2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar yarın bebemle uçağa binecez uçak kalkarken ve inerken emzirin deniyor. Biberon la mama versem olmaz mı ki . Emzirme onlugum var ama yapamam gibi. Bi de bebis uyorsa almasa napcam. Kulakları basinctan etkileniomus. Cok endiseliyim . Bi de bu sıcakta napcam kucağımdà battaniye ile mi tasicam. Yenidoğan aparatli kangurum var onunla tasiyim dedım. Pufff zor iş

Kızlar yarın bebemle uçağa binecez uçak kalkarken ve inerken emzirin deniyor. Biberon la mama versem olmaz mı ki . Emzirme onlugum var ama yapamam gibi. Bi de bebis uyorsa almasa napcam. Kulakları basinctan etkileniomus. Cok endiseliyim . Bi de bu sıcakta napcam kucağımdà battaniye ile mi tasicam. Yenidoğan aparatli kangurum var onunla tasiyim dedım. Pufff zor iş
Emmesi yeterli diye biliyrm basinc icin yani emzik bile olur. Ki zaten uyuyoraa aglayarak uyaniyor bebekler.hep oyle oldu ucak yolculugunda.
Hamikeyken ankaraya gitmistik orda dikkat ettim ucagin kapısınakadar arabayla gelebiliysn. Kapıdahosteslere arabayi veiysn yani bebgi kucaginda tasimana gerek yok iyi yolculuklar simdiden

Bizde 20 gün önce uçağa bindik,1 aylıktı. Uçak kalkarken emzirdim sonra uyudu inerken uyanmadı bende emzik verdim. Hiç problem olmadı. Korkmayın. Uçağın kapısına kadar da bebek arabasıyla gittik.. Size de iyi yolculuklar..

Kizlar bugun 40 imiz cikiyor. Burdan cok guzelseyker ogrendim bilgiler paylaştık dertlestik.simdi size bisey sorucam .ben dr a kontrole gitmedim. Dr umda gel demedi kontrol icin ama dikislerim iyi agrim sizim yok . Denize girmemde sorun olur mu. Bi de artik esimle birlikte olabikir miyim malum 4 aydir kardes olduk. Esim bisey demedi ama ben artik esimle eskisi gibi olmak istiym kusura bakmyin kimseye soramadim

Kizlar bugun 40 imiz cikiyor. Burdan cok guzelseyker ogrendim bilgiler paylaştık dertlestik.simdi size bisey sorucam .ben dr a kontrole gitmedim. Dr umda gel demedi kontrol icin ama dikislerim iyi agrim sizim yok . Denize girmemde sorun olur mu. Bi de artik esimle birlikte olabikir miyim malum 4 aydir kardes olduk. Esim bisey demedi ama ben artik esimle eskisi gibi olmak istiym kusura bakmyin kimseye soramadim
Benim bildiğim kadarıyla kanaman yoksa olabılırsın 40 un cıkınca kontrol için de ılık fırsatta git derim hiçbirşeyin yok gibi gelebılor ama doktorun yıne de görsün bazen mıkrop kapmış olabılıuor doktor farkedıyor tek

Keşke herkes senin gibi düşünsede verse süt annelik dinimizde var sonuçta . Kanserli hastalara bile bazen anne sütünü öneriyorlar demekki ne denli şifalı
Aynen canım birkaç bebeğe süt annelik yapmak isterdim ama çevremde kimse isteyip de almadı vakitlı kullanmayıp çöpe gideceğine ise yarasın dedim ama yok.bozulmayacagini bilsem kargoyla internetten araştırıp ihtiyaç sahiplerine verirdim ama bu sıcakta bozulur haa öyle aman aman çeşme gibi akmıyor tabi ama yinede bir bebeğe ek takviye olurdu

Aynen canım birkaç bebeğe süt annelik yapmak isterdim ama çevremde kimse isteyip de almadı vakitlı kullanmayıp çöpe gideceğine ise yarasın dedim ama yok.bozulmayacagini bilsem kargoyla internetten araştırıp ihtiyaç sahiplerine verirdim ama bu sıcakta bozulur haa öyle aman aman çeşme gibi akmıyor tabi ama yinede bir bebeğe ek takviye olurdu
Amanınnn sakın tanimadiginiz kisilere vermeyin dünya kücük ilerde cocugunuzla karsilasip evlenme ihtimallerini düsünün süt kardesinin:KK57::eek::skandal:

Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum malum kolik bizim minnak yeni yeni toparlanıyoruz gazımız azaldu bebeğinde uzayan anne sütüne bağlı sarılık olan varmı ??? Az bir oranla bizdede var ne kadar süreye geçti ve nasıl geçti biz 3 gün anne sütünü kestik mama yiyoruz inşallah düşecek beklemedeyiz...

Canım benim de ağrım sızım yoktu ama rahim ağzında yara varmış mesela. Doktorum fitil yazdı. Bence de ilk fırsatta doktora git, rahim ve yumurtalık kontrolün olsun. Hem de için daha rahat eder. Birliktelik konusunda da serbestsiniz dedi.

