2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hemen toparlanms olman ne güzel. . Dikişin yok sanirim. Spinal sezeryan de bebeğin ilk anını gorebiliosun.bebek anestezi den etkilenio mu ki bilmiom ben . Tabi gönlüne göre olmuş. Unutulmayacak acılar mutluluklar yasamissin en doğalindan. Allahım sağlık versin.

Senin oğlan yolu şaşırmış olmasın canım yinede sen ışığı aç tatlım nolur nolmaz
Alttan vereyim ışığı diyorsun ahahahah :) eşim de aynı fikirde!
Bilemiyorum yaaa. Geçen hafta hakikaten daha asagidaydi sanki. Benim bu hafta mide yanmalarim ve nefes darlıklarim başladı yine. Ayrıca kaburgama tekmelerde geri döndü
Ya çok büyudu bu çocuk. Ya da hakikaten yer değiştiriyor. Bilemedim.

Az önce eşime aynı şeyi söyledim. Bugün karnım daha yukarıda. Hiç nefes problemi yaşamamıştım bugün nefes alamıyorum. Neden yukarı çıktı ki bu bebiş?
Bilmiyorum yaaa bende aynı durumdayım. İki haftadır mide yanması yoktu. Bu hafta yine başladı. Bu gidişle hazirana dayaniriz biz

İnanırmısınız benımle bugün ıkı cümlede nefestim daraldı ve kaburgam acıyor yıne ve aşırı hareketli Bebek öyle böyle değil
Aynen çıkacak sağ taraftan. Ayakları bi yanda bi üstte sürekli geriniyor.hep bi hareket. Bugün saat 6 gibi nstye girdim hersey normaldi. Hadi artık başlasın doğumlar :)

Millet çatır çatır doğuruyor bizimkiler aşağı incegine yukarı çıkarıyor. Ağızdan mi çıkacaklar????

Belli ki çok da iyi bir annesin :))
Ben de çocukları çok sevmişimdir kendimi bildim bileli ama yeğenim olduğundan beri ben 30 yaşından önce dogurmam dedim. 29 yil 8 aylıkken dogurucagim :) bebiş erken geldi de bizim :))

Kızlar herkese tek tek teşekkür ederim ancak uyucam inş vakit bulunca tek tek cevap yazcam inş .. Göbegim son bi kaç gün eşim bile asagida diyodu . 1 hafta önce de az aşağı inmiş dedi doktor. Ağrılarım adet ağrısi ile başladı gün boyu devam etti ara ara akSam a daha şiddetli sancılar olarak devam etti ama hep duzensiz di .. 5 cm açıklığa kadar sanırım istenen düzende girmedi ama şiddeti arttı .. düzene girsin diye hafif suni sancı verildi..Nisan gelmişti bi gün önce zaten suyu doktor patlattı acilma artsın diye.. şimdilik bi kadar öpüyorum hepinizi ..

Çok güzel bir doğum hikayesi olmuş. Kızın analı babalı büyüsün, ömürlü olsun insallah. Çok da bekletmeden gelmiş. Darısı bizim başımıza olsun

Haydaaa ne güzel bitmişti benim mide yanmalarim! Bugün mide yanmasına bir de bulantı eklendi. O neydi ki öyle!! Akşam 10:30 gibi dayanamayacağım şekilde uykum geldi. Uzun zamandie ilk defa da yastık görür görmez uyumuşum. İki saat sonra öksürerek uyandım. Mide yanmasinin yani sira bulantısı da eklendi. Cikartiyordum Az daha. Boğazım tahriş oldu. Şimdi de acisindan uyuyamıyorum.
Benim karnım hakikaten yukarı çıktı yaaa

Selam kızlar,
Kizimi genel anestezi altinda sezaryen ile.dünyaya getirdim.
3,5 kilo.civari 54 cm.
Ikimizde iyiyiz benim agrilar.haric.
Masallah sutumuz de.geldi.
Herkese sevgiler
Gözünüz aydın sherry, çok sevindim: Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Dikişlerin de hemen iyileşsin inş.

hayırlı olsun kurtulmuşsunuz:) normal doğumdada epidural yapıyorlarmış. siz öyle mi yaptırdınız?

Epidural yaptırmadım. 7cmden sonra sancılar şiddetlenince istedim ama ebe bir saatlik bir süreç kaldı epiduralsiz devam edeceğiz dedi. Epiduralsiz normal doğum oldu.
Ağrı eşiğiniz düşükse yada açılma azsa epidural tavsiye ederim.

Millet çatır çatır doğuruyor bizimkiler aşağı incegine yukarı çıkarıyor. Ağızdan mi çıkacaklar????

Ayaklarını yukarı alıp doğum pozisyonuna mı giriyorlar acaba? Dr 40a kadar kalmasa iyi olur dedi. Bir an evvel gelsin sağlıkla istiyorum. Aslında hamilelikte çok güzel içimde hareket etmesini çok seviyorum o yüzden hiç foğsun bir an önce modunda olmadım ama bir sorun olmadan doğ kozım artık bir an önce. Bak annen normal doğum yapmak için ne çabalar sarf etti.

ilk doğumumdan sonra inan aynı duyguları ben de yaşadım. Allah analı babalı büyütsün canım

Bugün bende de aynı problem var canım gece mide yanmasından uyuyamadım en son saat 4ü gördüm şimdide fena mide bulantısıyla uyandım hanileliğin başına döndüm sandım.kontrole gidiyoruz şimdi bakalım ne durumdayız

Mrb taze annisler . Size bi sorum olacaktı bebeğimin emmesi gayet iyi ama dünden beri iki göğsümde sisti ve semsert..
Bebeğim sol göğsümü çok guzel emiyo ama sağ göğsümü tutmayı bi türlü başaramıyor.
Ve ne kadar çekerse ceksin karnı sağ tarafta doymuyor.
Sebebi nedir ki aynı durumu yaşamış olan var mı ? Ne yapmam gerekiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…