuyor kaçta uyanıyor mesela canım? Bizimkinin de anası çok yoruluyor iş ev mekik dokuyor ama zalım benim kızım :))
Aynen canım yesilcanın oğluşu da bi üflesin benim kv bence