2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Cnm bizde yaptiracagiz sizin şikayetiniz neydi nasıl karar verdiniz yapmaya.bizim göbek fitigimiz da var doktor ucu ďar görünüyor sünnet ettirebilirsiniz dedi

Bizimde yarın 2. Ay aşımız bakalım nasıl olacak bende korkuyorum ve tek basimayim ilk asıDada Ağlamışti tek başıma eve nasıl gideceğimi sasirmistim umarım çok ağlamaz hiç kiyamiyorum
Çook üzülüyorum ya onlar ağlıyorlar ve bizim elimizden birşey gelmiyor Bende tek başıma gidicem ama bizim çok yakın sağlık ocağı 2 dakikalık yol Allahtan sonrasında da anneme geçicem.. canım buarada gitmeden yarım saat önce ateş düşürücü ver ben öyle yapıcam. Geçen ay hemşire öyle söylemişti bana internetten de araştırdım çoğu kişi böyle yapıyormuş ateşi en aza indirmek için

Cnm bizde yaptiracagiz sizin şikayetiniz neydi nasıl karar verdiniz yapmaya.bizim göbek fitigimiz da var doktor ucu ďar görünüyor sünnet ettirebilirsiniz dedi
Ben 2 aylikken yaptirmistim oglumu. Cok da memnunum. Cocuk hicbir agri sizi da hissetmedi. Cok rahatti yani. Kesinlikle tavsiye ederim.

Canım bizde geçen hafta cektirdik hamilelikte ki ultrason cihazinin aynisiyla kalcaya bakılıyor. Bence gerekli çünkü doğuştan olabiliyor cikiklik bebeklikten tedavisi kolay ileriki yaslarda daha zor.

Biz 29 haziranda hem boynu için hemde kalça ultrasonu için sıra aldık, çünkü bebegimin boyundaki egrilik kalça cikikliginada sebep olabiliyormuş mecbur cekilecek

ultrasonda radyasyon yok canım ses cihazı o yüxden hamileyede bebeğede çekilebiliyor

Canım ultrason radyasyon değil ses dalgası ile çalışıyor.
Teşekkür ederim sevgiler

Gazdan dolayı yeşil olur Can'ım icin rahat etmiyorsa yine de git ama gaz yeşil yapar

Kızlar rota virüsü asisi yaptıracak y da yaptıran var mı bir de 2. Ay aşılarla beraber ağır gelirse 3. Ay yaptırmayı düşünüyorum ben sma yaptırıp yaptırmamaya karar veremedim bilenler açıklaya bilir mi

Canım bizimde ucunda darlık vardı kontrole götürdük.çocuk doktoru fazla sürmez tıkanır dedi.bizde sıkıntı yapmadan yaptıralım dedik.dün oldu sünnetini.şuan gayet iyi.alisklamp yöntemiyle oldu.cumartesi aparatı çıkarttırcaz.darısı size olsun inşallah.

İki aylık aşısını yaptirdim çok ateşlendi sabah kadar uyumadim rota virusu asisinin ilk dozunu yaptırdım. İki dojtorada sordum iki aylık asilarlaberaber yaptirmam herhangi bir sorun yaratır mı diye yaptirabilirsin bi sikinti olmaz dediler inşallah bugun gecer ateimizi ateş dusurucu almayi unutmayin kizlar

Ben yaptırdım 2. Ay aşılarıyla beraber. Çok ağrı Ateş falan olmadı çok şükür. Sadece bütün gün melek gibi uyudu kızım:))

Canım maalesef gidip geldikten sonra gördüm mesajını o yüzden dediğini uygulayamadim .. çok ağladı yine offf koluna o kadar alamadı ama çok hareketliydi bi tane iğneyle çıkarttırdi dışarı gitti hepsi 2. İğnedede yarısı dışarı gitti bilmiyorum artık inşallah tutmuştur çok üzülüyorum ba aklama yapılırken iyice morardi katıldı çocuk ağlarken hemen eve geldik emzir dim ve uyudu ya rum şimdi haber vereyim dedim bende olmazsa kalkınca vericem Calpol vermedim yanlış mı yaptım acaba

guz_1 ve dagatesi diyet listesini sormuşsunuz arkadaşlar. listem yukarıdaki gibi ayrıca her gün en az 1 saat yürüyüş yapmamı istedi diyetisyen. gidebilirsen haftada 2 gün yüzme dedi. ben bebeği bırakıp gidemeyeceğimi söyledim tabii. aranızda imkanı olan varsa yüzme kas kütlesinin artmasında çok etkiliymiş. hedef ayda 3 ila 4 kilo. yarın bir hafta olacak benim başlayalı bu sabah tartıya göre 700 gr kaybetmiş görünüyordum. inşallah gerisi hızla gelir...

