2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Can'ım bnm uzayan anne sütü sarılığım var 7.5 çıktı doktor emzırmeye devam sakın sütü kesip mama verme dedi sizin kaç çıktı neden sütü kesıyorsunuz

Bizim de var anne sütü sarılığı, aynen diğer arkadaşın da dediği gibi tahliller yapıldı şükür sorun çıkmadı zamanla geçer dedi doktor süt verme mama ver filan da demedi sizin doktor mu söyledi mama vermenizi. En son bir aylık olmadan birkaç gün önce ölçülmüştü 14,5 civarındaydı. Şimdi 50 günlük olduk bi daha ölçtürmedik ama yüzünde ve gözlerinde epey azaldı ama zaman zaman artıp azalıyor benim farkettiğim kadarıyla mesela uykudan uyandığında filan daha sarı oluyor sonra geçiyor tekrar ya da acıktığında. Bana sadece sağlık ocağındaki doktor kırmızı ve turuncu şeyleri yeme bi dikkat et o etkileyebilir demişti.

Canım idrarda yapıldı kan tahlilide temiz cıktı bizim 6.2 iki aylık kontrolde doktor üc gün kestirdi anne sütünü 2 ye düşmesi lazımmıs bi hafta sonra yine yaptırıca sanki rengimiz beyaZladı bugün son gün aksam anne sütüne geciyoruz sükür degerde düsse inş

bizim ilk 13 dü sonra 10 düştü ilk 10 gün cuma günş iki aylık olunca baktı hala var yüzünde tahlil istedi ikiye düşmesi lazım dedi iki aylıkken tahliller temiz cıkınca üc gün anne sütünü kestirdi bazen anne sütündeki bi maddi düşürmeye biliomus ikiye düsene kadar takip dedi iki aylıkkn o deger olmalıymıs tahlillerde temiz

6.2 di iki aylıkta

Bizim en başta 16 ydı bir aylıkken sadece 14,5 a düşmüştü. Doktor geçmesi 4 ayı bile bulabilir dedi bi daha ölçtürün filan da demedi. Yani önemsemedi zamanla geçecek dedi çok önemli bi durum gibi davranmadı ben de o yüzden üstünde durmadım bi daha sizin doktor niye öyle yapmış anlamadım hangi doktorun yaptığı doğru acaba şimdi kafam karıştı. Ben internetten okuduğumda da zamanla geçeceğini yazıyordu. Peki anne sütüne tekrar başlayınca yine artmayacak mıymış?

Valla bilmiyorum canım baska bir problemde olabilir diye üstünde durdu baya test yaptı cok önemsedi bizim doktor biraz pirpirikli herseyini inceliyor bikere böle bir vakkam vardı tedavi gerektirdi dedi cok düşük bi ihtimal ama dedi bakalım yinede
la

Testler bizde de yapıldı idrar testi kan testi bakla hastalığı varmış o mu diye filan da bakıldı 2 tüp kan aldılar bebemden hatta kan uyuşmazlığı var ama bebekle ben aynı kanı taşıyınca uyuşmazlığı da yokmuş o sebep değil dedi ve tahlilde de bişey çıkmayınca demekki anne sütü sarılığı zamanla geçer dedi. Kan uyuşmazlığı filan var mı sizde

E et

Kızlar monovit bizi çok rahatsız etti. D vitamini olarak kullanıp memnun kaldığınız bi ilaç var mı? Ya da biliyomusunuz.

I iremerve1990 canim mrb.sanirim afyonda oturuyordun topigi okurken aklımda kalmıstida yanlış hatırlamıyorsam birde bebeğini de sünnet yaptırmıştın demi.benim memleketimde afyon bende sünnet yaptırmayi düşünüyorum da araştırıyorum şuan.hangi yöntemle nerede ve hangi doktora yaptırdıacaba.memnun kaldin mi ???

Mrb canım evet afyonda oturuyorum.2 hafta oldu sünnet yaptıralı.biz park hastanesinde mehmet atik e yaprırdık.ama o ayrıldı o hastaneden ama birisi daha var o hastanede sünnet yapan.biz alisklamp yöntemiyle yaptırdık canım.kan dikiş yok.klamp 3 gün takılı kalıyo 3 gün sonra çıkarttılar.bikaç gün dikkat ettik bez filan bağlamada sorun olmadı.şimdi baya iğleşti.lokal anasteziyle yaptılar.ameliyathaneye almıyolar kimseyi.fiyatıda lokal 500 genel anastezi 600 l.ama devlet hast.doktorlarıda iyi diyolar.alisklamp yöntemiyle yapıyolarmı bilmiyorum.inşallah yardımcı olmuşumdur.

Ben yakin olsaydım almayı çok isterdim kızıma sadece bir ay süt verebldim gün de bir kez de kız kardeşim emziriyor[/QUOTE]
Hangi sehirdesin canım sen keşke yakın olsaydı verirdim valla.benimde bir kızım daha olmuş olurdu ne güzel :)

İlk bayram heyecanı bizdede vardı valla, tüm bebislerimizin ilk bayramı mübarek olsun inşallahh.
Kolik ne zaman geciyomus canım dr la görustun mu, benim oğlum yavaş yavas duzene giriyor maşallah, beni artık çok uzmuyor tek sıkıntımız fazla emip hepsini geri kusmamiz, günde rahat 4 kere elbise degisiyoruz, canı sağolsun oglum iyi olsunda gerisi boş

Kızlar ben artık çıldırıcam bu bebekle ya saatlerdir uğraşıyorum uyumuyor bir türlü. Memede uyurdu iki gündr memedeyken o kadar hareketli ki resmen beni dövüyor tekme eller hiç durmuyor. Gaz mı var me var lanet gelsin artık ne bu gazdan çektiğim benim ya. Kimsede görmedim benimki gibi huysuz bebek kucakta bile susmaz durmadan ağlar uyumaz iki aylık oldu iyileşeceğine her gün yeni bi huy çıkarıyo

Günaydın kızlar..
Herkese Mutlu Bayram'lar diliyorum.
Dün sabah eşim namazdan geldikten sonra kızımızla bayramlaştık. Çok duygulandık..
Allah daha nice mutlu bayramlar nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…