- 2 Kasım 2011
- 382
- 403
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.501
Canım fito kremi kaç gün kullandın?birde kremi kullanırken bebeğini emzirdinmi.ben iki gündür hametan sürüyorum ama sık sık bebeğimi emzirdiğim için sürekli siliyorumCnm bende geçen hafta genel cerraha gittim hem göğüa ucu çatlakları hemde göğsümde emzirme sonrası şiddetli bi ağrı oluyodu onun için. Çatlaklar için fito krem diye bi ilaç verdi bayaa iyi geldi kullan istersen sende.
Canım fito kremi kaç gün kullandın?birde kremi kullanırken bebeğini emzirdinmi.ben iki gündür hametan sürüyorum ama sık sık bebeğimi emzirdiğim için sürekli siliyorum
Evet canım ama 2 ayı tercih ettikten sonra istersen süre bitimindr süt iznine geçiş yapabiliosun 2 ay yarım gün izin arti 4 ay 3 saat izin gibjTebliğde 657 nin 104.md f fıkrasına değinmiş orda da ya 2 ay ya 6 ay diyo Canım tercih edilmesi gerekiyomuş :/
Ilk verdigimde tam 1 saat uğraştım sıkılmadan denemen lazım canım bir alımında sorun olmuyor sonraCanım kaşık ile beslemek uzun sürer ve Allah korusun genzine kaçma ihtimali fazla diye tedirgin oluyorum. Rezeneyi bile kaşıkla verirken yarısını döküyor. 80-90cc çok zor olur diye düşünüyorum. Biberonu bir şekilde tutturmam lazım. Ama tabi reçel bal vermeden. İnatla deneyeceğim artık
inşallah dediğin gibidir..Evet canım ama 2 ayı tercih ettikten sonra istersen süre bitimindr süt iznine geçiş yapabiliosun 2 ay yarım gün izin arti 4 ay 3 saat izin gibj
Aaa öyle mi bana çalıştığım kurum öyle olmuyor demişti sinir olmuştum yani eğer iki ay yarım gün calisirsam kalan dört aylık süt iznin yanıyor denilmişti iyice araştırayım bari hakkimizsa kullanalım dimi :))Canim doğum iznininin bittiği günden itibaren ya 6 ay boyunca 3 saat süt iznini yada 2 ay boyunca yarım gün iznimi kullanicam diye dilekçe veriyorsun. 2 ay boyunca yarım gün iznini kullandığında da 4 ay boyunca 3 saat süt iznini yine de kullanabiliyormussun Başbakanlığın tebliğ i var orada yazıyor bir bak istersen
Benim de anladığım o açıkçası ve kurumum da muhtemelen sizinki gibi söylicek bana da :/Aaa öyle mi bana çalıştığım kurum öyle olmuyor demişti sinir olmuştum yani eğer iki ay yarım gün calisirsam kalan dört aylık süt iznin yanıyor denilmişti iyice araştırayım bari hakkimizsa kullanalım dimi :))
Canim tebliğin 4. Maddesinin b bendine bak orada açıkça yazıyor ya biz arastirmazsak onların hiç umrunda değil zaten yalan yanlış bilgi veriyorlarAaa öyle mi bana çalıştığım kurum öyle olmuyor demişti sinir olmuştum yani eğer iki ay yarım gün calisirsam kalan dört aylık süt iznin yanıyor denilmişti iyice araştırayım bari hakkimizsa kullanalım dimi :))
2 aylık olduk canım tutabiliyo ama kısa süreli sonra öne doğru düşüyo tekrar topluyoBoynunu uykuluyken tutamaz hem canı acır hem zararlı elinle desteklemelisin.
Normalde de tutamayabilir boynunu. Insallah tutuyordur kaç günlük oldu
4. Maddenin b bendi 8+8 hakkımızla alakalı canmCanim tebliğin 4. Maddesinin b bendine bak orada açıkça yazıyor ya biz arastirmazsak onların hiç umrunda değil zaten yalan yanlış bilgi veriyorlar
Canim,4. Maddenin b bendi 8+8 hakkımızla alakalı canm
Canim,
4) Yarım gün izin hakkından süt iznine geçiş hali
a) Doğum sonrası analık izninin bitiminden itibaren yarım gün izin kullanmayı tercih eden memur, yarım gün izin hakkından faydalanmayı bırakıp süt izni kullanmayı talep etmesi halinde süt izni süresinin kalan kısmı kadar bu izinden yararlanacaktır.
b) Doğum sonrası analık izni süresi bitiminden itibaren yarım gün izin hakkını kullanmayı talep eden ve bu haktan yararlanma süresi biten memur, süt izni süresinin kalan kısmı kadar bu izinden yararlanacaktır.
b bendinde 2 ay yarım gün süren biterse,2 ayin devamı olan 4 ay boyunca 3 saat süt iznini kullanabilirsin
Ben böyle anladım açıkçası yanlış mı anladım acaba
Yok canım hem yarım gün hem süt iznini kullanabiliyormusuz Eşim de kamuda calisiyor benim o arastirmis bugun.2 ay yarım gün dört ay süt izni 3 saat.ben ek gıdaya geçene kadar sut izni sonrasında yarım güne geçmeye karar verdim çünkü yarım gün boyunca emmeden duramaz benim kızım.Benim de anladığım o açıkçası ve kurumum da muhtemelen sizinki gibi söylicek bana da :/
Tatlım teşekkür ederimCanim tebliğin 4. Maddesinin b bendine bak orada açıkça yazıyor ya biz arastirmazsak onların hiç umrunda değil zaten yalan yanlış bilgi veriyorlar
Bence de al canm ama emzirirken problem olur mu o hapı içmen bi öğren mutlaka..Kızlar suan hamıle kalma olasılığımız nedir ben bir halt işledimm ne yapıcam bilmiyorum ertesi günü hapımı alsam ahh ahh hepsi eşimin suçu boğmak istiyorum onu şuan yaaa
Düşükte olsa hamile kalma ihtimalin var canım.emziriyosan ertesi gün hapı zararlı olabilir.daha dikkatli ol tatlımKızlar suan hamıle kalma olasılığımız nedir ben bir halt işledimm ne yapıcam bilmiyorum ertesi günü hapımı alsam ahh ahh hepsi eşimin suçu boğmak istiyorum onu şuan yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?