2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tesekkurederim. Usuturum diye korkuyorum ama. Birden giydirsem yada yavas yavasmi acsam :KK66:)
Sokağa cikarken nas cikariyorsunuz. Ne giyyor. Neyle geziyor.

canım bizim ev serin, arada elektrikli sobayı açıyoruz. O nedenle evde uzun kollu çıtçıtlı body ile çorap ve evin sıcaklığına göre bazen alt giydiriyorum. Dışarısı yanıyor o nedenle sadece sıfır kollu veya kısa kollu çıtçıtlı giydiriyorum. Çoraba bile gerek kalmıyor. zaten araba-puset ne ise onların içinde terliyor çocuklar. Rüzgar olursa da üzerine mom-easy bezini örtüyorum. Akşama kalırsak da penye battaniye. ;) sıcak sevmiyor çocuklar..

ben de aynı dertten muzdariptim, burda biraz içim rahatladı. 0-6 ay kullanım için olan oto koltuk ana kucağını 4. aydan sonra kullanabilirsin dedi gittiğim 3 farklı doktor. Bi saçma geldi bana. Araştırdım biraz burdan da sordum, arkasına ufak bi destekle gayet de kullanıyorum. Gideceğim her yere arabayla gitmek zorundayım veya dolmuşla. Elimde port bebe tarzı bişeyi taşımak hiç güvenli değil. Bir iki kere taşıdım ama bebek bir sağa bir sola çarptı durdu. Zaten elimde zaptetmesi çok zor, hiç güvenli gelmedi bana. bir de burdan bir arkadaştı sanırım amerikada oto koltuğu olmadan hastaneden çıkılmıyor gibi bişey demişti ve benim bütün yurt dışındaki arkadaşlarım doğduu andan itibaren kullandı. Sonuçta bebek orda da bebek burda da. Kısacası ben kullanmaya başladım, tabi yine de sen bilirsin.
Çok tşk ederim bnde izmire gıdıcem araçla orda da elimde tasıyamam bütün gün doktorlar zerre yardımcı değil :(

Arkadaslar bebegimin kan degerleri dusuk cikiyo sanirim bi kan hastaligi var cok uzgunum:KK43::KK43: bugin 6 tup alana kadar kollarini mahvettiler yavrumun o aciyla gozlerime bakisi vardi ki beni niye bunlarin elinden almıyorsun der gibi :KK43::KK43::KK43: tupleri zor doldurdular damla damla dolana kadar kizimin kani tuplerin icinde pihtilasiyodu insallah sonuclar yarin cikicak temiz cikar hic boyle bi durumla karsilasan ailesinde olan varmi lutfen cevap yazin :KK42:

Merhaba arkadaşlar benim minnos 52 günlük oldu size bişey danisacagim benim oğlan. Her saat başı meme emiyor ama 5 dakika sürüyor daha sonra ikinip ikinip birakiyor sütüm bol ağzından çektiğim an bile devam ediyor akmaya ama neden böyle 5 dk da bırakıyor anlamıyorum doyuyor mu acaba

ben erken yaptırmayı düşünüyorum ama araya ramazan girdi kaldı bizim işler. Bir de bebek aşırı bi huzursuz bu aralar. 7/24 emmek istiyor, emzik biberon kabul etmiyor. uyuyamıyor ağlıyor falan erteledik biraz. bir de hangi şehirdeydin sen? nerde yaptıracaksın? bebek sünneti yapan güvenilir bir yer bakıyorum ben de.
Ben afyondayım canım.dün oldu bizimki.gayet başarılı geçti.özel hastanede yaptırdık biz.alisklamp yöntemiyle oldu dikiş filan yok.özel bi bakım gerektirmiyo.sadece krem sürüyom.cumartesi günü klampıda çıkarttırcaz.tavsiye ederim canım.ameliyathaneden çıktığında filan hiç ağlamıyodu.sadece eve gelince biraz huysyzlandı.ağrıkesici verdik bugün daha iyi.

Merhaba kızlar!

işitme testini yine geçemedik, Ankaraya daha detaylı inceleme için sevk ettiler. Umarım duyu kaybı yoktur. Canım sıkıldı baya. Yetmezmiş gibi bir de huzursuzluk başladı bu aralar. Uyuyamıyor, sürekli emmek istiyor, mızır mızır ağlamaklı gece gündüz. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Yetişemiyorum hiç bişeye, uyuyamıyorum, bitkin düştüm biraz.

birinci ay aşısından sonra bacağında şişlik kalan oldu mu? 16sında olduk aşıyı, hala bacağı şiş. Çok derine soktu hemşire iğneyi, benim içim gitti. Hala şiş olunca da bi işkillendim. Normal mi ki? bu böyleyse ikinci ay iğnesi için başka bir aile hekimine geçiş yapıcam, bebeğim herşeyden daha değerli.

bir de 3 ay dolmadan sünnet yaptırmayı planlıyoruz. Ankarada bebek sünneti için tavsiye edebileceğiniz bi hastane veya doktor var mı kızlar?

yeşil kaka olayı konuşulmuş, bizim doktor normal sindiremediği zaman yeşile dönebilir kakası demişti. Ateş vs başka bir belirti yoksa sorun yok demişti, ama yine de kişiden kişiye değişebilir. doktora danışmakta fayda var.
Canım internetten bak istersem ali veli canoğlu diye bi doktor keçiörende yapıyomuş bizim yaptırdığımız yöntemle zaten bu yöntemi bulanda o.oraya bi bak istersen.

ah kıyamam kuzuya ya:KK43: Tutmadılar mı bacaklarını falan nasıl dışarı çıktı ki aşı :/ biZimde bugün dr randevumuz vardı doktora sordum gitmeden ateş düşürücü vereyim mi diye verme her çocukta ateş olmaz olursa verirsin dedi birde fitil yazdı ama sağlık ocağındaki hemşirede gelmeden yarım saat önce ateş düşürücü verirsin demişti ne yapsam bilemedim..
Canım benim kızımda hiç bi aşısı ateş yapmadı.her çocukta olcak diye bişey yok.geçen hafta oğlumada vurdurduk yine ateş filan yapmadı.

