- 24 Temmuz 2007
- 1.240
- 1.716
- 333
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.541
ultrasonda radyasyon yok canım ses cihazı o yüxden hamileyede bebeğede çekilebiliyorArkadaşlar merhaba kalça ultrasonu çektiren var mı kontrol için çekiliyormuş radyasyon almasını istemiyorum 3. Aya kadar çekiliyormuş siz ne düşünüyorsunuz
emseyde mi takibin yapıldı canım?Kurtköyde ersoy veya emsey tavsiye edebilirim
merhaba canım, ben cuma günü diyetisyene gidip liste aldım. doğumda 17 kilo aldım. doğumda gide gide 4 kilo gitti. 13 kilo fazlam var. moralim çok bozuluyor. geçenlerde bir komşum; "ayy bebeği doğurmadın galiba, içerde unutmuşsun sanki" diye aklınca espiri yaptı. bozuk olan moralim iyice çöktü. ilk çocukta kilolar hemen gitmişti 1er 2şer bunda yaş faktörü de var tabi kilolar yapışınca liste aldım. akşam eşim gelince bebeği bırakıp 1 saat yürüyüş yapmaya da başladım. en azından 5-6 kilo versem moralim yerine gelecek.Oncelikle herkese selam sizleri gerçekten.cok ozledim.
Okadar az zaman kalıyor ki uzun uzun okuyamiyoruz yazilanlari. Yeni yeni bebis duzene girecek sanirim 22 sinde tam 2 ay doluyor.gunesimin minnos nasil guzel ve masumsum ayyyy yeriz biz onlari.
Simdi ben 10 kilo kaldi üstümde bunun icin birseyleryapma zamani geldi diye dusunuyorum. Diyet guruplarina katilaniniz varmi ? Yada burdanmi devam edelim konulara hem diyet hem bebek.
70_79 kilo arasindakiler gurubundan devam edicem yoksa diyet konusuna.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
Umarim tum bebeklerimiz.iyidir. ama
@neff1316 canim zeynamizi ayriyetten merak ediyorum. Nasil kuşumuz.
Mayis anneleri lütfen bana bebişleriniz için aldığınız ve çok memmun kaldığınız bebek arabalarini tavsiye edermisiniz .bebek arabası alacam yanlış ve memmun kalmicagim araba almak istemiyorum.aranızda iyikide almışım pişman değilim diyen arkadaşlar paylasirmi markalarını.lütfen
Canım ben elini ayağını bacaklarını sürekli kontrol ediyorum. Hep çok sıcak. Sen de kontrol eder vücut ısısına göre giydirirsin.Tesekkurederim. Usuturum diye korkuyorum ama. Birden giydirsem yada yavas yavasmi acsam)
Sokağa cikarken nas cikariyorsunuz. Ne giyyor. Neyle geziyor.
Canım ultrason radyasyon değil ses dalgası ile çalışıyor.Arkadaşlar merhaba kalça ultrasonu çektiren var mı kontrol için çekiliyormuş radyasyon almasını istemiyorum 3. Aya kadar çekiliyormuş siz ne düşünüyorsunuz
Kilolar benim de canımı çok sıkıyor. Ama sütüm azalır korkusu yüzünden bir şey yapmıyordum. Rica etsem listeni paylaşabilir misin?merhaba canım, ben cuma günü diyetisyene gidip liste aldım. doğumda 17 kilo aldım. doğumda gide gide 4 kilo gitti. 13 kilo fazlam var. moralim çok bozuluyor. geçenlerde bir komşum; "ayy bebeği doğurmadın galiba, içerde unutmuşsun sanki" diye aklınca espiri yaptı. bozuk olan moralim iyice çöktü. ilk çocukta kilolar hemen gitmişti 1er 2şer bunda yaş faktörü de var tabi kilolar yapışınca liste aldım. akşam eşim gelince bebeği bırakıp 1 saat yürüyüş yapmaya da başladım. en azından 5-6 kilo versem moralim yerine gelecek.
Haklısın canım vallaYa buralar nekadar ıssızlasti, kimse bebekten başını kaldırıp bi selam veremiyormu, şuan herkesin durumunu merak ediyorum. Bizim baciligimiz doğum yapana kadarmiydi. @miranda_1986 @NicksizYumurtaCadiKazani @cancat @Berenebru @pambix @cananarya @candanotecann @barok-bi @bkalp @cigercikedisi @umudum10 @Karabocugum guz_1 dygctn04 @balliceviz @mgul @htcsell15 @Lorenaa @cilem32 @kzbnvemira @Minipiti @fasulyemayisi @Mjdmjd @keser84 @Strawberry_83 @MSDG Vildan_mina @MELISTOPRAK @esmerim0786 @Wiwi @yesim_figen @hevinroza @yagmurr_damlasi @60gelsin kumsal ve Lavin bu kadar insan nereye kayboldu, bi halinizden haber verin canlar, kk sizsiz çok ıssız
merhaba canım, ben cuma günü diyetisyene gidip liste aldım. doğumda 17 kilo aldım. doğumda gide gide 4 kilo gitti. 13 kilo fazlam var. moralim çok bozuluyor. geçenlerde bir komşum; "ayy bebeği doğurmadın galiba, içerde unutmuşsun sanki" diye aklınca espiri yaptı. bozuk olan moralim iyice çöktü. ilk çocukta kilolar hemen gitmişti 1er 2şer bunda yaş faktörü de var tabi kilolar yapışınca liste aldım. akşam eşim gelince bebeği bırakıp 1 saat yürüyüş yapmaya da başladım. en azından 5-6 kilo versem moralim yerine gelecek.
