canım benimki de öyle. kaka yaparken aglıyor. gazı filan da yok kabız da değil.
kaka yapmayı ögrenirken de böyle zorlanırlarmış. o yüzden karnını ovarak vs yardımcı olmaya çalışıyorum ya da emziriyorum bu onu sakinleştirebiliyor kimi zaman..
canımcım öncelikle bebişine geçmiş olsun.
bu arada benim aldıgım ana kucagı baby2go , şu 2 li set olanlardan. travel set yani.
içinde bebek ne kadar alttan destek bişiler de koysam 2 büklüm oluyor. rahat edemiyor gibi geliyor bana. emniyet kemeri ile benimki de sabitleniyor ama minicik cocuk için içindeki kemerler çok büyük geliyor. biraz büyümeden asla güvenemicem ve yalnız dışarı çıkarken çekine çekine çıkacağım gibi. ilk haftalar daha 11 günlükken cıkmıstık sakince uyudu ama geçenki minik kaza beni çok korkuttu. fakat yılmamalıyım biliyorum
bizim doktor devit verdi ve hiç sorunsuz kullanıyoruz canım. günde 3 damla.
canım çok çok geçmiş olsun.
umarım ciddi bişi yoktur.
benim kızımda da doktor üfürüm var dedi . takip kartına bile yzmışlar 6/1 oranındaymış.
sordum. çok az oldugu için takip edeceğiz. yeni doganlarda bir miktar olması normal dedi. çok korkutmadı bizi. bence sen de rahat olmaya çalış . madem çok azmış
doktorlar her ihtimali degerlendiriyorlar canım , malum..
iki büklüm oluyor benim kız da. rahatsız değil gibi ama boynu filan iki büklüm olunca ben onu öyle görmekten rahatsız oluyorum
gerçi ana karnında da benzer hallerdeydiler ama.. bilemedim