2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaşlar merhaba kalça ultrasonu çektiren var mı kontrol için çekiliyormuş radyasyon almasını istemiyorum 3. Aya kadar çekiliyormuş siz ne düşünüyorsunuz
ultrasonda radyasyon yok canım ses cihazı o yüxden hamileyede bebeğede çekilebiliyor

merhaba canım, ben cuma günü diyetisyene gidip liste aldım. doğumda 17 kilo aldım. doğumda gide gide 4 kilo gitti. 13 kilo fazlam var. moralim çok bozuluyor. geçenlerde bir komşum; "ayy bebeği doğurmadın galiba, içerde unutmuşsun sanki" diye aklınca espiri yaptı. bozuk olan moralim iyice çöktü. ilk çocukta kilolar hemen gitmişti 1er 2şer bunda yaş faktörü de var tabi kilolar yapışınca liste aldım. akşam eşim gelince bebeği bırakıp 1 saat yürüyüş yapmaya da başladım. en azından 5-6 kilo versem moralim yerine gelecek.

merhaba canım, biz Mamas & Papas Urbo bebek arabası ve besafe otokoltuğu aldık. otokoltuğu bağlantı aparatı ile bebek arabasına takılıyor. Mothercarede kampanya vardı görünce çok beğenerek almıştım. çok çok memnunum hem şık, hem kullanışlı ve çok sağlam, hem de hafif ve katlanınca az yer kaplıyor. çok ekonomik değil ama oğluma 3 bebek arabası eskittim. o yüzden bir sefer alıp, sağlam birşey almak istedim...

Tesekkurederim. Usuturum diye korkuyorum ama. Birden giydirsem yada yavas yavasmi acsam )
Sokağa cikarken nas cikariyorsunuz. Ne giyyor. Neyle geziyor.
Canım ben elini ayağını bacaklarını sürekli kontrol ediyorum. Hep çok sıcak. Sen de kontrol eder vücut ısısına göre giydirirsin.
Dışarı çıkarken de body oluyor sadece. Ama ana kucağının üstünü Müslin battaniye ile örtüyorum. Güneş varsa sadece bacaklarını açık bırakıyorum d vitamini için.

Kilolar benim de canımı çok sıkıyor. Ama sütüm azalır korkusu yüzünden bir şey yapmıyordum. Rica etsem listeni paylaşabilir misin?

Haklısın canım valla vakitt bulunamıyor bebişlerden artık en azından ben öyleyim ay girmeyeli emojilerde değişmiş bizim 2 gün sonra 2. Ay aşımız var biraz korkuyorum açıkcası ateşten annemde kalıcam ogün.. Burda yaptıran tavsiye edebileceği şeyler olan var mı kızlar

Dengesiz sey!!! Ne kadar dusuncesizce. Listeni bizle de paylasir misin yeterince duzgun yiyor muyum diye suphe ediyorum bazen. Kilolar icin spor yapmak lazim ama pek mumkun olmuyor suan icin

Kızlar bebeğimin kakası yeşil renkliydi şimdi anne sütü ile beslenen bebekte yeşil kaka neden olur??? Nette okuduklarım korkuttu beni ıkınma ve gaz problemi de var bebeğimin sizlerde oldu mu doktora gittiniz mi? Gitmeli miyim??

Kesinlikle baby2go pinna Deluxe

Bizimde yarın 2. Ay aşımız bakalım nasıl olacak bende korkuyorum ve tek basimayim ilk asıDada Ağlamışti tek başıma eve nasıl gideceğimi sasirmistim umarım çok ağlamaz hiç kiyamiyorum

Canım zaman zaman bizde de oluyor yeşil kaka. Doktora sordum, normal dedi.

Bizimde yarın 2. Ay aşımız bakalım nasıl olacak bende korkuyorum ve tek basimayim ilk asıDada Ağlamışti tek başıma eve nasıl gideceğimi sasirmistim umarım çok ağlamaz hiç kiyamiyorum
Biz de pazartesi vurulduk birinci ay aşısını. Kızım da çok ağladı. Hemen ardından hastanede emzirdim. Sakinleşip uyudu. Ama bütün gün çok huzursuzdu.

Ben ilk aşısını yaptırmaya giderken biraz süt sagdim biberona koydum, asıdan sonra ağzına verdim hemen sakinlesti, bende tek başına gitmiştim aglasa eve kadar kötü olurdum

Merhaba canim teşekkür ederim merak edip sordugun için :) oğlum 2 bucuk aylik oldu cok şükür gaz sancilari var hala bir de kafası yamuldu karnimda sıkışmış oyle dedi fizik tedavici (turkcesi bu oluyor galiba) bebegi bas bas bagirtti adam oyleki elinden cekip alacaktım ama kulaklarinin yerleri bile farkli bir asagida biri yukarida.Olmazsa kask veririz dedi kafasini surekli sag tarafa ceviriyor.

Sen nasılsın bebegin nasıl?

Ah ah ayni dertlerden muzdaribiz. Birbirimize destek olalim. Bu yazda boyke gecsin bakalim. Benim evde yuruyus bandi var 3 lo priz alip bende baslicam en kisa surede. Disari cikmam imkansiz. Izmir yaniyor.
.

Canim bizdede ayni sorun var. Ama netten arastirdim asiri beslenmeden oluyormus. Bagirsaklarda işlenen kaka sari işlenmeyen kaka yesil oluyormus. Ama doktora sormadim. Bebegim de herhangi bir sorun yok gibi. Ates vs gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…