- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.561
Cnm bizde yaptiracagiz sizin şikayetiniz neydi nasıl karar verdiniz yapmaya.bizim göbek fitigimiz da var doktor ucu ďar görünüyor sünnet ettirebilirsiniz dediKızlar oğlum yarın sünnet olcak.bende bir telaşki sormayın.sünnet derisi darmış sıkıntı yaratmadan yaptıralım dedik.ay çok fenayım kızlar dua edin ağrısız acısız atlatalım teyzeleri.varmı bizim gibi erken yaptırmayı düşünen.
Çook üzülüyorum ya onlar ağlıyorlar ve bizim elimizden birşey gelmiyorBizimde yarın 2. Ay aşımız bakalım nasıl olacak bende korkuyorum ve tek basimayim ilk asıDada Ağlamışti tek başıma eve nasıl gideceğimi sasirmistim umarım çok ağlamaz hiç kiyamiyorum
Ben 2 aylikken yaptirmistim oglumu. Cok da memnunum. Cocuk hicbir agri sizi da hissetmedi. Cok rahatti yani. Kesinlikle tavsiye ederim.Cnm bizde yaptiracagiz sizin şikayetiniz neydi nasıl karar verdiniz yapmaya.bizim göbek fitigimiz da var doktor ucu ďar görünüyor sünnet ettirebilirsiniz dedi
Canım bizde geçen hafta cektirdik hamilelikte ki ultrason cihazinin aynisiyla kalcaya bakılıyor. Bence gerekli çünkü doğuştan olabiliyor cikiklik bebeklikten tedavisi kolay ileriki yaslarda daha zor.
Biz 29 haziranda hem boynu için hemde kalça ultrasonu için sıra aldık, çünkü bebegimin boyundaki egrilik kalça cikikliginada sebep olabiliyormuş mecbur cekilecek
ultrasonda radyasyon yok canım ses cihazı o yüxden hamileyede bebeğede çekilebiliyor
Teşekkür ederim sevgilerCanım ultrason radyasyon değil ses dalgası ile çalışıyor.
Gazdan dolayı yeşil olur Can'ım icin rahat etmiyorsa yine de git ama gaz yeşil yaparKızlar bebeğimin kakası yeşil renkliydi şimdi anne sütü ile beslenen bebekte yeşil kaka neden olur??? Nette okuduklarım korkuttu beni ıkınma ve gaz problemi de var bebeğimin sizlerde oldu mu doktora gittiniz mi? Gitmeli miyim??
Canım bizimde ucunda darlık vardı kontrole götürdük.çocuk doktoru fazla sürmez tıkanır dedi.bizde sıkıntı yapmadan yaptıralım dedik.dün oldu sünnetini.şuan gayet iyi.alisklamp yöntemiyle oldu.cumartesi aparatı çıkarttırcaz.darısı size olsun inşallah.Cnm bizde yaptiracagiz sizin şikayetiniz neydi nasıl karar verdiniz yapmaya.bizim göbek fitigimiz da var doktor ucu ďar görünüyor sünnet ettirebilirsiniz dedi
Ben yaptırdım 2. Ay aşılarıyla beraber. Çok ağrı Ateş falan olmadı çok şükür. Sadece bütün gün melek gibi uyudu kızım:))Kızlar rota virüsü asisi yaptıracak y da yaptıran var mı bir de 2. Ay aşılarla beraber ağır gelirse 3. Ay yaptırmayı düşünüyorum ben sma yaptırıp yaptırmamaya karar veremedim bilenler açıklaya bilir mi
Canım maalesef gidip geldikten sonra gördüm mesajını o yüzden dediğini uygulayamadim .. çok ağladı yine offf koluna o kadar alamadı ama çok hareketliydi bi tane iğneyle çıkarttırdi dışarı gitti hepsi 2. İğnedede yarısı dışarı gitti bilmiyorum artık inşallah tutmuştur çok üzülüyorum ba aklama yapılırken iyice morardi katıldı çocuk ağlarken hemen eve geldik emzir dim ve uyudu ya rum şimdi haber vereyim dedim bende olmazsa kalkınca vericem Calpol vermedim yanlış mı yaptım acabaÇook üzülüyorum ya onlar ağlıyorlar ve bizim elimizden birşey gelmiyorBende tek başıma gidicem ama bizim çok yakın sağlık ocağı 2 dakikalık yol Allahtan sonrasında da anneme geçicem.. canım buarada gitmeden yarım saat önce ateş düşürücü ver ben öyle yapıcam. Geçen ay hemşire öyle söylemişti bana internetten de araştırdım çoğu kişi böyle yapıyormuş ateşi en aza indirmek için
ah kıyamam kuzuya yaCanım maalesef gidip geldikten sonra gördüm mesajını o yüzden dediğini uygulayamadim .. çok ağladı yine offf koluna o kadar alamadı ama çok hareketliydi bi tane iğneyle çıkarttırdi dışarı gitti hepsi 2. İğnedede yarısı dışarı gitti bilmiyorum artık inşallah tutmuştur çok üzülüyorum ba aklama yapılırken iyice morardi katıldı çocuk ağlarken hemen eve geldik emzir dim ve uyudu ya rum şimdi haber vereyim dedim bende olmazsa kalkınca vericem Calpol vermedim yanlış mı yaptım acaba
Canım maalesef gidip geldikten sonra gördüm mesajını o yüzden dediğini uygulayamadim .. çok ağladı yine offf koluna o kadar alamadı ama çok hareketliydi bi tane iğneyle çıkarttırdi dışarı gitti hepsi 2. İğnedede yarısı dışarı gitti bilmiyorum artık inşallah tutmuştur çok üzülüyorum ba aklama yapılırken iyice morardi katıldı çocuk ağlarken hemen eve geldik emzir dim ve uyudu ya rum şimdi haber vereyim dedim bende olmazsa kalkınca vericem Calpol vermedim yanlış mı yaptım acaba
Mayis anneleri lütfen bana bebişleriniz için aldığınız ve çok memmun kaldığınız bebek arabalarini tavsiye edermisiniz .bebek arabası alacam yanlış ve memmun kalmicagim araba almak istemiyorum.aranızda iyikide almışım pişman değilim diyen arkadaşlar paylasirmi markalarını.lütfen
Kızlar oğlum yarın sünnet olcak.bende bir telaşki sormayın.sünnet derisi darmış sıkıntı yaratmadan yaptıralım dedik.ay çok fenayım kızlar dua edin ağrısız acısız atlatalım teyzeleri.varmı bizim gibi erken yaptırmayı düşünen.
Cok şükür. Ufak tefek sikintilar kaldi. 27 gun hasatanede yattim bebegimle beraber. Kabus dolu günlerdi. Hic kalkamam sandim ama rabbime sukurler olsun. Sol kulagimda isitme kaybi sol bacagimda aksama var ama zamanla gececegini söylüyorlar. Sik sik tedavime devam icin hastaneye gidiyoruz.
Arkadaşlar merhaba Bebek arabalarını ne Zaman kullanabılırız ben stokke marka aldım ana kucağı da var oto koltuğu olandan, ama doktorum ana kucağı kullanma bebeği reflü yapar dedı portbebe de almamıştım kolumda taşımaktan bayılsam dışarda yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?