- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.921
Bebişinin iyi olmasına sevindim gözünaydın canımMerhaba biz 20 günlük olduk oğlum iyi çok şükür doğduğu gibi ameliyat oldu biliyorsunuz kcuck bedeniyle ne zor günler atlattik ama Rabbim bize bağışladı onu hersey öyle ilerledi ki biz bile anlamadik türkiyenin en iyi doktorlarının kucağına düştük şimdi hersey yolunda kontrollerimize gidip geliyoruz insallah daha da iyi olacak
Canım sık sık emzir zorla uyandır emzir hem sütün artsın diye hem sarılık olmasın diye. Sarılık da bebekte uyku yapar bilgin olsun canımBenimkide maşallah çok az ağlıyor ama çok uyuyor, 2 saatte bir uyandır karnini doyur yoksa sarılık olur dediler hastaneden, uyandirabilene aşk olsun, cok uğraşıyorum zorla doyuruyorum, cok uyuyor ya normalmi acaba, biz daha 6 gunluguz. Sutumde 2 gün geldi bugün yine kesildi, mama vermek istemiyorum kuzuma
cnm bebek sarılıktan uyur okadar uyandıramazsın gerekirse şırıngayla mama ver ben bilmiyordum bebeğim uyuyor diye seviniyordum sarılığımız 19 a çıktı 6gunlukken hastaneye yattık ardından sıvı almadığı için idrar yolu enfeksiyonu oldu 6 tane antibiyotik iğne yedik ne olur bebeğini beslemeyi ihmal etme sut yoksa mama verBenimkide maşallah çok az ağlıyor ama çok uyuyor, 2 saatte bir uyandır karnini doyur yoksa sarılık olur dediler hastaneden, uyandirabilene aşk olsun, cok uğraşıyorum zorla doyuruyorum, cok uyuyor ya normalmi acaba, biz daha 6 gunluguz. Sutumde 2 gün geldi bugün yine kesildi, mama vermek istemiyorum kuzuma
Ben rahmime düştüğünden beri hasretim bebeğime. Ondan bu sabirsizligim :))Hep kokluyorum öpüyorum anca hareketleniyorum gerci. Dikisler anca izin veriyor. Altini.hep babanesi ve babasi aldi simdiye. Bana 1 kez nasip oldu ama artik.o minik ayaklar benimmm..
Kiz ben seni rahatlatmak istemistim. Guya.
Ama daha beter hasretini deprestirdim.
Haydaaa
Cok.teşekkürler canim.
Önerini kesinlikle not alıyorum.
Bu arada taburcu olduk,eve geldik. Minigim sonunda bizimle evimizde.
Esimde cok tatli pimpirik bir baba oldu.
Yeni.haline.bayıldım
Sen bi doktora git hemen bence. Zehirlenmiş gibisin. Bir gün de dört kilo iyi degilSabahtan beri su içsem affedersiniz çıkarıyorum 4 kilo vermişim bi günde napmalıyım sizce serum falan mı kullanayım. Dün akşam lahmacun yemiştim o dokundu belli ki hiç hastaneyle uğraşmayım dinleneyim mi
Sen bi doktora git hemen bence. Zehirlenmiş gibisin. Bir gün de dört kilo iyi degil
Evet ikizler kesinleşti Artık :) ama öyle ya da böyle bebeğimizi sevicezz. Başka şansımız zaten yok ki :)miranda_1986 ikizlere kaldık. Benim SATa göre 25mayısti .kiz ya erken olur derken ultrasonda hep 6 haziran 10haziran çıktı. Zaten 8haftalık gittiğimde 5haftalık görünmüştü daha kalp atışı yoktu. Yani benim bebeğin suyu duzelirse haziran annesi olacam.
Oğlumdan tam 3yas kızımdan 7buçuk yaş küçük olacak. Kızım geceleri uyanıp ağlıyor. Karabasanlar başladı. Kaygısını uyanıkken saklıyor galiba gece ağlamasına uyanıyoruz. Oğlum henüz farkında değil ama yaman bi oğlum var. Ablasını yanıma yatirtmaz opturtmez. Beni zor günler bekliyor. Insallah kolaylaşır. Bunalınca babanneye yolluyorum ikisini. Yine öyle yaparım herhalde...
Senin oğlan yolu şaşırmış olmasın canımAy kıyamam nası acitmislar!!
Bilmiyorum yani dediğim gibi ben geceleri çok dikkat edemiyorum. Zaten çok uyuduğum yok ve saatte iki kere çişe kalkıyorum. Eğer uykum varsa dağılmasın diye hiç ışığı açmıyorum artık.