[QUOlyozgr, post: 47166967, member: 716520"]Canim benim sütum biraz fazla bebek emerken genzine kaçıyor çok tanzikli geliyor diye sagiyordum.sagdigimi da gün içinde biberonla vereyim dedim ama biberonu istemedi. Evet memurum ben ağustos ayında sonu doğum iznim bitiyor o zamana kadar biberona alışması lazim ben evde yokken günde bir sağdığım sütü içer diye.buzdolabına stok yaptim dediğin gibi de işte şimdilik çok da ihtiyaç duymuyoruz kullanmaya yazık ömrü kısalıyor sutlerin ziyan oluyor çevremdeki yeni doğum yapmış annelere teklif ettim al içir diye sanırsın hakaret ettim çok alındılar...[/QUOTE]
Ben yakin olsaydım almayı çok isterdim kızıma sadece bir ay süt verebldim gün de bir kez de kız kardeşim emziriyor

Canim bebegim cok kucukmus daha teşhis koyamayiz 2 ay sonra gel dedi, bayramdan sonra bi ultrason çekilecek belkide lenf bezi sismistir değerlendirelim her ihtimali dedi, şişlik olan tarafa yatirmaya özen gösterin felan dedi, kalça ultrasonu çekildi sorun çıkmadı şükür. Yani çok ciddi bir tedavi secilmedi. Nası anneyim farkedemedim diye kendime kiziyordum ama en erken halde farketmisim,bu kadar küçükken anlayıp getiren olmuyormuş pek. İnşallah ciddi sorunları olmaz yavrumun

İnşallah canım, Allah dermansız dert vermesin. Gelişmelerden haberdar et bizi de.. İnş minicik bir problemdir ve hemencecik geçer :KK36:

[QUOlyozgr, post: 47166967, member: 716520"]Canim benim sütum biraz fazla bebek emerken genzine kaçıyor çok tanzikli geliyor diye sagiyordum.sagdigimi da gün içinde biberonla vereyim dedim ama biberonu istemedi. Evet memurum ben ağustos ayında sonu doğum iznim bitiyor o zamana kadar biberona alışması lazim ben evde yokken günde bir sağdığım sütü içer diye.buzdolabına stok yaptim dediğin gibi de işte şimdilik çok da ihtiyaç duymuyoruz kullanmaya yazık ömrü kısalıyor sutlerin ziyan oluyor çevremdeki yeni doğum yapmış annelere teklif ettim al içir diye sanırsın hakaret ettim çok alındılar...
Ben yakin olsaydım almayı çok isterdim kızıma sadece bir ay süt verebldim gün de bir kez de kız kardeşim emziriyor[/QUOTE]

Dondurmaları falan bir kaba koyup kargoluyorlar. Sütler de o şekilde alınamaz mı

Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum malum kolik bizim minnak yeni yeni toparlanıyoruz gazımız azaldu bebeğinde uzayan anne sütüne bağlı sarılık olan varmı ??? Az bir oranla bizdede var ne kadar süreye geçti ve nasıl geçti biz 3 gün anne sütünü kestik mama yiyoruz inşallah düşecek beklemedeyiz...
Biz yasadik uzamis sariligi. bazi tahliller yaptirdi doktorumuz. Tahlillerde sikinti cikmadi sukur. Tahlillerde sorun olmayinca anne sutu sariligi olabilir dediler ama anne sutunu kesmemi kimse soylemedi. 43 gunlukken tekrar yaptirdik 8 e dusmustu. Doktorumuz artik gecer baya dusmus deyince bizde rahatladik. Tahlil kontrol falan gerek yok dedi. Sizin cok mu yuksek? Bide idrar ve kan tahlili yapildi mi cnm? Eger tahlillerde sikinti olursa ilac baslaniyormus. Insallah en kisa zamanda gecer.

[QUOlyozgr, post: 47166967, member: 716520"]Canim benim sütum biraz fazla bebek emerken genzine kaçıyor çok tanzikli geliyor diye sagiyordum.sagdigimi da gün içinde biberonla vereyim dedim ama biberonu istemedi. Evet memurum ben ağustos ayında sonu doğum iznim bitiyor o zamana kadar biberona alışması lazim ben evde yokken günde bir sağdığım sütü içer diye.buzdolabına stok yaptim dediğin gibi de işte şimdilik çok da ihtiyaç duymuyoruz kullanmaya yazık ömrü kısalıyor sutlerin ziyan oluyor çevremdeki yeni doğum yapmış annelere teklif ettim al içir diye sanırsın hakaret ettim çok alındılar...
Ben yakin olsaydım almayı çok isterdim kızıma sadece bir ay süt verebldim gün de bir kez de kız kardeşim emziriyor[/QUOTE]

Canim ben mng kargoda çalıştım 6 sene onlar bu konuda çok hassaslardi, sen
en yakın şubeye bi gidip görüş istersen hala dikkat ediyorlarmi. Daha önce haberle
re de cıkmıstı hasta bi bebek vardı annesi başka şehirde onlar için hergün özel ucak kaldırdılar süt bozulmadan cocuga ulaşsın diye

Selam kızlar :KK25:Nasılsınız görüşmeyeli? Ben yoğun bi şekilde geciriyorum günleri. Ela Bahar bize kolik sürprizi yaptı sebepsiz aglamalar,gaz problemi aglamalari, kucagina al beni aglamalari, kustum temizle aglamalari veee daha niceleri:KK57: nerdeyse bütün gün kucağımda hatta şu an kollarımda uyuyor mis kokulum:KK36: yatagına bırakınca başlıyor aglamaya hal böyle olunca akşama kadar yapışık ikiz gibi dolasiyoruz:KK19:@yesilcan86 işte bu sebeplerden dolayı sesim soluğum çıkmıyor:olamaz:
Yarın bebislerimizle gecirecegimiz ilk bayram. Simdiden herkesin bayramı kutlu olsun sizi ve minnak bayram sekerlerinizi kocaman öpüyorum :KK15::KK15:

Back