2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam herkese sakinlesmis buralar. Nerdeyse bir haftalik gecmisi kisa surede gozden gecirdim.
@mavitepe @sevim1991 @guz_1 kizlar defne kizcemi sormussunuz.
Cok sukur sorunsuz geciyor evdeki gunlerimiz. Sorunsuz derken saglik acisindan soeunsuz. :-) Yoksa abisel durumlardan dolayi kiskanclik sorunlari yasadik bi hayli. Ama onlarda azaldi baya.
Defne kizcem 2 kg i devirdi cok sukur. Premature kiyafetleri dolduruyor artik. Baya ele avuca gelen bi bebe oldu :-)
Benim en buyuk skintim bu aralar giydirmek yani ne giydiricemi bilememek. Hava cok isindi yaniyoruz evde. Ama ben emin olamiyorum az m giydirsem cok mu oldu ortsem mi kalin mi ortsem ince mi. Birde ustunu degistirdikten hemen sonra pespese hapsurmya basliyor. Acaba usudugunden mi hapsurur? Yoksa kiyafetlerin tozumu hapsurtuyor? Sizde durumlar nedir?
Birde sicaklarin birden bu kadar bastirmasi bizi eve kapatti. Bibhafta oncesine kadar hergun cikip 2 saat gezinip geliyorduk. Simdi onuda yapamiyoruz. E birde ramazan o yuzden aksam gezmeside cok yapamiyrouz. Cunku iftardan hemen sonra Alikaan yatiyor.
Neyse iste kizlar boyle kosturmacali geciyor gunler.
Defne kizimdan bi fotoyla kapatayim mesajimi :KK200: uzerinde yenidogan yelegi var kizcemin. Hala yenidogan kiyafetler icin yolumuz var ama artik iconde kaybolmuyor hic olmazsa Eki Görüntüle 1851235
Yerim ben onu maşallah bebisimize

Biz ilk büyüme atağı dönemine girdik. Kızım zaten huysuz bir bebekti şuan tam bir canavar oldu. Çıldırırcasına ağlıyor, emerken ağlıyor memeyi sürekli çıkarıyor, uykuya bir türlü dalamıyor ve çok kısa uyuyor. Lütfen bir an önce geçsin :110::110:

Ay ay masallah nasil da buyumus. Darisi 5 kilolalara daha buyudugu saglik huzur dolu gunlere olsun insallah

Selam herkese sakinlesmis buralar. Nerdeyse bir haftalik gecmisi kisa surede gozden gecirdim.
Cok sukur sorunsuz geciyor evdeki gunlerimiz. Sorunsuz derken saglik acisindan soeunsuz. :-) Yoksa abisel durumlardan dolayi kiskanclik sorunlari yasadik bi hayli. Ama onlarda azaldi baya.
Defne kizcem 2 kg i devirdi cok sukur. Premature kiyafetleri dolduruyor artik. Baya ele avuca gelen bi bebe oldu :-)
Benim en buyuk skintim bu aralar giydirmek yani ne giydiricemi bilememek. Hava cok isindi yaniyoruz evde. Ama ben emin olamiyorum az m giydirsem cok mu oldu ortsem mi kalin mi ortsem ince mi. Birde ustunu degistirdikten hemen sonra pespese hapsurmya basliyor. Acaba usudugunden mi hapsurur? Yoksa kiyafetlerin tozumu hapsurtuyor? Sizde durumlar nedir?
Birde sicaklarin birden bu kadar bastirmasi bizi eve kapatti. Bibhafta oncesine kadar hergun cikip 2 saat gezinip geliyorduk. Simdi onuda yapamiyoruz. E birde ramazan o yuzden aksam gezmeside cok yapamiyrouz. Cunku iftardan hemen sonra Alikaan yatiyor.
Defne kizimdan bi fotoyla kapatayim mesajimi :KK200: uzerinde yenidogan yelegi var kizcemin. Hala yenidogan kiyafetler icin yolumuz var ama artik iconde kaybolmuyor hic olmazsa Eki Görüntüle 1851235

maşallah defne kızınıza... çabucak büyüyüp elinden tutup gezdiğiniz günler gelsin inşallah.

