- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
- #57.101
Canım kan şekerini ölçtürdün mü bebeğin düşüyor olabilirBebegin elleri acayip titriyor.dr da gitmek istemiyorum sebeple .normal midir kızlar sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kan şekerini ölçtürdün mü bebeğin düşüyor olabilirBebegin elleri acayip titriyor.dr da gitmek istemiyorum sebeple .normal midir kızlar sizce
Kızlar ben artık çıldırıcam bu bebekleya saatlerdir uğraşıyorum uyumuyor bir türlü. Memede uyurdu iki gündr memedeyken o kadar hareketli ki resmen beni dövüyor tekme eller hiç durmuyor. Gaz mı var me var lanet gelsin artık ne bu gazdan çektiğim benim ya. Kimsede görmedim benimki gibi huysuz bebek kucakta bile susmaz durmadan ağlar uyumaz iki aylık oldu iyileşeceğine her gün yeni bi huy çıkarıyo
Benim oglumda cok kusuyor ama çok ta emiyor normal fazlasını atıyor diyorlar, elbise degismekten gina geldiBebeğim kusuyor çok delircek hıbıyım uzuntuden
Benim oglum gülmeye başladı ve bi kaç gündür de gözleriyle takip ediyor beniKızlar bebisi gülmeye başlayan göz teması kurabilen var mı
Canım gittim dişçiye iltihap olmuş ama ilaç yazmadı.paradontax la fırçala dedi.iltihap geçince çektircem.uyuşturmak için illaki iğne vurcakSağolun arkadaşlar kısma bıraz daha ıyı bugün benim sıkıntı bıtmıyor buna da şükür ama dişim fena ağrıyor emzııken Nasıl olcak varmı dişçiye giden uyusturmak için iğne yapmak zorunda çünkü dokununca beynıme vuruyor ağrısıo iğne de bebeğime gecer of of
Sağolun arkadaşlar kısma bıraz daha ıyı bugün benim sıkıntı bıtmıyor buna da şükür ama dişim fena ağrıyor emzııken Nasıl olcak varmı dişçiye giden uyusturmak için iğne yapmak zorunda çünkü dokununca beynıme vuruyor ağrısıo iğne de bebeğime gecer of of
Canim mutlaka doktora git yani usumuyorsa o şekilde titremeler nedeni başka şeyler olabilir simdiden önlem almış olursun bence çocuk nöroloji servisine gitBebegin elleri acayip titriyor.dr da gitmek istemiyorum sebeple .normal midir kızlar sizce
Canim emzik denesene. Yani yeteri kadar emiyorsa sonra emzik ver fazla ve boş emmesin belki kusmasi geçer.Benim oglumda cok kusuyor ama çok ta emiyor normal fazlasını atıyor diyorlar, elbise degismekten gina geldi
Benim kuzucugum nasil gulucukler saçıyor 3 gündür. Ama ben onunla omadar cok konuşuyorum ki. Hamileykende 9 ay konuştum annem ne olur beni birakma diye ne diller döktüm. 9. Denemeden sonra o beni birakmadi rabbiminde izni ile kandirdim kendisiniKızlar bebisi gülmeye başlayan göz teması kurabilen var mı
Mrb cnm dayanamayınca daha bebeğim 15 günlükken disciye gittim İğne yaptı 4 saat emzirme dedi dr sagdigim sütler vardı onlarla idare etmiştik sende önceden sagip hazırlayabilirsin . Geçmiş olsunSağolun arkadaşlar kısma bıraz daha ıyı bugün benim sıkıntı bıtmıyor buna da şükür ama dişim fena ağrıyor emzııken Nasıl olcak varmı dişçiye giden uyusturmak için iğne yapmak zorunda çünkü dokununca beynıme vuruyor ağrısıo iğne de bebeğime gecer of of
Merhaba cici anneler. Oglumun gözü capaklaniyor. Arife günü gittik dr damla verdi . Bugun cok artti sabah kanlanmisti. Korkudan agladim yeniden baska bir dr gittik yeni bir ilac onermeyecegini soyledi. Bekleyecekmisiz gözyaşı kanali tikaliymis. Masaj yapacakmisiz. Benim kuzum elim gözüne dogrubyaklasinca basiyor yaygarayi. Sile sile etrafı tahris olmus. Beklenirmi boyle 10 dk silme yapisiyor. Bubarada anne sutu ile silmeyecegiz annem israr ettti ama sut bakteri uretir. Ayni zamanda cayla pansuman yapma sakin dedi. Cayda cok mikrop varmis.
Baska bir konu ben bebegimi 1 ve 2 ci ayda ozel bir de götürdüm heryerine baksinlar diye. Aceba bundan sonra her ay kontrole gidiliyormu. Yani ben hiç etrafinda bebek olmayan biriyim bilmiyorum bisey. Sadece aşılarını yaptirmak yetiyor mu yoksa bu aralarda benim yaptırmam gereken bisey varmi. Nasil takip edilirmi devlet hastanesinde hep ayni dr mi götürmek gerekli..
40 yasinda anne olunca kalirsin boyle ortada :)sevgiler
Geçmiş olsun canım. Benim ilk kızımda da olmuştu. Kaynamış ılımış suya batırıp ütülü bezle silmistik bize öyle söylemişti doktorumuz. Masaja iyileşince bile devam ettim.
ilk kızımda doktora özelde her ay götürdüm aşılarını sağlık ocağında yaptırdım. Ikincide sadece sağlık ocağına götürdüm. Yeterli bence. Bu üçüncüde de aile hakemliğine gideceğim aşı ve kontrollere