- Konu Sahibi CadiKazani
- #55.441

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy maşşallah bayıldım çok tatlılar.ne yakışıklı bi oğluş o öyle kuzum benim.benim kızda o gün konuşuyo kardeşiyle canım kardeşim annem seni iyiki doğurmuş diyo.allah ayırmasın bidaha canım benim.Selaam kizlarr.
Cokk sukur cuma gunu oglen kizcemi evimize getirdik. Yogunluktan degilde teknolojik sıkıntidan dolayi bi turlu yazamadim size.
Kizimin eve gelmesine ennn cok abisi sevindi.
Beni o kadar mutlu ettiki alikaan ona baktikca icim titriyor.
Anne defne cok guzel anne ben defneyi cok swviyorum deyip duruyor.
Birde nasil panik azicik oksursun defne anne ne oldu defneye bisey mi oldu diye panikliyor gelip sirtina vuruyor.
Nasil hasretmis meger. Hem defne ye hemde benim evde olmama.
Cok sukur bugunumuze.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Cok kiymetli onlar.
Cocuklarimiz saglikla mutlulukla buyusunler insallah
Bu da kucuk abi askim oglum alikaan imla minnak kizcvem defnemEki Görüntüle 1839347
Hayallerdeki tablo çok şükür resmedilmişSelaam kizlarr.
Cokk sukur cuma gunu oglen kizcemi evimize getirdik. Yogunluktan degilde teknolojik sıkıntidan dolayi bi turlu yazamadim size.
Birde nasil panik azicik oksursun defne anne ne oldu defneye bisey mi oldu diye panikliyor gelip sirtina vuruyor.
Cok sukur bugunumuze.
Bu da kucuk abi askim oglum alikaan imla minnak kizcvem defnemEki Görüntüle 1839347
Voronescim inşallah istediğin gibi bir doğum olur. Sen sezeryana hazırsın gibi geliyor. Ben değildim, o yüzden zorlandım. Bir de ben epidural ve spinal karışık oldum. Çünkü normal doğum için epidural istemiştim ama yeterince etki etmediği için spinal de aldım az miktarda.Canımmmm duşunu alabildin mj. Yaran ne alemde. Sancın oluo. Mu. Ay ben hala sezeryan fikriñde sabitimm. Bakam bebem çarşamba ya kadar normal gelmek isterse korkuyim
Ayy seviyorum seni ve devin i
Sezeryanda iyilesmek zman aliyor canim evet. Ama hergun daha iyi hissediceksin.
Bu arada ben alikaan i gecen yil agustosta memeden kestigimden kizcede hic meme agrisi yasamaidm. Ama alikoda 40 gun cektim.
Allah kolaylik vrsin meme agrisi biseye benzemiyuor
Evet canim oydu. Bende merak ediyprum.@Ookatan di sanırım anestezi olumsuz etkilemişti nasılsın acaba arkadasim
Ayy çoook tatlılar maşallahSelaam kizlarr.
Cok sukur bugunumuze.
Doğum yapanlar kaçıyo yazmıyo diyordum ama grçektem gelenden gidenden dolayı yatamadım daha canım çıkmış durumda bi bebekle uğraşıyorum bi gelenlerle oğlum zaten kıskançlıktan beni yedi bitirdi şu zamn geçsede gelen gidenler bi bitseeee bıktımmmmmm kendime çocuklarıma kalmak istıyorum artık![]()
Evet canim oydu. Bende merak ediyprum.@Ookatan di sanırım anestezi olumsuz etkilemişti nasılsın acaba arkadasim
Mirandacim gozyaslarimi tutamadim okurken.@msgulerr cim biraz önce hemşireye nasıl emzirdigimi sordum. Gayet başarılı dedi. Devin i bir memede en fazla 15-20 dk tutuyorum. Memede uyumasına asla izin vermiyorum. Uyursa uyandırıyorum. Kimi zaman çenesine kimi zaman burnuna dokunuyorum. Kimi zamanda ayağını sallıyorum. Arada eğer süt yuttugunu duymazsam göğsümü 3 sn de bir sıkarak kompres ediyorum. Böylece onun yapamadığı zamanlarda daha ileriden süt vermiş oluyorum. Bir meme 15 dk. Arada 10 dk gaz çıkarma seansı sonra öbür memede 15 dk. Her iki üç saatte bir bu kadar emiyor.
Voronescim inşallah istediğin gibi bir doğum olur. Sen sezeryana hazırsın gibi geliyor. Ben değildim, o yüzden zorlandım. Bir de ben epidural ve spinal karışık oldum. Çünkü normal doğum için epidural istemiştim ama yeterince etki etmediği için spinal de aldım az miktarda.