Arkadaslar bebegimin kan degerleri dusuk cikiyo sanirim bi kan hastaligi var cok uzgunum:KK43::KK43: bugin 6 tup alana kadar kollarini mahvettiler yavrumun o aciyla gozlerime bakisi vardi ki beni niye bunlarin elinden almıyorsun der gibi :KK43::KK43::KK43: tupleri zor doldurdular damla damla dolana kadar kizimin kani tuplerin icinde pihtilasiyodu insallah sonuclar yarin cikicak temiz cikar hic boyle bi durumla karsilasan ailesinde olan varmi lutfen cevap yazin :KK42:

kıyamam kuzuma ya, çok geçmiş olsun, umarım bi sorun çıkmaz. Bizde sadece topuk kanı alındı iki kere onda bile içim gitti benim. Hiç dayanamıyorum çocukların ağlamasına yaa.. :KK43:

Merhaba arkadaşlar benim minnos 52 günlük oldu size bişey danisacagim benim oğlan. Her saat başı meme emiyor ama 5 dakika sürüyor daha sonra ikinip ikinip birakiyor sütüm bol ağzından çektiğim an bile devam ediyor akmaya ama neden böyle 5 dk da bırakıyor anlamıyorum doyuyor mu acaba

gazı ya da başka bir sıkıntısı mı var acaba? kolik gibi bişey olduğu zaman da öyle oluyor, memeyi emerken ağlayarak bırakıyor çocuklar. Sonra doymadığı için tekrar emmek istiyorlar. Bir de hep aç olduğu için değil de belki yanında kalıp biraz huzur bulmak için de memede kalabilir. Süt her şeye çare diye düşünüyorlar galiba yavrucaklar, iyi gelecek sanıyorlar gibi..

Merhaba kızlar!

işitme testini yine geçemedik, Ankaraya daha detaylı inceleme için sevk ettiler. Umarım duyu kaybı yoktur. Canım sıkıldı baya. Yetmezmiş gibi bir de huzursuzluk başladı bu aralar. Uyuyamıyor, sürekli emmek istiyor, mızır mızır ağlamaklı gece gündüz. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Yetişemiyorum hiç bişeye, uyuyamıyorum, bitkin düştüm biraz.

birinci ay aşısından sonra bacağında şişlik kalan oldu mu? 16sında olduk aşıyı, hala bacağı şiş. Çok derine soktu hemşire iğneyi, benim içim gitti. Hala şiş olunca da bi işkillendim. Normal mi ki? bu böyleyse ikinci ay iğnesi için başka bir aile hekimine geçiş yapıcam, bebeğim herşeyden daha değerli.

bir de 3 ay dolmadan sünnet yaptırmayı planlıyoruz. Ankarada bebek sünneti için tavsiye edebileceğiniz bi hastane veya doktor var mı kızlar?

yeşil kaka olayı konuşulmuş, bizim doktor normal sindiremediği zaman yeşile dönebilir kakası demişti. Ateş vs başka bir belirti yoksa sorun yok demişti, ama yine de kişiden kişiye değişebilir. doktora danışmakta fayda var.

İnşallah duyu kaybı yoktur. Hemsirenin derin sokmasindan daha önemlisi iki parmagiyla bebeğin etini yukarda tutması öyle aşı yapması. Bence gidip aile hekimine göster yanlış aşı yapıyorsa hemsireyi uyarsin. Masaj yap bacağına, eskiden benim oglumda da olmuştu geçmişti. Insallah bişey olmaz.

Sagolun arkadaşlar Rabbim bu mubarek gunlerde kuzuma şifa gondersin insallah biseyi cok merak ediyorum topuk kaninda bisey cikmamisti topuk kani alinirken hemogram tahliline bakılmıyor mu ?
kıyamam kuzuma ya, çok geçmiş olsun, umarım bi sorun çıkmaz. Bizde sadece topuk kanı alındı iki kere onda bile içim gitti benim. Hiç dayanamıyorum çocukların ağlamasına yaa.. :KK43:

@Aygül_1991 geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonuçlar problem olmaz

LargeGemini LargeGemini geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz. Moralini yüksek tut bişey çıksa bile hemen tedavi olur umarım

Kızlar bebeğim ayın 5inde 2 aylık olcak.benim bu zamana kadar gögsümde çatlak olmamıştı ama 2-3 gündür çok kötü yarıldı göğüslerim.acıdan emziremiyom.gece sağ göğsümü emziremedim şişti oda mecbur emzirdim sonra ama ölüyom emerken bşldiğiniz bişwy varmı bunun için

Back