- 5 Aralık 2015
- 355
- 461
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.061
Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum malum kolik bizim minnak yeni yeni toparlanıyoruz gazımız azaldu bebeğinde uzayan anne sütüne bağlı sarılık olan varmı ??? Az bir oranla bizdede var ne kadar süreye geçti ve nasıl geçti biz 3 gün anne sütünü kestik mama yiyoruz inşallah düşecek beklemedeyiz...
Can'ım bnm uzayan anne sütü sarılığım var 7.5 çıktı doktor emzırmeye devam sakın sütü kesip mama verme dedi sizin kaç çıktı neden sütü kesıyorsunuzMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum malum kolik bizim minnak yeni yeni toparlanıyoruz gazımız azaldu bebeğinde uzayan anne sütüne bağlı sarılık olan varmı ??? Az bir oranla bizdede var ne kadar süreye geçti ve nasıl geçti biz 3 gün anne sütünü kestik mama yiyoruz inşallah düşecek beklemedeyiz...
Canım uzayan anne sütü sarılığı ne acaba hiç duymadımCan'ım bnm uzayan anne sütü sarılığım var 7.5 çıktı doktor emzırmeye devam sakın sütü kesip mama verme dedi sizin kaç çıktı neden sütü kesıyorsunuz
Bizim de var anne sütü sarılığı, aynen diğer arkadaşın da dediği gibi tahliller yapıldı şükür sorun çıkmadı zamanla geçer dedi doktor süt verme mama ver filan da demedi sizin doktor mu söyledi mama vermenizi. En son bir aylık olmadan birkaç gün önce ölçülmüştü 14,5 civarındaydı. Şimdi 50 günlük olduk bi daha ölçtürmedik ama yüzünde ve gözlerinde epey azaldı ama zaman zaman artıp azalıyor benim farkettiğim kadarıyla mesela uykudan uyandığında filan daha sarı oluyor sonra geçiyor tekrar ya da acıktığında. Bana sadece sağlık ocağındaki doktor kırmızı ve turuncu şeyleri yeme bi dikkat et o etkileyebilir demişti.Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum malum kolik bizim minnak yeni yeni toparlanıyoruz gazımız azaldu bebeğinde uzayan anne sütüne bağlı sarılık olan varmı ??? Az bir oranla bizdede var ne kadar süreye geçti ve nasıl geçti biz 3 gün anne sütünü kestik mama yiyoruz inşallah düşecek beklemedeyiz...
Canım idrarda yapıldı kan tahlilide temiz cıktı bizim 6.2 iki aylık kontrolde doktor üc gün kestirdi anne sütünü 2 ye düşmesi lazımmıs bi hafta sonra yine yaptırıca sanki rengimiz beyaZladı bugün son gün aksam anne sütüne geciyoruz sükür degerde düsse inşBiz yasadik uzamis sariligi. bazi tahliller yaptirdi doktorumuz. Tahlillerde sikinti cikmadi sukur. Tahlillerde sorun olmayinca anne sutu sariligi olabilir dediler ama anne sutunu kesmemi kimse soylemedi. 43 gunlukken tekrar yaptirdik 8 e dusmustu. Doktorumuz artik gecer baya dusmus deyince bizde rahatladik. Tahlil kontrol falan gerek yok dedi. Sizin cok mu yuksek? Bide idrar ve kan tahlili yapildi mi cnm? Eger tahlillerde sikinti olursa ilac baslaniyormus. Insallah en kisa zamanda gecer.
bizim ilk 13 dü sonra 10 düştü ilk 10 gün cuma günş iki aylık olunca baktı hala var yüzünde tahlil istedi ikiye düşmesi lazım dedi iki aylıkken tahliller temiz cıkınca üc gün anne sütünü kestirdi bazen anne sütündeki bi maddi düşürmeye biliomus ikiye düsene kadar takip dedi iki aylıkkn o deger olmalıymıs tahlillerde temizBizim de var anne sütü sarılığı, aynen diğer arkadaşın da dediği gibi tahliller yapıldı şükür sorun çıkmadı zamanla geçer dedi doktor süt verme mama ver filan da demedi sizin doktor mu söyledi mama vermenizi. En son bir aylık olmadan birkaç gün önce ölçülmüştü 14,5 civarındaydı. Şimdi 50 günlük olduk bi daha ölçtürmedik ama yüzünde ve gözlerinde epey azaldı ama zaman zaman artıp azalıyor benim farkettiğim kadarıyla mesela uykudan uyandığında filan daha sarı oluyor sonra geçiyor tekrar ya da acıktığında. Bana sadece sağlık ocağındaki doktor kırmızı ve turuncu şeyleri yeme bi dikkat et o etkileyebilir demişti.
