- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.341
ben okudum aile ve sosyal pol. bak.nın yazısını orda süre filan yok ben de henüz başvurmadım işe başlayınca başvurmayı düşünüyorum..İyi akşamlar kızlar. Sizlere sormak istediğim bir konu var. Doğum parasını almak için belli bir süre varmı. İki ayı geçti doğum yapalı ama hala evrakları alıp aile ve Sosyal politikalar müdürlüğüne götürmedim. Sizler doğum paranızı aldınızmı
maşallah çok iyi kilo alımı.önceden gece uzun uyumuyo muydu ilk kez mi böyle uyuyo?Kızlar 40 günlükken 4300 gr olması az mi çok mj sizce . Doğduğunda 2760 ti
Kızlarrrr yardım lütfen
52 günlük olduk.kızım çok güzel emiyo maşallah.göğüs uçlarım yarık ama artık onun acısı bişy değil emzirdikten 10 dk kadar sonra felaket bir ağrı sapkanıyo göğüslerime kollarıma kadar vuruyo sızlaması. Nedendir buanneme göre süt dolmaya başlıyo o yüzden diyo ama hiç görmedim bu şekilde emzirdikten sonra böyle sancı çeken birini.
Acaba sütmü kalıyo diye düşündüm ama sağdığım zaman zorla damla damla geliyo emzirmeden sonra. Nedendir bu ağrı çözemiyorum. Bi akıl verin lütfen dayanamıyorum artık
Canim benim de öyle,bir sürü iğne varda heryerden batiyor sanki, bencede süt doluyor benim kv de de öyle dedi
Başlarda bende de felaketti. Kivrandiriyordu. Merak etme zamanla azalır. Süt inmesidir.Ya hep böylemi olacak ama bu öncedende oluyodu ama son 1 haftadır dayanılmaz ağrı çekiyorum. O sancı geçene kadar ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Bi çözümü olmalı bence bunun çünkü sırf bu ağrı yüzübden emzirmekten korkuyorum hiç istemiyorum
Ya hep böylemi olacak ama bu öncedende oluyodu ama son 1 haftadır dayanılmaz ağrı çekiyorum. O sancı geçene kadar ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Bi çözümü olmalı bence bunun çünkü sırf bu ağrı yüzübden emzirmekten korkuyorum hiç istemiyorum
Bende işe başlayınca başvuru yapmayı düşünüyorum, belli bir süre varmı onu bilmiyordum. Cevap için teşekkürlerben okudum aile ve sosyal pol. bak.nın yazısını orda süre filan yok ben de henüz başvurmadım işe başlayınca başvurmayı düşünüyorum..
Cnm ben hast eve gelir gelmez gidip basvurdu bayramdan once de gidip cektim niye bugune kadar bekledin
ki?
Maşallah canım kilo alımı gayet iyi. Benim oğluşum 3150 doğdu 1,5 aylıkken 4200 idiKızlar 40 günlükken 4300 gr olması az mi çok mj sizce . Doğduğunda 2760 ti
Canim bebisin karnı tok olunca uzun süre kesintisiz uyuyabiliyor.Bebeğime sagdigim sutu verdim 90 ml sonrasında çocuk bayildi gibi uyuyor gece uykusna yattı şimdi. .sOnra üzüldüm ki. Her zaman yatmaya sebebi doymamasi mi acep. Bundan sonra öyle yapayım bari dedim. Gun de bi kez içme ile biberon à alışmaz sanirm
nereye başvuruluyor nereden çekiliyor ?neler lazımEsim basvurdu yani
Canim bende de günde 1 kez içiyor ama biberona alisip da meme reddi diye birşey yaşamadık sabah uyandığında annem veya esim biberon ile besliyor bende güzel bir uyku çekip bebisimle gün boyu keyifle ilgilenebiliyorum. Bazıları biberona alıssin diye 2. Ayda rezene kimyon vs.suyu veriyorlarmis süt haricinde. 2. Ayda alismazsa biberonu artık kabul etmiyor diyorlar ama ben hiç denemedim.Canim bebisin karnı tok olunca uzun süre kesintisiz uyuyabiliyor.
Rica ederm :) Yine 183 ü arayıp bilgi alabiliriz.garanti olması için..Bende işe başlayınca başvuru yapmayı düşünüyorum, belli bir süre varmı onu bilmiyordum. Cevap için teşekkürler
Canım biz de başvurmadık daha. Gidersen haber verir misin geç kalmış mıyımİyi akşamlar kızlar. Sizlere sormak istediğim bir konu var. Doğum parasını almak için belli bir süre varmı. İki ayı geçti doğum yapalı ama hala evrakları alıp aile ve Sosyal politikalar müdürlüğüne götürmedim. Sizler doğum paranızı aldınızmı
Canim benzer bir ağrı bende de oluyor goguslerimin süt doldugunu hissediyorum peki o agridan sonra göğüs ucundan süt geliyor muKızlarrrr yardım lütfen
52 günlük olduk.kızım çok güzel emiyo maşallah.göğüs uçlarım yarık ama artık onun acısı bişy değil emzirdikten 10 dk kadar sonra felaket bir ağrı sapkanıyo göğüslerime kollarıma kadar vuruyo sızlaması. Nedendir buanneme göre süt dolmaya başlıyo o yüzden diyo ama hiç görmedim bu şekilde emzirdikten sonra böyle sancı çeken birini.
Acaba sütmü kalıyo diye düşündüm ama sağdığım zaman zorla damla damla geliyo emzirmeden sonra. Nedendir bu ağrı çözemiyorum. Bi akıl verin lütfen dayanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?