2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bebişinin iyi olmasına sevindim gözünaydın canım

Canım sık sık emzir zorla uyandır emzir hem sütün artsın diye hem sarılık olmasın diye. Sarılık da bebekte uyku yapar bilgin olsun canım

cnm bebek sarılıktan uyur okadar uyandıramazsın gerekirse şırıngayla mama ver ben bilmiyordum bebeğim uyuyor diye seviniyordum sarılığımız 19 a çıktı 6gunlukken hastaneye yattık ardından sıvı almadığı için idrar yolu enfeksiyonu oldu 6 tane antibiyotik iğne yedik ne olur bebeğini beslemeyi ihmal etme sut yoksa mama ver

Ben rahmime düştüğünden beri hasretim bebeğime. Ondan bu sabirsizligim :))
Gecmeyecekte. O kollarıma gelene, beni emene, kokusunu çekene kadar geçmeyecek. Bir de gelse!!

Sen bi doktora git hemen bence. Zehirlenmiş gibisin. Bir gün de dört kilo iyi degil

Evet ikizler kesinleşti Artık :) ama öyle ya da böyle bebeğimizi sevicezz. Başka şansımız zaten yok ki :)
Benim sat 16 Ağustos. Ona göre 40. Hafta bitti. Ama geç döllenme olduğunu ben baştan beri biliyordum.
Valla sana hayretle bakıyorum. Gebelik bile çok zor annelik daha da zor. Sen birincisini yapmışsın sevmişsin. Sonra ikincisini istemisssin. Şimdi bi de üç! Cennetlik kadınsın :)
Sanırım ben hasretine yandığım kızıma asla kavuşamicam. Oyuncak bebek alır oynarım artık.

Senin oğlan yolu şaşırmış olmasın canım yinede sen ışığı aç tatlım nolur nolmaz

40+3 ü uğurlarken 40+4ü karşılarken selamlar. Bizim kızda hala tık yok. Kızım çok mu rahat orası iki tane beşik aldık gel hangisinde yatmak istersen onda yat DİE konuşuyorum ama yok gelmiyor. Hareketleri de iyice azaldı. Dün babasıyla panik olduk kıpırdamiyor DİE uğraştık baya meğer uyuyormus. Ama eski tepikleri kalmadı sadece geriniyor. Rahat hareket edemiyor yavrum. Bende öpüp koklamak istiyorum. Nerde kaldin die O bacaklarını ısırcam zaten hele bi dogsun. Allahım inşallah o günleri görürüz.

Her emzirmeden önce mutlaka altını al. Bezi dolu olsa da olmasa da. O zaman uyanıyor minnoşlar. Emerken uyuya kalırsa da topuğunu sık, ensesine masaj yap. Rahatsız et yani sürekli:) benim kızım 5 günlükken maalesef sarılık yüzünden hastanede yattı. Işın tedavisi aldı 1 gün. İnşallah senin minnoş sarılık olmadan atlatır bu dönemi.

Ben 39+5 deyim iki gündür bu hareket farklılığı beni de gerdi iki sabahtır panik oluyorum çok zor uyanıyor göbeğime vurup duruyorum sağdan soldan :) azcık geç tepki versin hemen panik önceden çünkü ilk vuruşumda hemen tepki veriyprdu sıkıştılar iyice ama niye gelmiyolar anlamadım:) bizimki nst de gayet rahat görünüyor keyfi yerindeymiş

Canm ayni durumlar birebir bendede var bende yarin 40+4 olcak yerleri rahat bizimkilerin kontrol var benm yarin doktor hazrlikli gel dedi ama hazırlık li gid3sim yok 41 dolana kadarr bekliyim diyorum bi yandankorkuyorum riske atiyomuyum diye sen ne düşünüyorsun

Yaaa çok duygulandım bunları okuyunca kuzum benim yaaa bunların hepsi ana kuzusu...bizlere ihtiyacı var kıyamam defneye ben
Ah canim cabucak bi buyusede ciksa.
Buyumesi hala cok yavas. Dr u oyle dedi. Gelisim geriligi olan bebekler daha yavas buyurmus zaten

Buealarada ugrasinlar ara sira

Cok gcmis olsun. Rabbim bi daha yasatmasin insallah.
Bundan sonra hep guzel gunleriniz olsun.
En zor insanin cocuguna bisey olmasi. Onu beklemek iyi olmasini dilemek siz sabrinizin odulunu aldiniz inaallah. Saglikla buyusun oglusun insallah canim

Onceki gun cok aglayip yoruldugu icin bugun uyuyordur.
Aglamanin genel sebebi gaz oluyor canim. Bazende sebepsiz agliyorlar veya o gun degisik bisey olduysa mesela cok misafir gelip gittiyse yine huzursuz oluyor bebekler, hep ayni duzen olsun istiyorlsr

Lohusa bunaliminin en temel swbebi bu gelip gidenler zaten. Allah kolaylik versinn canim.

Hastanede neler var canim yaa. Gordukce icim gidiyor benim. Cok sukur halimize. Biseye uzulurken bile dusunmek lazim diyprum kendime neyi neden kendimize dert ediyoruz ki. Cok sukur diyorum sagligimiz yerinde. Eksik kisminda cozumu var diyuorum. Gorkem pasamiz nasilmis annesi

İyi akşamlar arkadaşlar doğum yapanları tekrar tebrik ediyorum yapamayanlar tez zamanda kolay doğumun olsun inşallah biz de minik kizimla geçiyor günler oğlum da biraz bunaltiyor tabi doğumdan beri 12. Günümüz bugün dışarı çıktık alış veriş merkezinde gezdik maşallah hiç sesi çıkmadı bana da iyi geldi gezmek hoş bu 4. Dışarı çıkmamız öncekiler hep ev gelmesiydi bizden haberler böyle cuma günü mevlutunu okutacaz Allah nasip ederse şimdi yeni telasemiz bu sizlere de güzel günler diliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…