2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar ben artık çıldırıcam bu bebekle :KK43: ya saatlerdir uğraşıyorum uyumuyor bir türlü. Memede uyurdu iki gündr memedeyken o kadar hareketli ki resmen beni dövüyor tekme eller hiç durmuyor. Gaz mı var me var lanet gelsin artık ne bu gazdan çektiğim benim ya. Kimsede görmedim benimki gibi huysuz bebek kucakta bile susmaz durmadan ağlar uyumaz iki aylık oldu iyileşeceğine her gün yeni bi huy çıkarıyo
canım Allah yardımcın olsun öncelikle sakin olmaya çalış sen gerildikçe bebeğin daha çok ağlar maalsf..benimki de akşamüstleri gece uykusuna yatana kadar yapıyo onu gezdiriyoruz ağlıyo yerine bırakıyoruz ağlıyo emzirmeye çalışıyorum ağlıyo her türlü ağlıyo en son yorulunca memeyi zorla sokuyorum ağzına söylene söylene emiyo :) sonra da uyuyup kalıyo..ayrıca dediğin gibi mememi dövüyo resmen.inşallah geçicek benimki gündüz de kısa kısa uyurdu iki gündür birşey keşfettim hemen paylaşayım: karnı tok altı temizken yatırıyorum yüzüstü biraz mızıldanıyo hoşuna gitmediği için sonra debelenirken uyuyo uyurken de sürekli alttan gaz çıkarıyo ve uyumaya devam ediyo uzun süre de uyumuş oluyo.yalnız ben sürekli yanındayım yüzüstü yatırmak sakıncalı diyolar ya ağzı burnu tıkanabilir diye o yüzden..

Kizlar bugun 40 imiz cikiyor. Burdan cok guzelseyker ogrendim bilgiler paylaştık dertlestik.simdi size bisey sorucam .ben dr a kontrole gitmedim. Dr umda gel demedi kontrol icin ama dikislerim iyi agrim sizim yok . Denize girmemde sorun olur mu. Bi de artik esimle birlikte olabikir miyim malum 4 aydir kardes olduk. Esim bisey demedi ama ben artik esimle eskisi gibi olmak istiym kusura bakmyin kimseye soramadim
Canım 40 çıkınca ne yaptınız banyo yaptırmak dışında. Ben hiç bilmiom

canım Allah yardımcın olsun öncelikle sakin olmaya çalış sen gerildikçe bebeğin daha çok ağlar maalsf..benimki de akşamüstleri gece uykusuna yatana kadar yapıyo onu gezdiriyoruz ağlıyo yerine bırakıyoruz ağlıyo emzirmeye çalışıyorum ağlıyo her türlü ağlıyo en son yorulunca memeyi zorla sokuyorum ağzına söylene söylene emiyo :) sonra da uyuyup kalıyo..ayrıca dediğin gibi mememi dövüyo resmen.inşallah geçicek benimki gündüz de kısa kısa uyurdu iki gündür birşey keşfettim hemen paylaşayım: karnı tok altı temizken yatırıyorum yüzüstü biraz mızıldanıyo hoşuna gitmediği için sonra debelenirken uyuyo uyurken de sürekli alttan gaz çıkarıyo ve uyumaya devam ediyo uzun süre de uyumuş oluyo.yalnız ben sürekli yanındayım yüzüstü yatırmak sakıncalı diyolar ya ağzı burnu tıkanabilir diye o yüzden..
Benimki deliriyor yere bırakınca deneyeyim bakalım bi nolcak valla aç kalıyorum resmen bu minnoşla beş dk bırakamıyorym

Benimki deliriyor yere bırakınca deneyeyim bakalım bi nolcak valla aç kalıyorum resmen bu minnoşla beş dk bırakamıyorym
Benim ben evinde çok huysuz ya beş dakka yatağın üstünde durmuyo hemen agliyo sadece yemek odaklı yasiyo gibi arada guluyoda biraz motive oluyorum yoksa kafayı yiycem

Kizlar bugun 40 imiz cikiyor. Burdan cok guzelseyker ogrendim bilgiler paylaştık dertlestik.simdi size bisey sorucam .ben dr a kontrole gitmedim. Dr umda gel demedi kontrol icin ama dikislerim iyi agrim sizim yok . Denize girmemde sorun olur mu. Bi de artik esimle birlikte olabikir miyim malum 4 aydir kardes olduk. Esim bisey demedi ama ben artik esimle eskisi gibi olmak istiym kusura bakmyin kimseye soramadim
Önce doktora git canm bence dikislere baksın

Kızlar ben artık çıldırıcam bu bebekle :KK43: ya saatlerdir uğraşıyorum uyumuyor bir türlü. Memede uyurdu iki gündr memedeyken o kadar hareketli ki resmen beni dövüyor tekme eller hiç durmuyor. Gaz mı var me var lanet gelsin artık ne bu gazdan çektiğim benim ya. Kimsede görmedim benimki gibi huysuz bebek kucakta bile susmaz durmadan ağlar uyumaz iki aylık oldu iyileşeceğine her gün yeni bi huy çıkarıyo
Canım benim kızda iki aylık oldu aynı şekildeyiz. Şimdiye kadar sorun yaşamadık memede iki haftadır süt bitince durmuyor uyumuyor. Sanırım büyüdükleri için daha çabuk bitiriyorlar memedeki sütü. O yuzden böyle yapıyorlar sanırım.

Kızlar bebisi gülmeye başlayan göz teması kurabilen var mı
Benimki yemisiki günlük gülüyor aguluyorbesikteyken ama omzuna aldinda asla nekadar bagirirsam bağır bakmıyor anlam veremedim doktora sorcam aynanın karşısına götürüyorum ozamn kendisine tepki veriyor çözemedim canm

Bebegin elleri acayip titriyor.dr da gitmek istemiyorum sebeple .normal midir kızlar sizce
Henüz kas kontrolü yani sinir sistemleri tam oturmadığı için oluyor olabilir. Bende mayis annesiyim :)

Çocuk gelişimine dair birçok konuyu blogumdada bulabilirsiniz.
bebeğin zeka ve tüm duyu gelişimini dil ve sosyal gelisimini sağlamak (2. aydan itibaren yapilacaklar)

Ağlayan bebegi susturmak
Kendi yatağında yatmasi
Doğum çatlakları v.b bir çok konu ile ilgili yazı bulunmaktadir. Aşağıdaki siteden bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bi merhaba deyim dedim herkese hayırlı bayramlar yavrularımizla nice bayramlara olsun inşallah
Biz memlekete gittik tatilde şunu anladjm ki insan kendini bebekle eve kapattikca daha çok boğuluyor inanın Sutum bile arttı orda çok sukur size tavsiyem olsun kapatmayın kendinizi eve ben bi de uzun yolu arabayla gittim ona rağmen iyi geçti hatta temiz havadan çok güzel uyudu yavrum evdekinden daha bol
Hepinizi opuyoruz sizi yanaciklarinizdan kuzuları da ayaciklardan

Back