Maşallah Defneciğe :nazar:

Ay maşşallah kuzuma çok tatlı olmuş.büyümüş bal kız:KK200::nazar: canım ben oğlumu bi atlet bi şortla yada tek bezle yatırıyom çünkü ev felaket sıcak ona rağmen emerken yapışıyoz birbirimize:anne: hiç yazlık kıyafeti yok kuzumun bakıp alcam bu ara.

Günaydın kızlar benim oğlan 2 gundur bi huy edindi 4te uyanma bi gulucukler bi agular gece olduğunu anlasın diye karşılık vermemeye çalışıyorum ama olmuyo ki meme ağzında gülmeye çalışıyo sevimli sevimli.. neyse diyeceğim şu uykusu iyice açılıyor ve ben tekrar uyutmaya çalışıyorum dün aglamaktan yoruldu iyice kundak yaptım meme verdim uyudu bu sabah yok uyutamadim öyle yine yoruldum iyice omzuMDA şşş sesine uyudu bi günü bi gününe uymuyor sizlerin bi uyutma biçimi var mı artık bende tek şekilde uyutucam istikrarlı bi şekilde ..

Allah kolaylik versin canım. Benim bebek sıkıntılı biraz tortikollis yani boyun egriligi farkettiki. Takip altında olacakmış 1 sene boyunca, egzersizle düzeltmeye calisacaklar, 29 haziran itibariyle tedavisi başlayacak zor zamanlar bizi bekliyor Allah yardımcımız olsun valla
Allah şifa versin allah yardımcınız olsun canm

Günaydın kızlar benim oğlan 2 gundur bi huy edindi 4te uyanma bi gulucukler bi agular gece olduğunu anlasın diye karşılık vermemeye çalışıyorum ama olmuyo ki meme ağzında gülmeye çalışıyo sevimli sevimli.. neyse diyeceğim şu uykusu iyice açılıyor ve ben tekrar uyutmaya çalışıyorum dün aglamaktan yoruldu iyice kundak yaptım meme verdim uyudu bu sabah yok uyutamadim öyle yine yoruldum iyice omzuMDA şşş sesine uyudu bi günü bi gününe uymuyor sizlerin bi uyutma biçimi var mı artık bende tek şekilde uyutucam istikrarlı bi şekilde ..
Gunaydinn..
Bizim sson dört gündür akşam 9-10gibi uyku moduna geçiyor gece 2-3saat araliklarla uyanip emip tekrar uyuyor iki tur bu sekilde uyuduktan sonra sabah 5-6 civari gündüz bi uyu iki mizmizlanmalar basliyo gün icindede bi kere felan derin uyuyabiliyo baska derin dalamiyo uykuya bu durumdan memnunum simdilik eskiye nazaran daha iyi gece dinlenebiliyorum biraz hic degilse..
Uyutmak icinde kucakta evin icinde yürüye yürüye kac tur atıyorum bilmiyorum pispislayarak daliyo uykuya öyle alıştık maalesef..ritmik olarak ayni hareketti yappark pispislamak uykuya dalmayı kolaylaştırıyor havalar da cok etkili huysuzlasmalarinda

erik3588 erik3588 dedi:
Arkadaşlar merhaba bnm sıze sorum olucaktır 1 aylık bebeğim günlük kaka sayısı azaldı sizin Nasıl eskıden çok sık yapardı şimdi 2-3

Bizde bir aylik olduk ama değişme yok minimum 8

Kızlar rota virüsü asisi yaptıracak y da yaptıran var mı bir de 2. Ay aşılarla beraber ağır gelirse 3. Ay yaptırmayı düşünüyorum ben sma yaptırıp yaptırmamaya karar veremedim bilenler açıklaya bilir mi
Bende yaptircam verem aşısının olduğu gün aile hekimligide yapıyoruz dedi o zamn boşuna hastaneye gitmeye gerek yok ...bise olmaz dedi doktorum beraber yapılmasında bakcaz artık