6.2 di iki aylıktabizim ilk 13 dü sonra 10 düştü ilk 10 gün cuma günş iki aylık olunca baktı hala var yüzünde tahlil istedi ikiye düşmesi lazım dedi iki aylıkken tahliller temiz cıkınca üc gün anne sütünü kestirdi bazen anne sütündeki bi maddi düşürmeye biliomus ikiye düsene kadar takip dedi iki aylıkkn o deger olmalıymıs tahlillerde temiz
Bizim en başta 16 ydı bir aylıkken sadece 14,5 a düşmüştü. Doktor geçmesi 4 ayı bile bulabilir dedi bi daha ölçtürün filan da demedi. Yani önemsemedi zamanla geçecek dedi çok önemli bi durum gibi davranmadı ben de o yüzden üstünde durmadım bi daha sizin doktor niye öyle yapmış anlamadım hangi doktorun yaptığı doğru acaba şimdi kafam karıştı. Ben internetten okuduğumda da zamanla geçeceğini yazıyordu. Peki anne sütüne tekrar başlayınca yine artmayacak mıymış?bizim ilk 13 dü sonra 10 düştü ilk 10 gün cuma günş iki aylık olunca baktı hala var yüzünde tahlil istedi ikiye düşmesi lazım dedi iki aylıkken tahliller temiz cıkınca üc gün anne sütünü kestirdi bazen anne sütündeki bi maddi düşürmeye biliomus ikiye düsene kadar takip dedi iki aylıkkn o deger olmalıymıs tahlillerde temiz
laBizim en başta 16 ydı bir aylıkken sadece 14,5 a düşmüştü. Doktor geçmesi 4 ayı bile bulabilir dedi bi daha ölçtürün filan da demedi. Yani önemsemedi zamanla geçecek dedi çok önemli bi durum gibi davranmadı ben de o yüzden üstünde durmadım bi daha sizin doktor niye öyle yapmış anlamadım hangi doktorun yaptığı doğru acaba şimdi kafam karıştı. Ben internetten okuduğumda da zamanla geçeceğini yazıyordu. Peki anne sütüne tekrar başlayınca yine artmayacak mıymış?
Testler bizde de yapıldı idrar testi kan testi bakla hastalığı varmış o mu diye filan da bakıldı 2 tüp kan aldılar bebemden hatta kan uyuşmazlığı var ama bebekle ben aynı kanı taşıyınca uyuşmazlığı da yokmuş o sebep değil dedi ve tahlilde de bişey çıkmayınca demekki anne sütü sarılığı zamanla geçer dedi. Kan uyuşmazlığı filan var mı sizdeValla bilmiyorum canım baska bir problemde olabilir diye üstünde durdu baya test yaptı cok önemsedi bizim doktor biraz pirpirikli herseyini inceliyor bikere böle bir vakkam vardı tedavi gerektirdi dedi cok düşük bi ihtimal ama dedi bakalım yinede
la
Testler bizde de yapıldı idrar testi kan testi bakla hastalığı varmış o mu diye filan da bakıldı 2 tüp kan aldılar bebemden hatta kan uyuşmazlığı var ama bebekle ben aynı kanı taşıyınca uyuşmazlığı da yokmuş o sebep değil dedi ve tahlilde de bişey çıkmayınca demekki anne sütü sarılığı zamanla geçer dedi. Kan uyuşmazlığı filan var mı sizde[/QUOT evet onada baglı olabilir dedi benim 0 pozitif oglumun a pozitif babasından almıs kanını
Mrb canım evet afyonda oturuyorum.2 hafta oldu sünnet yaptıralı.biz park hastanesinde mehmet atik e yaprırdık.ama o ayrıldı o hastaneden ama birisi daha var o hastanede sünnet yapan.biz alisklamp yöntemiyle yaptırdık canım.kan dikiş yok.klamp 3 gün takılı kalıyo 3 gün sonra çıkarttılar.bikaç gün dikkat ettik bez filan bağlamada sorun olmadı.şimdi baya iğleşti.lokal anasteziyle yaptılar.ameliyathaneye almıyolar kimseyi.fiyatıda lokal 500 genel anastezi 600 l.ama devlet hast.doktorlarıda iyi diyolar.alisklamp yöntemiyle yapıyolarmı bilmiyorum.inşallah yardımcı olmuşumdur.I iremerve1990 canim mrb.sanirim afyonda oturuyordun topigi okurken aklımda kalmıstida yanlış hatırlamıyorsam birde bebeğini de sünnet yaptırmıştın demi.benim memleketimde afyon bende sünnet yaptırmayi düşünüyorum da araştırıyorum şuan.hangi yöntemle nerede ve hangi doktora yaptırdıacaba.memnun kaldin mi ???
Ben yakin olsaydım almayı çok isterdim kızıma sadece bir ay süt verebldim gün de bir kez de kız kardeşim emziriyor[/QUOTE][QUOlyozgr, post: 47166967, member: 716520"]Canim benim sütum biraz fazla bebek emerken genzine kaçıyor çok tanzikli geliyor diye sagiyordum.sagdigimi da gün içinde biberonla vereyim dedim ama biberonu istemedi. Evet memurum ben ağustos ayında sonu doğum iznim bitiyor o zamana kadar biberona alışması lazim ben evde yokken günde bir sağdığım sütü içer diye.buzdolabına stok yaptim dediğin gibi de işte şimdilik çok da ihtiyaç duymuyoruz kullanmaya yazık ömrü kısalıyor sutlerin ziyan oluyor çevremdeki yeni doğum yapmış annelere teklif ettim al içir diye sanırsın hakaret ettim çok alındılar...
Selam kızlarNasılsınız görüşmeyeli? Ben yoğun bi şekilde geciriyorum günleri. Ela Bahar bize kolik sürprizi yaptı sebepsiz aglamalar,gaz problemi aglamalari, kucagina al beni aglamalari, kustum temizle aglamalari veee daha niceleri nerdeyse bütün gün kucağımda hatta şu an kollarımda uyuyor mis kokulum yatagına bırakınca başlıyor aglamaya hal böyle olunca akşama kadar yapışık ikiz gibi dolasiyoruz @yesilcan86 işte bu sebeplerden dolayı sesim soluğum çıkmıyor
Yarın bebislerimizle gecirecegimiz ilk bayram. Simdiden herkesin bayramı kutlu olsun sizi ve minnak bayram sekerlerinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?