- Konu Sahibi CadiKazani
- #56.441
Cocuk doktoruna canim.Bebeğin için nerde baktırıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuk doktoruna canim.Bebeğin için nerde baktırıyorsun
Bilen biri su konusuna açıklık getirse:)
Canım sordun mu bende merak ettim şimdi sanki orayı yolmusta kan oturmuş gibi duruyo ama büyüdükçe geçer bence
OglunuAllah yardımcın olsun. İnsanın canı saydığı insanlar bile sıkıntı olabiliyorken sorunlu bir kayınvalide daha da zordur. Ama sorunu ne, sen o haldeyken hangi konuda nasıl kavga çıkarıyor merak ettim
Beni kiskaniyor, tek erkek cocuk ailesinde. Annem ben yatıyorum die kalmsk zorunda , onun kalmasını da kisaniyor. Ogluyla kavga ediyor, sonra olayi bana donduruyor. 3kez yapti, ogluda bi sey demeyince devam ediyor, lohusa halimle bi de bunu cekiyorum. Dikişlerim acildi die tekrar dikis atildi , iyilesemedim normsl dogumdu. Hakaretler ediyo bana . Lohusa halimle bunlari yapiyor, dugun zamaninda yapmisti, bu yaptiklarinin vebalini nasi verecek merak ediyorum canim. Dun aglamaktan gözlerim sisti , lohusa ve emziren kadina bunlsri yapmak vok günah, bela beddua bile okudu bana ve cocuguma. Allah ona gösterecek, ayağa kalksam gelmez zaten, annm var die ogluyla aksam gelip, sabah gidiyor. Kiskancligin bu kadari isteAllah yardımcın olsun. İnsanın canı saydığı insanlar bile sıkıntı olabiliyorken sorunlu bir kayınvalide daha da zordur. Ama sorunu ne, sen o haldeyken hangi konuda nasıl kavga çıkarıyor merak ettim
Süt ya da mama fark etmez canım kandakı sodyumunu yükseltiyor bebeklerın bobrekkere zararlı bu da 6 aydan once verılmez hem verınce ıctıgı sütun ya da mama yı daha da sulandırmıs gıbı oluyorsun besın degerı kalmıyor zaten mama suyla yapılıyo ne alakası var mama yıyınce su icmesı gerekmez zararlı yani. Başta benim göğüslerim çok yara oldu başta bizde 1 2 gün aralarda toplasanız 5 biberon 60cc mama verdik şimdi iiyim allah şükür ama mama verdim diye su vermem gereki mi herkes dışardan mama verdin suda vermartık normal insan gibi suya ihtiyacı var bende korktum 2 gündür hiç du vermedim bebeğime sadece emzirdim cünki
Kesinlikle su vermedim ben, benim sutum 4 5 gün sonra geldi mecbur mama verdik daha sonra sut az olduğu için mama destekli anne sütü şuan mümkün mertebe sadece anne sütü veriyorum. Su yok canım dr sakin vermeyin dediKızlar önce mama verip şimdi sadece anne sütü olarak devam edenler bebeğinize su veriyomusunuz
çok saol canım kafamdaki soru işaretleri gittiKesinlikle su vermedim ben, benim sutum 4 5 gün sonra geldi mecbur mama verdik daha sonra sut az olduğu için mama destekli anne sütü şuan mümkün mertebe sadece anne sütü veriyorum. Su yok canım dr sakin vermeyin dedi
Ay ne moral bozucu uyuz bi doktor muş .neyse gecer inşallahCanım öyle bişey sürmeden geçermi bilemiyorum ama doktor bebeği görünce kızdı hiç iyi bakamamışsın dedi hergün hergün banyo yaptırmamı söyledi sebebi de güya iyyi bakamamışım bebeğime
Evet benmkj de sıcaktan olabilir . Ben de su pamukla sildim geçer inşallahCanım Merhaba benim bebeğim bugün 58 günlük oldu aynı sivilceler oğluma da vardı bizim Dr ya çok otunun yada sıcak tutuyorsunuz dedi sıcak tutmuyorum dedim ama evet çok öpüyorum gerçekten dedim 3 hafta önce karar verdik günde 1 kere öpmek hakkımız olacak dedik başka öpmedik optirmedik bide yıkarken ben yüzüne çok su değdiemiyor dum gözüne kaçar aman bişey olur diye yüzünde her yıkamada çok hafif elimde kopukleyip yıkadım krem filan kullanmadım 1 haftada zaten kirmiziliklari sonmustu şimdide bazıları siyah nokta gibi oldu ama sonuç olarak geçti bende pazartesi o siyah nokta gibi kalanları sorucam doktora bakalım ne dicek
Canım sağolasın cevap için . Sanırım aynısı. Benim de Göbek üstü de var gibj. Dediğin gibi ben de ıslak pamukla siliyorum .doktor yok kuzum buralarda. Uzaklara götürmek lazım bebemi. İnşallah rabbim başka sıkıntı göstermesinvorones canım benzer kabarcıklar bizim oğlanın yanağında da vardı. Aynısı mıdır bilemem ama doktora gittiğimizde tamamen normal annenin hormonları bebeğe geçiyor dedi. Sadece pamuğu suyla ıslatıp sildim günde bir veya iki kere hepsi o. Geçti iki güne. Krem ilaç kullanmadım ben. Arada oluyor, hatta sadece yüzünde değil göbek üstü kısımda da oluyor. Tabi aynısı olmayabilir, sen yine de doktoruna danış derim
![]()
Aynen Nerelerdesin
Hayret birsey ya aman boşver diyeceğim ama kıyaslama bende de var kıskançlık hat safhada oluyor galiba o anne idi şimdi sende annesin ama destek olması lazım offf adları boş yere kaynana değil galibaEvet canim normal, dikisler tutmadi 2hafta sonra yeniden atildi, oturamiyorum. Yatıyorum. Oglunu annemin bizde kalisini , bebegi , surekli kendiylw beni kiyasliyor. Hakaret ediyo bana lohusa halimle. Obur dünyada vebalini nasi vericek merak ediyorum
Canim 1 ayda ancak toplayacaksin benim 1 ay yarın bitiyor ama hala karnima dokununca ağrı hissediyorum bazen de hafif ağrım oluyor benim agrilarim hafifleyince ağrı kesici birakmistim ama Parol en zararsız ağrı kesici bebeğe de zararı yok o yüzden kullan bence hem ateş yapmasını önlüyor.Kizlar bugun 17 ..gunumz ben hala yan yatmak da zorluk çekior ve karnım açısından günlük bitane parol ağrı kesici içiyorum. Var mj benim gibi olan. Sezeryan acılar ı engelleri bitsin Artik ya. Bebemi rahatlıkla emzirmek istiyorum artık karnıma değecek korkusu olmadan