- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.241
Onun boynuna göre olcak zaten annesi kaçmaz herlde.ben alayım da bi denerim rahat etmezse sıcaktan filan gelecek ay takarım nasılsa takcm diş çıkarırken :)Ben veremem ya ipi boğazına kaçar maçar
Kenzay.com diye bi site vardı kenzimahfi idi eski adı
Hayır canım yok ateşi yani özel olarak ölçmedim ama kucağıma alınca heralde anlardım sıcaklığından dimi 3 aylık kontrolüne biraz erken götürüces galiba ben bugun bezini takip edeyim bu gecede uykusunu takip edeyim en iyisiAynen benimki de öyle, 2-3gündür koku da var. Ben aşı kokuttu diye düşünmüştüm. Ateşi yok ama. Sizinkinde var mı?
Koku normal çiş kokusundan ağır mı peki.okuduğum yerlerde kakasını yaptı zannedecek kadar ağır koktuğunu söylemişler.Aynen benimki de öyle, 2-3gündür koku da var. Ben aşı kokuttu diye düşünmüştüm. Ateşi yok ama. Sizinkinde var mı?
Uyurken benimki de çok yapmıyo.yaptıysa ağlamadan yaptıysa öyle ağır bi koku da yoksa sıkıntı yoktur canım bence biraz daha takip et bir kere o kadar uzun uyumasıyla anlaşılmaz hemenVallahi normalde o kadar saat doldurup taşırması gerekiyordu var yapmış ama taşırmamiş yani normal 2 3 saatlik cisi kadar
Onun boynuna göre olcak zaten annesi kaçmaz herlde.ben alayım da bi denerim rahat etmezse sıcaktan filan gelecek ay takarım nasılsa takcm diş çıkarırken :)
Hayır Cnm hemen görmedim hatta bir ara daha beter oldu dedim ama su anda bariz daha iyi yaklaşık 1 haftada belli ediyoBio gaia damla kullanan arkadaşlar etkisini hemen gördünüz mü ve damla verınce o gün gazını çıkarıyor mu farklılığı Nasıl anlıycaz
Hayır canım yok ateşi yani özel olarak ölçmedim ama kucağıma alınca heralde anlardım sıcaklığından dimi 3 aylık kontrolüne biraz erken götürüces galiba ben bugun bezini takip edeyim bu gecede uykusunu takip edeyim en iyisi
Koku normal çiş kokusundan ağır mı peki.okuduğum yerlerde kakasını yaptı zannedecek kadar ağır koktuğunu söylemişler.
Uyurken benimki de çok yapmıyo.yaptıysa ağlamadan yaptıysa öyle ağır bi koku da yoksa sıkıntı yoktur canım bence biraz daha takip et bir kere o kadar uzun uyumasıyla anlaşılmaz hemen
Olabiliyor öyle ben de geçen haftalarda okudum bu idrar yolu enfeksiyonuyla ilgili şeyler daha önce hiç çişini koklamamıştım normal kokusu bile kokuyo gibi gelmeye başladı sonra kızım ağlıyor diyorum kesin çişini yapıyo canı acıyo :)) kurdum da kurdum ağlamasının gazdan olduğunu görünce bide çişli bezler devam edince rahatladım :)Bezi de değişti aslında emin olamıyorum.
Sürü histerisine mi kapıldım acaba :)
Bugün yaptırdık biz 2aylık aşısını. Doktor boğmaca aşısı eskiden ateş yapardı ama artık aşının içeriği değişti yan etkileri azaldı, korkmayın havale boyutu ateş yapmaz dedi şurup verdi. Eve gidince 1çay kaşığı verin eğer ateşlenirse 4saatte bir verebilirsiniz tedirgin olmayın dedi. İnşAllah gece de ateşlenmez de rahat atlatırız. Siz de tedirgin olmayın hergün binlerce bebek aşı oluyor. Düzenli takip edildikten sonra bir şey olmaz İnşAllah.Ftilin ismi ne cnm cunku ben hic bilmiyorum doktora goturdugumde istedim vermedi ayy cok tecrubesizim ben ya hic bisey bilmiyorum yarin atesi cikarsa ne yapicsm ki tek basimayim ve kimsem yok yalnızlık cok ve hicbisey bilmemek( ateşi cikarsa hastaneye goturmiyim mi yani 38 dereceler demişsiniz ya havale gecirirse allahim yardim et bana ve benim gibi olanlara lutfen kimse yanlis anlamadin beni cok cahilim ben bebek buyutme konusunda kimsede yokki yaninda akil verip
Biz de dün olduk aşımızı şükür birşey olmadı da size şey sorcm rota virüs aşısı yaptırdınız mı siz ?Bugün yaptırdık biz 2aylık aşısını. Doktor boğmaca aşısı eskiden ateş yapardı ama artık aşının içeriği değişti yan etkileri azaldı, korkmayın havale boyutu ateş yapmaz dedi şurup verdi. Eve gidince 1çay kaşığı verin eğer ateşlenirse 4saatte bir verebilirsiniz tedirgin olmayın dedi. İnşAllah gece de ateşlenmez de rahat atlatırız. Siz de tedirgin olmayın hergün binlerce bebek aşı oluyor. Düzenli takip edildikten sonra bir şey olmaz İnşAllah.
Evet doktoruna yaptırdık. Zaten ısrarla önerdi.Biz de dün olduk aşımızı şükür birşey olmadı da size şey sorcm rota virüs aşısı yaptırdınız mı siz ?
Ya ben de sadece hemşirelerle görüştüm onlar kararı bana bıraktılar ben de karar veremedim açıkçasıEvet doktoruna yaptırdık. Zaten ısrarla önerdi.
Bir de tv de bir doktor üzerinde çok durdu. Sağlık Bakanlığı'nın da rutin aşılar arasına alma çalışmaları var dedi.Evet doktoruna yaptırdık. Zaten ısrarla önerdi.
6. Aya kadar yaptırılabiliyormuş. 2doz halindeYa ben de sadece hemşirelerle görüştüm onlar kararı bana bıraktılar ben de karar veremedim açıkçası
Hımm o Zaman biz de yaptıralım diğerlerini zaten seçmeden yaptırıyoruz onu da yaptıralım ilerde pişman olmaktansa.teşekkür ederim cevabın için :)Bir de tv de bir doktor üzerinde çok durdu. Sağlık Bakanlığı'nın da rutin aşılar arasına alma çalışmaları var dedi.
6. Aya kadar yaptırılabiliyormuş. 2doz halinde
Rica ederim ilk kez anne olmak çok zormuş. İnsanın kafası allak bullak oluyor. Her gün yeni bir şey okuyorum. En doğrusu neyse onu yaparız İnşAllah yavrularımız için:)Hımm o Zaman biz de yaptıralım diğerlerini zaten seçmeden yaptırıyoruz onu da yaptıralım ilerde pişman olmaktansa.teşekkür ederim cevabın için :)
Kesinlikle ben de aynı durumdayım inşallah sağlıkla büyüsünler yavrularımızRica ederim ilk kez anne olmak çok zormuş. İnsanın kafası allak bullak oluyor. Her gün yeni bir şey okuyorum. En doğrusu neyse onu yaparız İnşAllah yavrularımız için:)
Canım doktor mamayı yaptıktan sonra bir saat içerisinde içirebilirsin dedi. İçmeyi bıraktığında neden koksun anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?