Benim en çok zorlandığım ilaçların yan etkileri oldu. Ameliyathanede beni hazırladiklari sırada çok kustum. Sonra da çok titreme yaşadım. Bütün ameliyat boyunca tir tir titredim ve çenemi kontrol edememek beni çok endiselendirdi. Ama eşimi yanıma aldıklarında biraz daha iyiydim. Onun elimi tutuyor olması bana güç verdi. Bir de eşimin baba olduğu anı görmek çok güzeldi. Ben perde arkasında ne olduğunu anlamaz iken eşim birden bebeğimiz çıktı ve sana benziyor dedi. Gözleri doldu. Bu çok güzel bir bebek diye bas bas bağırıyordu. Resmen o saniye baba oldu. Ve sonra devin i verdiler kucağına. Bem bağlı olduğum için onları izleyebildim sadece. Annecik bak. Annecik bak. Diye diye oğlunu sevdi. Çok özel bir andı. Sanırım asla unutamam!!
Ilk 24 saat duş almama izin vermediler. Ama ameliyattan çıktıktan sonra hemşireler beni sıcak su ile sildi. O yüzden çok rahatsız değildim. Ama ilk dusum ilaçtan daha iyi geldi bana. 12 saat içinde ayağa kaldırdılar beni. O zaman rahat yürüdüm çünkü hala bir çok ilaç vardı sistemimde ve ben ağrı hissetmedim.
Açıkçası ağrı sondanin çıkarılmasıyla çok arttı. Safram kendi kendine bosalmayinca birden ağrı hissetmeye başladım. Çişimi yapmakta da zorlandım. Ama o da bir gün falan sürdü. Ben ilaç almayı sevmediğim için de zorlandım. Dr um bu konuda ikna etti beni. Şimdi iki saatte bir ağrı kesiic alıyorum ve yavaş yavaş da olsa hareket ediyorum. Oturup kalkmak hala zorluyor. Ama dikişlerim iyi durumdaymis. Zamanla hepsi düzelecek.
Yani geldi geçti Voronescim. Ben ne yaşadığımı anlamadığım için zorlandım. Ama sen zorlanmazsin. Çünkü bunları bekliyorsun.
Bu arada epidural bana baş ağrısı yapmadı. İlk 24 saat kaşındım yan etkisi olarak. Bu sırada yüzümü cizmisim kasimaktan. Ama bunu farkeden hemşire bana hemen alerji hapı verdi ve kasintim geçti.
Kucuk meleklerimiz artik bizimle mirandacim. Bundan sonrasi hep daha keyifli olucak.Neffcim sanırım kaybettiğim mesajlardan biri de sana yazdığımdi. Ali kaanin ve defnenin resmini gördüğüm an inan bana kalbim iki tık daha az attı. Defne nin eve geliş günü ile devin in geliş günleri aynı. Ve ben çifte mutluluk yaşadım 26 mayis da! Umarım bu güzellikler daim olur. Senin benim ve burdaki tüm arkadaşlarımız için.
Yarın taburcu oluyorum. Daha uzun uzun okuyacağım mesajları. Tekrar bakacağım o minnak fotoya. Ali kaan kucağında Defne altın bulmuş küçük bir elf gibi duruyordu. Öyle mutlu!
Bebeler hayatimizi ele gecirdiSelamlar kızlar, uzun zaman oldu giremedim hiç. Ev kalabalık epey de karışık. Bebeğin düzeni tam oturmadı, kullanma klavuzunu çıkarmaya çalışıyoruz hala. Neden ağlar, ne zaman acıkır ne kadar yemelidir, benden o kadar süt çıkar mı ve dahası. Ama tek bir dudak büzmesi, tek bir gülümsemesi alıp götürüyor yorgunlukları uykusuzlukları. Fırsat buldukça girmeye çalışırım.
Bu arada kimler doğurdu kimler beklemede hala çok merak ediyorum, kısaca bi göz gezdirmeye çalışıcam, öpüyorum herkesi![]()
Ne tek ne kalabalik. İkiside zor.mavitepe dün aklımdan geçirdim yapıyordur acaba diye:)) kalabalık olmak iyi sanki ben tektim çok zorlandım
Selaam taze anneler ve mayisin son gunlrinde meleklerini bekleyen son mayis anneleri.
Benim Defne kizimin tahmini dogum tarihi 26 mayisti. Kizcem o gune dek beklemek istemedi erkenden geldi. Ama yinede o tarihi kendine ikinci dogum tarihi secti kizcem.
26 mayis cuma gunu bi aksilik olmazsa taburcu olucak benim minik kusum. Bizlerden dualarini eksik etmeyen teyzelerimize cook tesekkur ederiz.cook operiz sizi
Birde kizcem oda isisinda vucut isisnji koruyabiliyor mu diye denemek icin acik yataga alinmisti birde kiyafet giydirmislerdi. Size minnak kizcemin ilk kiyafetli halinide gostermek istiyorum. 1540 gr lik minnak defnem
Eki Görüntüle 1838036