Kesinlikle baby2go pinna DeluxeMerhaba mayis anneleri.kısmetse bende ağustos annesi olcam.bu aralar bebek arabası bakıyoruz ve çok kararsız kaldım.sizden ricam hepiniz bu sureci aştınız bebek arabalarını aldiniz kullaniyorsunuz.biz şu markayı aldık çok çok memmun kaldik diyecek arkadaşlar lütfen paylaşırmı.sizce en iyisi en kullanılışlisi hangi marka.lütfen kısada olsa cevaplarinizi
Bizimde yarın 2. Ay aşımız bakalım nasıl olacak bende korkuyorum ve tek basimayim ilk asıDada Ağlamışti tek başıma eve nasıl gideceğimi sasirmistim umarım çok ağlamaz hiç kiyamiyorumHaklısın canım vallavakitt bulunamıyor bebişlerden artık en azından ben öyleyim ay girmeyeli emojilerde değişmiş bizim 2 gün sonra 2. Ay aşımız var biraz korkuyorum açıkcası ateşten annemde kalıcam ogün.. Burda yaptıran tavsiye edebileceği şeyler olan var mı kızlar
Canım zaman zaman bizde de oluyor yeşil kaka. Doktora sordum, normal dedi.Kızlar bebeğimin kakası yeşil renkliydi şimdi anne sütü ile beslenen bebekte yeşil kaka neden olur??? Nette okuduklarım korkuttu beni ıkınma ve gaz problemi de var bebeğimin sizlerde oldu mu doktora gittiniz mi? Gitmeli miyim??
Biz de pazartesi vurulduk birinci ay aşısını. Kızım da çok ağladı. Hemen ardından hastanede emzirdim. Sakinleşip uyudu. Ama bütün gün çok huzursuzdu.Bizimde yarın 2. Ay aşımız bakalım nasıl olacak bende korkuyorum ve tek basimayim ilk asıDada Ağlamışti tek başıma eve nasıl gideceğimi sasirmistim umarım çok ağlamaz hiç kiyamiyorum
Bizimde yarın 2. Ay aşımız bakalım nasıl olacak bende korkuyorum ve tek basimayim ilk asıDada Ağlamışti tek başıma eve nasıl gideceğimi sasirmistim umarım çok ağlamaz hiç kiyamiyorum
Ya buralar nekadar ıssızlasti, kimse bebekten başını kaldırıp bi selam veremiyormu, şuan herkesin durumunu merak ediyorum. Bizim baciligimiz doğum yapana kadarmiydi. @miranda_1986 @NicksizYumurtaCadiKazani @cancat @Berenebru @pambix @cananarya @candanotecann @barok-bi @bkalp @cigercikedisi @umudum10 @Karabocugum guz_1 dygctn04 @balliceviz @mgul @htcsell15 @Lorenaa @cilem32 @kzbnvemira @Minipiti @fasulyemayisi @Mjdmjd @keser84 @Strawberry_83 @MSDG Vildan_mina @MELISTOPRAK @esmerim0786 @Wiwi @yesim_figen @hevinroza @yagmurr_damlasi @60gelsin kumsal ve Lavin bu kadar insan nereye kayboldu, bi halinizden haber verin canlar, kk sizsiz çok ıssız
merhaba canım, ben cuma günü diyetisyene gidip liste aldım. doğumda 17 kilo aldım. doğumda gide gide 4 kilo gitti. 13 kilo fazlam var. moralim çok bozuluyor. geçenlerde bir komşum; "ayy bebeği doğurmadın galiba, içerde unutmuşsun sanki" diye aklınca espiri yaptı. bozuk olan moralim iyice çöktü. ilk çocukta kilolar hemen gitmişti 1er 2şer bunda yaş faktörü de var tabi kilolar yapışınca liste aldım. akşam eşim gelince bebeği bırakıp 1 saat yürüyüş yapmaya da başladım. en azından 5-6 kilo versem moralim yerine gelecek.
Kızlar bebeğimin kakası yeşil renkliydi şimdi anne sütü ile beslenen bebekte yeşil kaka neden olur??? Nette okuduklarım korkuttu beni ıkınma ve gaz problemi de var bebeğimin sizlerde oldu mu doktora gittiniz mi? Gitmeli miyim??
Cnm benimki de nerdeyse 2 aylık aynı durum bende de var günde 2 defa kakasini yapıyorArkadaşlar merhaba bnm sıze sorum olucaktır 1 aylık bebeğim günlük kaka sayısı azaldı sizin Nasıl eskıden çok sık yapardı şimdi 2-3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?