- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.221
Canim 20 dakikadan fazla emzirme göğsünü çünkü sonrasında laktozlu ve gaz yapıcı süt geliyor çok ediyor diye seviliyor ama gaz yapıcı sur en son geliyor eğer dolu ise diğer gogse geçmekte fayda var 20 dakika sonrasında diğerine geçmedi öneririm.Çok iyi kilo almış maşallah ,,, emzirme suren ve emzirme aralığın nasıl,,,ben bir rutin tutturamadım. Gece benimkini uyanduramiyom.4 saat emmedigi oluyor. Sonra kalkınca da tek gogsum yetiyo diğerini almiyo ve sızıyo. Yağlı sütü alsın diye uzun emziriyom. Bu sefer de Yorgun dusuyo paşam...
Merhaba anneler, hepinizin gözü aydın bebelerinizi sağlıkla kucağınıza aldınız çok şükür. Ben 31 haftalık hamileyim, ilk hamileliğim sezeryan oldu ne yazıkki, ama bu kez normal doğum deniycez bi aksilik olmazsa. Aranızda sezeryan sonrası normal doğum yapan varmı sormak istedim.. Bol emzirmeli az gazlı günler diliyorum hepinize
Teşekkür ederim cnm dikkat ederim doktora gittik ama herhangi bir tedavisi yokmus 2 yaşına kadar düzelmese ameliyat dedi gobek iltihabı için de göz merhemi verdi bi yandan pişik oldu bi yandan ben gribim ona bulasirsa nasıl toparlicaz bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım. Kızımın İsilikleri iki günde geçti cildi tam Bebek cildi gibi oldu. Çok dua ettim sana.Çok teşekkür ederim. Aynı dilekler senin için ve tüm anneler için olsun İnşAllah. Umarım sizde de işe yarar. Bizim çocuk doktorumuz önerdi. Özellikle yüze de kullanabilir miyiz diye sordum. Rahatlıkla kullanabilirsiniz dedi.
Rica ederim canım. Sevindim geçmesine. İnşAllah hep sağlıklı olur yavrularımız :)Çok teşekkür ederim canım. Kızımın İsilikleri iki günde geçti cildi tam Bebek cildi gibi oldu. Çok dua ettim sana.
Merhaba arşivden buldum sizi bende 12 haftalık gebeyim ende kalınlığı 2.5 çıktı ve Dr burun kemiğini göremedi ikili test yaptırdık sonuçlar haftaya çıkacak sizde bir düzelme oldu mı?Ense için 2 altında olmalı yine de şüphelendirdi beni dedi ve burun kemiği göremediği için korktum asıl olarak. İkili mutlaka yaptır dedi onu da haftaya yaptırıcam
Can'ım kaka çiş sayısı kaç olmalı bızde de sarılık var ara ara artıyor sonra düşüyor delicem sarılık değeriniz kaç cıkmıstıDoğru canım. Biz bugün 14 günlük olduk. 2. Hafta Dr kontrolumuze gittik. Bana da artık zorla kaldirmana gerek yok dedi Dr. Biz sarılık geçirdik hafif. Sariligimiz geçti 11. Günde. Bebeğin kaka ve çiş sayısı da normal. Ayrıca kilo da almış. Dr dedi ki bebek bariz şekilde besleniyor. O artık sana söyleyecektir ne zaman acıktığini.
Benimki normalde 3 saatte bir uyanıyor. Ama geceleri bir kere 3.5-4 saat kadar uyuyor. Onların büyümek için de uykuya ihtiyacı var. O yüzden bebeğin kilo alımı normalse kaldırmaya gerek yok.
çok emiyordur canım fazlasını çıkarır doktora da danış tabi sanmıyorum ama gerekli görürse reflü olup olmadığına baktırır.Kızlar bebeğim emmeden sonra kusuyor ya sizde de var mı durum 20 günlük olduk bugün
Hayatım ben yurt dışındayim sanırım burda değerler farklı birimlerle ölçülüyor. Bizim en yüksek 176 çıktı. Sonra 116 ya düştü ve sarılık geçti dediler. Sanırım Türkiye de 10 üzerinden bir değerlendirme var.Can'ım kaka çiş sayısı kaç olmalı bızde de sarılık var ara ara artıyor sonra düşüyor delicem sarılık değeriniz kaç cıkmıstı
Canim yatarak emzirmek bebekte gazi arttiriyormusAyrica @Sherrysherrylady cok tsk ederim dunku emzirme onerin icin. Yatarak mukemmel emzirdim. Benbrahat kiz rahat cok sagol. Sutum de gittikce artiyor massallah mamayi azaltiyrm artık.
Bende öyle oldum canım benimde tam kanamam kesildi derken yine oldu birkacgun sürdü tekrar kesildi ama hala hafiften bir akıntı varKizlar 45 gun oldu dogum yapali ama onbes gun once falan kanama bitmisti sadece akinti geliyodu. Gece kanama gelmis neden olabilir sizce ya da boyle olan var mı
Neyi kullandınız isilik için canımÇok teşekkür ederim canım. Kızımın İsilikleri iki günde geçti cildi tam Bebek cildi gibi oldu. Çok dua ettim sana.
İslikleri hafif giydirmeme ve hergün yıkamama rağmen geçmemişti kuzumun.Neyi kullandınız isilik için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?