Ama sancu falan yok hiç. Bi de benim karnım sanki aşağıya gideceğine iyice yukarı çıktı. Ne oluyor anlayamıyorum yaa
Her emzirmeden önce mutlaka altını al. Bezi dolu olsa da olmasa da. O zaman uyanıyor minnoşlar. Emerken uyuya kalırsa da topuğunu sık, ensesine masaj yap. Rahatsız et yani sürekli:) benim kızım 5 günlükken maalesef sarılık yüzünden hastanede yattı. Işın tedavisi aldı 1 gün. İnşallah senin minnoş sarılık olmadan atlatır bu dönemi.Benimkide maşallah çok az ağlıyor ama çok uyuyor, 2 saatte bir uyandır karnini doyur yoksa sarılık olur dediler hastaneden, uyandirabilene aşk olsun, cok uğraşıyorum zorla doyuruyorum, cok uyuyor ya normalmi acaba, biz daha 6 gunluguz. Sutumde 2 gün geldi bugün yine kesildi, mama vermek istemiyorum kuzuma
40+3 ü uğurlarken 40+4ü karşılarken selamlar. Bizim kızda hala tık yok. Kızım çok mu rahat orası iki tane beşik aldık gel hangisinde yatmak istersen onda yat DİE konuşuyorum ama yok gelmiyor. Hareketleri de iyice azaldı. Dün babasıyla panik olduk kıpırdamiyor DİE uğraştık baya meğer uyuyormus. Ama eski tepikleri kalmadı sadece geriniyor. Rahat hareket edemiyor yavrum. Bende öpüp koklamak istiyorum. Nerde kaldin die O bacaklarını ısırcam zaten hele bi dogsun. Allahım inşallah o günleri görürüz.
Canm ayni durumlar birebir bendede var bende yarin 40+4 olcak yerleri rahat bizimkilerin kontrol var benm yarin doktor hazrlikli gel dedi ama hazırlık li gid3sim yok 41 dolana kadarr bekliyim diyorum bi yandankorkuyorum riske atiyomuyum diye sen ne düşünüyorsun40+3 ü uğurlarken 40+4ü karşılarken selamlar. Bizim kızda hala tık yok. Kızım çok mu rahat orası iki tane beşik aldık gel hangisinde yatmak istersen onda yat DİE konuşuyorum ama yok gelmiyor. Hareketleri de iyice azaldı. Dün babasıyla panik olduk kıpırdamiyor DİE uğraştık baya meğer uyuyormus. Ama eski tepikleri kalmadı sadece geriniyor. Rahat hareket edemiyor yavrum. Bende öpüp koklamak istiyorum. Nerde kaldin die O bacaklarını ısırcam zaten hele bi dogsun. Allahım inşallah o günleri görürüz.
Ah canim cabucak bi buyusede ciksa.Yaaa çok duygulandım bunları okuyunca kuzum benim yaaa bunların hepsi ana kuzusu...bizlere ihtiyacı var kıyamam defneye ben
Buealarada ugrasinlar ara siraSelam kızlaray yogunluktan yazamıyorum artık firsat bulursam yatıp dinleniyorum.Dün 1aylık olduk biz teyzeleri Herkes iyi mi? @Sherrysherrylady m de dogum yapmış prensesimin ömrü güzel olsun inşallah sayılı kişi kaldı artık
Hazırla artik tatlım bebişlerin ne zaman gelecegi belli olmuyorhep iyi ol canım minigin kollarindayken moral cok onemli
Tatlım @Berenebru doğum yaptı cok şükür sağlıklı bir ogluşu var
@yagmurr_damlasi beklemede malum sata göre 31mayıs onun doğum tarihien sonuncu o olacak sanırım
Cok gcmis olsun. Rabbim bi daha yasatmasin insallah.Merhaba biz 20 günlük olduk oğlum iyi çok şükür doğduğu gibi ameliyat oldu biliyorsunuz kcuck bedeniyle ne zor günler atlattik ama Rabbim bize bağışladı onu hersey öyle ilerledi ki biz bile anlamadik türkiyenin en iyi doktorlarının kucağına düştük şimdi hersey yolunda kontrollerimize gidip geliyoruz insallah daha da iyi olacak
Onceki gun cok aglayip yoruldugu icin bugun uyuyordur.Bizde bugün bir aylık olduk ama ben hala bir düzen oturtamadim bi gün çok uyanık kalıyor ağlıyor niye ağlıyor bir yerimi açıyor agriyor rahat değil diyorum bugünde çok uyuyor niye uyuyor acaba hastanın diyorum ortasını nasıl bulacam
Lohusa bunaliminin en temel swbebi bu gelip gidenler zaten. Allah kolaylik versinn canim.Doğum yapanlar kaçıyo yazmıyo diyordum ama grçektem gelenden gidenden dolayı yatamadım daha canım çıkmış durumda bi bebekle uğraşıyorum bi gelenlerle oğlum zaten kıskançlıktan beni yedi bitirdi şu zamn geçsede gelen gidenler bi bitseeee bıktımmmmmm kendime çocuklarıma kalmak istıyorum artık
Hastanede neler var canim yaa. Gordukce icim gidiyor benim. Cok sukur halimize. Biseye uzulurken bile dusunmek lazim diyprum kendime neyi neden kendimize dert ediyoruz ki. Cok sukur diyorum sagligimiz yerinde. Eksik kisminda cozumu var diyuorum. Gorkem pasamiz nasilmis annesiTeyzesi yer onu yaa....
Masallah kizimiza
Tabi aldı annesinin kokusunu durur mu artık bak nasıl da buyuycek hemen kızımız bugün gorkemin yanından çıktık defneyi konuşuyoruz esimle hep dualarimizdasin buna sukur deyip dayaniyoruz geçen gün ziyarette konuştuk adamın 38 gündür bebeği de esi de hastanedeymis Rabbim şifa versin bütün bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?