ah kıyamam kuzuya ya Tutmadılar mı bacaklarını falan nasıl dışarı çıktı ki aşı :/ biZimde bugün dr randevumuz vardı doktora sordum gitmeden ateş düşürücü vereyim mi diye verme her çocukta ateş olmaz olursa verirsin dedi birde fitil yazdı ama sağlık ocağındaki hemşirede gelmeden yarım saat önce ateş düşürücü verirsin demişti ne yapsam bilemedim..

Geçer annesi boşver takılma. Ben diğer iki çocuğuma aşı öncesi veya sonrası ateş düşürücü vermedim aşı etkili olsun diye ve aşı olur olmaz hemşirenin yanında emzirdim. Çok ağlayıp sinirlenince de hafif ateş oluyo çocuklarda kızgınlıktan.
39olursa fitil atıyordum

ben de chicco lteway travel sistem aldım bazalı, memnunum şimdilik, az yer kaplıyor, sağlam. kullanıyorum, bi sıkıntı çıkmadı şimdilik.

ben erken yaptırmayı düşünüyorum ama araya ramazan girdi kaldı bizim işler. Bir de bebek aşırı bi huzursuz bu aralar. 7/24 emmek istiyor, emzik biberon kabul etmiyor. uyuyamıyor ağlıyor falan erteledik biraz. bir de hangi şehirdeydin sen? nerde yaptıracaksın? bebek sünneti yapan güvenilir bir yer bakıyorum ben de.

çok geçmiş olsun, umarım bundan sonrası bebeğinle birlikte sorunsuz keyifli geçer. Güzel günleriniz olsun inşallah.

Arkadaşlar merhaba Bebek arabalarını ne Zaman kullanabılırız ben stokke marka aldım ana kucağı da var oto koltuğu olandan, ama doktorum ana kucağı kullanma bebeği reflü yapar dedı portbebe de almamıştım kolumda taşımaktan bayılsam dışarda yardım lütfen

ben de aynı dertten muzdariptim, burda biraz içim rahatladı. 0-6 ay kullanım için olan oto koltuk ana kucağını 4. aydan sonra kullanabilirsin dedi gittiğim 3 farklı doktor. Bi saçma geldi bana. Araştırdım biraz burdan da sordum, arkasına ufak bi destekle gayet de kullanıyorum. Gideceğim her yere arabayla gitmek zorundayım veya dolmuşla. Elimde port bebe tarzı bişeyi taşımak hiç güvenli değil. Bir iki kere taşıdım ama bebek bir sağa bir sola çarptı durdu. Zaten elimde zaptetmesi çok zor, hiç güvenli gelmedi bana. bir de burdan bir arkadaştı sanırım amerikada oto koltuğu olmadan hastaneden çıkılmıyor gibi bişey demişti ve benim bütün yurt dışındaki arkadaşlarım doğduu andan itibaren kullandı. Sonuçta bebek orda da bebek burda da. Kısacası ben kullanmaya başladım, tabi yine de sen bilirsin.

Merhaba kızlar!

işitme testini yine geçemedik, Ankaraya daha detaylı inceleme için sevk ettiler. Umarım duyu kaybı yoktur. Canım sıkıldı baya. Yetmezmiş gibi bir de huzursuzluk başladı bu aralar. Uyuyamıyor, sürekli emmek istiyor, mızır mızır ağlamaklı gece gündüz. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Yetişemiyorum hiç bişeye, uyuyamıyorum, bitkin düştüm biraz.

birinci ay aşısından sonra bacağında şişlik kalan oldu mu? 16sında olduk aşıyı, hala bacağı şiş. Çok derine soktu hemşire iğneyi, benim içim gitti. Hala şiş olunca da bi işkillendim. Normal mi ki? bu böyleyse ikinci ay iğnesi için başka bir aile hekimine geçiş yapıcam, bebeğim herşeyden daha değerli.

bir de 3 ay dolmadan sünnet yaptırmayı planlıyoruz. Ankarada bebek sünneti için tavsiye edebileceğiniz bi hastane veya doktor var mı kızlar?

yeşil kaka olayı konuşulmuş, bizim doktor normal sindiremediği zaman yeşile dönebilir kakası demişti. Ateş vs başka bir belirti yoksa sorun yok demişti, ama yine de kişiden kişiye değişebilir. doktora danışmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…