- 24 Temmuz 2007
- 1.240
- 1.716
- 333
- Konu Sahibi CadiKazani
- #57.381
Kızlar emzirme südyeni ya da atleti kullanıyormusunuz? Benim zaten göğüslerim büyüktü. Şimdi ne giyeceğimi şaşırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar emzirme südyeni ya da atleti kullanıyormusunuz? Benim zaten göğüslerim büyüktü. Şimdi ne giyeceğimi şaşırdım
Canım benim bebeğim iki aylık, yaklaşık bir aydır uyandırmıyorum hatta dün gece saat dokuz buçukta uyudu sabaha karşı saat 5:40 ta ben uyandım bebeğim hala uyuyordu. Uyandırdım emzirdim.Arkadaşlar merhaba geceleri kan şekeri düşmesin diye uyandırmaya devam ediyor musunuz bizim iki ayımız doldu Geceleri kendinden uyanmasını beklemek gerekiyor mu yoksa üç saatte bir Uyandırmaya devam mı
Hey maşallah nazar değmesin kuzuna..Canım benim bebeğim iki aylık, yaklaşık bir aydır uyandırmıyorum hatta dün gece saat dokuz buçukta uyudu sabaha karşı saat 5:40 ta ben uyandım bebeğim hala uyuyordu. Uyandırdım emzirdim.
Canım benim bebeğim iki aylık, yaklaşık bir aydır uyandırmıyorum hatta dün gece saat dokuz buçukta uyudu sabaha karşı saat 5:40 ta ben uyandım bebeğim hala uyuyordu. Uyandırdım emzirdim.
Bonprix teki emzirne sutyenleri harika, bizimkiler çok iğrenç kendimi babaanne gibi hissediyordum ve kullanışsız geldi memeleri hiç toplamıyor bi deneyeyim dedim ve bayıldım :)Kızlar emzirme südyeni ya da atleti kullanıyormusunuz? Benim zaten göğüslerim büyüktü. Şimdi ne giyeceğimi şaşırdım
Merhaba bizde hafta sonu lokal anestezi ile sunnet yaptirdik. Sunnetten sonra pipisi kayboldu. Gömuk penis mis masajla duzelir dedi doktor bende her altini actifimda masaj yapiyorum. Yaralari ve rengi bugun daha iyi morluklari daha gecmedi. Cok uzuldum oglumun pipi ufak diye baska bir dr daha gittim oda ayni seyo soyledi. Hem sisilikten hemde kilodan dilayi ice kacmis herguna masaj yaparsam 6 aylik olana kadar duzelirmis.Kızlar merhaba cumartesi günü lokal anestesiyle bir cerraha sünnet yaptirdim oğlumu.Sünnet boyunca yanindaydik zaten uyutmustum hic hissetmedi.Sünnetten sonra 45 dakika boyunca hic susmadan agladi,sanirim ilk çisini yaparken zorlandi.Simdi doktor bir sprey ve krem verdi.Her bez degisiminden sonra bunlari sürüp özel bir pamuk kapatiyorum.Ama pipisi böyle kanlı gibi tahriş olmuş gibi.Sizlerde nasil oldu bu görünüm ne zaman geçer,zarar vericem diye tedirginim.Bir de pipisi normale göre kücukmus gunde 1 defa iki dakika ileri geri masaj yap dedi doktor 4 ay boyunca.Böyle birsey duyan ya da yasayan varmi.Cok canım sıkkın
Mrb canm benim bebegimde 2 hafta önce öyleydi dra götürdük sıvı olduğunu soyledigimde pütürcükler varsa korkma ishal değildir dedi. Tamamiyle sıvı parcaciksiz olursa ishal diyoruz demişti.İyi akşamlar kızlar kızım 4 gundur eskiye gore kakasini daha sıvı yapıyor ishalmi acaba diye çok korkuyorum bugün 4 kere kaka yaptı sizceddoktora goturmelimiyim lütfen akıl verin
Mrb canm benim bebegimde 2 hafta önce öyleydi dra götürdük sıvı olduğunu soyledigimde pütürcükler varsa korkma ishal değildir dedi. Tamamiyle sıvı parcaciksiz olursa ishal diyoruz demişti.
Valla canım benimkide sol göğsümü zor alıyo 5 gündür filan böyle zor tutuyo isyemiyo.bende ucuna gaz damlası damlatıp veriyom o zaman hemen alıyo.Arkadaslar cok acil bisey sormam lazim.bebegim gogsumu emmiyo bazen ama sagdigimda kasikla verince aç kurtlar gibi saldiriyo kasiga vermeyince agliyo goğsumu veriyorum o ara yine emmiyo goğsu ama kasikla verince içiyor neden boyle oluyo acaba
Evet canım sıvı ama içi parçacıklı.3 aydan sonra katılaşacak.Cnm benim bebegim hep sıvı yapiyo kakasini normaldir die biliyorum ben diger anneler ne yazacak merak ediyorum bende
Benimkinse parçacıklar az hiç yok.givi.nerdeyse bu durumda doktora gitmeli yim sanırım
Bazem çok öyle parçacıklıda olmuyo canım.bence yediklerimizlede ilgilidir o.Benimkinse parçacıklar az hiç yok.givi.nerdeyse bu durumda doktora gitmeli yim sanırım