2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Göğüslerin çok dolduğu için sertleşmiş olabilir. Sağıp boşaltmayı dene. Bide çok fazla süt dolan, tam anlamıyla boşalmayan göğüste kitleler olup süt kanallarını tıkayabiliyor. Sağ göğsün tıkanmış olabilir. Tek yolu bol bol emzirmek ve sağıp boşaltmak.

Günaydınnn
Baglandik yine nst ye bakalim bugun neler duycaz doktordann
Sabah camasirimi geçecek kadar islaklik oldu sanirim benm suyum sızıntı şeklinde geliyo belimdede ağrıyla uyandım ama suan yok hissediyorum az kaldii inşallah

Günaydın arkadaşlar doğum yapalı 13 gün oldu normal doğum yaptım doğum hikayemi yazmak istemedim çünkü çok zor bi doğum atlattım kimse tedirgin olsun isteöedim Çinkü herkesin doğumu farklı oluyo umarım hiçbir bayan benim doğumum gibi bir doğum yaşamaz neyse doğum yapan arkadaşlara bi sorum olacak 13 gündür kanamam devam ediyo ve aynı adet dönemleri gibi yoğun bu durum normal mi ne zamana kadar sürer ve azalır ?

Can'ım basta benimde oyle oldu göğüslerin sütle doluysa sertleşiyor bebegın bıtıremeyebılır sıcak bir duş al ve sağ göğüslerini düzeliyor hemen göğüs ucun yok mu acaba sağ da benim de solu rahat emiyor ama sağ da göğüs ucum çıkmıyor kalkan da ise yaramıyor ben de sağıyorum biraz o Zaman vakumdan dolayı ucu çıkıyor ve kızım tutabiliyor göğsümü Can'ım

Cok sukur gerçekten canım benim
Gorkem eğer dustuyse değerleri yarın taburcu olucak inşallah gittiğimde ağlıyordu dün açıkmış sütü bitmiş kuzumun

suyun geldiği konusunu söyleseydin. turnusol kağıdı koyup bekletiyorlar gerçekten amniyon sıvısı mı diye bakıyorlar.

Daha çok sürecek canım benimki 37 gün sürmüştü. sonra 3 gün bitti tekrar devam etti düzene girmek baya vakit alabiliyor.ama gitgide azalan bir kanama oluyor.

Ya benimki uzun zamandır doğum pozisyonunda. Yani baş aşağı. Yüzü de sağa donuktu. Yani poposu soldaydi ayaklarını da sağa doğru uzatiyordu. Şimdi ne nerde anlayamıyorum. Çok büyüdü. Tahminimce başı hala aşağıda çünkü tekmelerini kaburgamda hissediyorum. Ama çok eminim geçen hafta bu tekmeler yoktu. Ve sutyenimden beş parmak kadar asagidaydi sertlik. Şimdi sutyenimin hemen altinda.

Ay bana da haber ver doktor ne dedi! Aşağıya inmiş mi dogum yakınmıymis. Belki de hem aşağıya iniyo hem uzuyo. Bize ondan yulsek geliyo?

Ay bana da haber ver doktor ne dedi! Aşağıya inmiş mi dogum yakınmıymis. Belki de hem aşağıya iniyo hem uzuyo. Bize ondan yulsek geliyo?

Geldik şimdi eve geri keyfi gayet yerinde kızımızın nst de de sadece 1tane sancı çıktı 85lere ama başka bir belirti yok haftaya kadarbişy olmazsa yine kontrole gidicez daha kanala girmemiş bile bakalım ne gösterecek bu hafta bize

Millet çatır çatır doğuruyor bizimkiler aşağı incegine yukarı çıkarıyor. Ağızdan mi çıkacaklar????
Aynen Can'ım ya :) bir de şu arayanlar beni ayrıgerıyor. Bugün bende yeşilimsi sarımsı bı akıntı geldı peceteye çok yoğun değil ama mınık bır ıkı parça çok ufak nişan beklerken bu da neyin nesi

Sağlıkla gelsin tatlım.doğurmayan az kaldı zaten.sizde sağlıkla doğurun inşallah

Allah analı babalı büyütsün inşallah okurken duygulandım..kesi yapıldı mı peki dikişlerin acıdı mı sonradan?

Oyyyysss. Biz 40I görenlerden olucaz herhal! 39 bitti bugün yaaa. Inanamiyorum!

Ben eşimle birlikte olduğumda geliyor öyle. Neyin nesi anlamadım ama bir kaç ay önce doktor pap smear yaptı o akıntı için ve bişi çıkmadı. Zararsız korkma dedi.

Ay benim aşağısı zaten haftalardır hiç kuru değil. Sürekli bişi geliyor. Çamaşır yıkamaktan helak oldum. Değil suyum siziyosa bile anlamayacağım bu yüzden!

Bu şekilde olursa suni viririz dedi doktorumuz olmadı mecbur sezeryana döneriz dedi ama ben 41.haftayı brklicrm haftaya suni derse kabul etmem sanırım haziran ortasına kalıcaz
Valla benim acayip moralim bozuluyor o konuda. Bana 42 ye kadar yolu var dedi. Üstelik şu ana kadar hep Mayıs 26 diyordu beklenen doğum tarihi için, onu da değiştirdi haziran 1 yaptı. 1 hafta uzattı yaaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…