- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.601
Canim yni doğanların kanı çık çabuk pihtilasirmis
Ben bir kere zeytin yağı sürüp beklettim bir kere de fucidin krem sürdüm her seferinde de kahverengi yeri ile birlikte ağzına almasına dikkat ettim kızımın çok şükür düzeldi.ben de onları yapmadan önce kaç gün çektim bigün baktım kızım kanlı kustu o Zaman aklıma geleni uyguladım.inşallah senin de çarçabuk geçerKızlar bebeğim ayın 5inde 2 aylık olcak.benim bu zamana kadar gögsümde çatlak olmamıştı ama 2-3 gündür çok kötü yarıldı göğüslerim.acıdan emziremiyom.gece sağ göğsümü emziremedim şişti oda mecbur emzirdim sonra ama ölüyom emerken bşldiğiniz bişwy varmı bunun için
Ben dört günlükken sarılık için kan aldırmaya gittim doktor gitmisken tüm testleri yapalım dedi kan alacaklar 4 tüp ilk tüpü aldılar ikinci tüpü taktılar kan akarken donuyor çok korktum yenidogandan hemşire geldi öyle söylemişti yeni doğanların kanı çabuk pihtilasirmis diye inşallah bebisinde önemli birşey yoktur mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine iyi dileklerin için teşekkürler :)
İğne takip tüpün içine damlattilar canım kan gelmeyince bileğine bastırdılar falan çokta büyük değil canım 43 tabi doktorlar daha iyi bilir ama inşallah benim dediğim gibidir birde tst sonuçları için tek hastahaneye bağlı kalma derim
ah kıyamam kuzuya yaTutmadılar mı bacaklarını falan nasıl dışarı çıktı ki aşı :/ biZimde bugün dr randevumuz vardı doktora sordum gitmeden ateş düşürücü vereyim mi diye verme her çocukta ateş olmaz olursa verirsin dedi birde fitil yazdı ama sağlık ocağındaki hemşirede gelmeden yarım saat önce ateş düşürücü verirsin demişti ne yapsam bilemedim..
Bacağından çıkmadı iğne kolundan çıktı çok hareket etti beceremedi kadın 2 kez deldi.. geldikten sonra saat 2 gibi bi çay kaşığı verdim bide şimdi verdim yatarken de ne olur ne olmaz diye ama çok şükür çok huzursuzlugü olmadı sanki bakalım bu gece nasıl gececekGeçer annesi boşver takılma. Ben diğer iki çocuğuma aşı öncesi veya sonrası ateş düşürücü vermedim aşı etkili olsun diye ve aşı olur olmaz hemşirenin yanında emzirdim. Çok ağlayıp sinirlenince de hafif ateş oluyo çocuklarda kızgınlıktan.
39olursa fitil atıyordum
bizde kaka kokmuyor sanırım, ya da bana kötü gelmiyor kokusu ki farketmiyorum :)
Benimkide kokuyor usutuyorsun diyorlar bazende yeşil kakasi eskimiş süt gibi kokuyorCanım ben ek gıdaya geçene kadar bebeklerin kakası kokmuyor diye biliyordum. Ama benim kızımın kakası doğduğundan beri hep çok kokuyor
kıyamam kuzuma ya, çok geçmiş olsun, umarım bi sorun çıkmaz. Bizde sadece topuk kanı alındı iki kere onda bile içim gitti benim. Hiç dayanamıyorum çocukların ağlamasına yaa..
Canim gunlerdir girip bakamiyorum.@rulemmavitepe ve arkadaşlar dr dan geldik daha kötü oldum, boyundaki çıkınti bebeğim makat gelisli olduğu için kan pihtilanmasi olmuş, merkezdeki ünv hastanesine sevk etti,takip altında olması gerekiyormus ilk egzersizle düzeltmeye calisacaklar olmazsa cerrahi müdahele yaparlar dedi. Onu geçtim attıkta daha kötü bişey saha öğrendim, çocuk dr u muayene etti ve kalbinde ufurum var dedi yani kalbi delikmis yavrumun, derecesi çok düşük ana yinede samsuna götürün buralarda cihaz yok onlar daha net tespit eder dedi, öyle kötüyüm ki, sabah devlete gitmistik şimdide özel hastaneye götürecem bakalım o ne diyecek, dua edin bize teyzeleri yavrum daha çok küçük nasıl kaldırsın onca tedaviyi
Canim o sut azalmasindan kaynaklanmiyor. Yani gece bagirip emmemesi.kızlar canımı çok sıkan bir durum var birkaç gündür. size danışayım. . kızım 25 günlük. sütüm çok zor geldi. az geliyor diye mamayla takviyeliyordum ama mamayı bırakmak için nefessiz memede tuttum . 15 günlükten sonra mamayı azaltmayaı başardım .son 5 gündür akşama kadar güzel emiyor. akşam 8.30 sıralarında artık çığlık atmaya başlıyor. öyleki gören memeden zehir akıyor zanneder.anlayamıyorum bütün gün var olan süt akşam birden nasıl kesilir. sonra mama veriyorum. bir süre sonra tekrar emziyorum gece 12 gibi dalıyor.bütün gün su içiyorum süt olsun diye
Tatlim ilk gece zor sonrasi kolay. Gerci sen atlattin bile sanirim. Bende oglumun3.5 aylikken sunnet ettirmistim.Kızlar oğlum yarın sünnet olcak.bende bir telaşki sormayın.sünnet derisi darmış sıkıntı yaratmadan yaptıralım dedik.ay çok fenayım kızlar dua edin ağrısız acısız atlatalım teyzeleri.varmı bizim gibi erken yaptırmayı düşünen.
Hic dikkat etmiyorum acikcasi.Butun annelere bi sorum olucak neler yiyorsunuz bebeginize gaz yapmamasi icin yani soyle soylim dogumdan sonra hangi yemekleri yemiyosunuz artik
Cok onmli canim bence ihmal etme yaptirArkadaşlar merhaba kalça ultrasonu çektiren var mı kontrol için çekiliyormuş radyasyon almasını istemiyorum 3. Aya kadar çekiliyormuş siz ne düşünüyorsunuz
Ev geldigimiz ilk gunler bi hafta boyunca kakasi yesildi. Ama oyle agrisi var gibide degildi. Sonra sariya dondu rengi.Kızlar bebeğimin kakası yeşil renkliydi şimdi anne sütü ile beslenen bebekte yeşil kaka neden olur??? Nette okuduklarım korkuttu beni ıkınma ve gaz problemi de var bebeğimin sizlerde oldu mu doktora gittiniz mi? Gitmeli miyim??
Oglumda yaptirdim rota asisi kizimda da kesinlikle yaptiricam.Kızlar rota virüsü asisi yaptıracak y da yaptıran var mı bir de 2. Ay aşılarla beraber ağır gelirse 3. Ay yaptırmayı düşünüyorum ben sma yaptırıp yaptırmamaya karar veremedim bilenler açıklaya bilir mi
Pooff fena kokuyor, alikaan ogurerek kaciyor yanindanKızlar bebislerinizin kakasi kokuyor mu nasıl kokuyor
Canım bende çok acı çektim ama bi kaç gün pompa ile Sağip verdim o arafa düzeldi sonra bi daha gerek kalmadıKızlar bebeğim ayın 5inde 2 aylık olcak.benim bu zamana kadar gögsümde çatlak olmamıştı ama 2-3 gündür çok kötü yarıldı göğüslerim.acıdan emziremiyom.gece sağ göğsümü emziremedim şişti oda mecbur emzirdim sonra ama ölüyom emerken bşldiğiniz bişwy varmı bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?