Gunaydinn..
Bizim sson dört gündür akşam 9-10gibi uyku moduna geçiyor gece 2-3saat araliklarla uyanip emip tekrar uyuyor iki tur bu sekilde uyuduktan sonra sabah 5-6 civari gündüz bi uyu iki mizmizlanmalar basliyo gün icindede bi kere felan derin uyuyabiliyo baska derin dalamiyo uykuya bu durumdan memnunum simdilik eskiye nazaran daha iyi gece dinlenebiliyorum biraz hic degilse..
Uyutmak icinde kucakta evin icinde yürüye yürüye kac tur atıyorum bilmiyorum pispislayarak daliyo uykuya öyle alıştık maalesef..ritmik olarak ayni hareketti yappark pispislamak uykuya dalmayı kolaylaştırıyor havalar da cok etkili huysuzlasmalarinda
Benim eşim uyutacaksa o da evde tür atarak uyutuyo ama alisacak kadar çok uyutmamistir genelde oğlum emer ve gaz çıkarmak için omzuma aldığımda kendiliğinden uyuyacaksa uyur uyumayacaksa bakınır ama böyle bi sorun çıkınca artık uyutma yöntemi arayışlarına girdim zor bişey seçmek istemiyorum mesela tur atmak tamam güzel ama şimdi 5 kilo çocuk atarız nolcak ama 10 kilo olunca istemices başka yollar Arıcas sonrada neden uymuyor bu çocuk :-)

Merhaba kızlar!

işitme testini yine geçemedik, Ankaraya daha detaylı inceleme için sevk ettiler. Umarım duyu kaybı yoktur. Canım sıkıldı baya. Yetmezmiş gibi bir de huzursuzluk başladı bu aralar. Uyuyamıyor, sürekli emmek istiyor, mızır mızır ağlamaklı gece gündüz. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Yetişemiyorum hiç bişeye, uyuyamıyorum, bitkin düştüm biraz.

birinci ay aşısından sonra bacağında şişlik kalan oldu mu? 16sında olduk aşıyı, hala bacağı şiş. Çok derine soktu hemşire iğneyi, benim içim gitti. Hala şiş olunca da bi işkillendim. Normal mi ki? bu böyleyse ikinci ay iğnesi için başka bir aile hekimine geçiş yapıcam, bebeğim herşeyden daha değerli.

bir de 3 ay dolmadan sünnet yaptırmayı planlıyoruz. Ankarada bebek sünneti için tavsiye edebileceğiniz bi hastane veya doktor var mı kızlar?

yeşil kaka olayı konuşulmuş, bizim doktor normal sindiremediği zaman yeşile dönebilir kakası demişti. Ateş vs başka bir belirti yoksa sorun yok demişti, ama yine de kişiden kişiye değişebilir. doktora danışmakta fayda var.
C anmmm çok geçmiş olsun ya allah yardımcınız olsun

Arkadaslar bebegimin kan degerleri dusuk cikiyo sanirim bi kan hastaligi var cok uzgunum:KK43::KK43: bugin 6 tup alana kadar kollarini mahvettiler yavrumun o aciyla gozlerime bakisi vardi ki beni niye bunlarin elinden almıyorsun der gibi :KK43::KK43::KK43: tupleri zor doldurdular damla damla dolana kadar kizimin kani tuplerin icinde pihtilasiyodu insallah sonuclar yarin cikicak temiz cikar hic boyle bi durumla karsilasan ailesinde olan varmi lutfen cevap yazin :KK42:
:((ayya o yazdığın cümleye çok üzüldüm canm benimya inan ben kzma yapilan igneye dayanamıyorum seni cok iyi anlıyorum allah yardimciniz olsun

Back