- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
- #57.081
canım Allah yardımcın olsun öncelikle sakin olmaya çalış sen gerildikçe bebeğin daha çok ağlar maalsf..benimki de akşamüstleri gece uykusuna yatana kadar yapıyo onu gezdiriyoruz ağlıyo yerine bırakıyoruz ağlıyo emzirmeye çalışıyorum ağlıyo her türlü ağlıyo en son yorulunca memeyi zorla sokuyorum ağzına söylene söylene emiyo :) sonra da uyuyup kalıyo..ayrıca dediğin gibi mememi dövüyo resmen.inşallah geçicek benimki gündüz de kısa kısa uyurdu iki gündür birşey keşfettim hemen paylaşayım: karnı tok altı temizken yatırıyorum yüzüstü biraz mızıldanıyo hoşuna gitmediği için sonra debelenirken uyuyo uyurken de sürekli alttan gaz çıkarıyo ve uyumaya devam ediyo uzun süre de uyumuş oluyo.yalnız ben sürekli yanındayım yüzüstü yatırmak sakıncalı diyolar ya ağzı burnu tıkanabilir diye o yüzden..Kızlar ben artık çıldırıcam bu bebekleya saatlerdir uğraşıyorum uyumuyor bir türlü. Memede uyurdu iki gündr memedeyken o kadar hareketli ki resmen beni dövüyor tekme eller hiç durmuyor. Gaz mı var me var lanet gelsin artık ne bu gazdan çektiğim benim ya. Kimsede görmedim benimki gibi huysuz bebek kucakta bile susmaz durmadan ağlar uyumaz iki aylık oldu iyileşeceğine her gün yeni bi huy çıkarıyo